magyarfutball.hu

Győri ETO FC - Vác FC-Zollner 1 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.07, 12:29
    Győr, 1998. szeptember 19., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 8. fordulójában:

    Győri ETO FC - Vác FC-Zollner 1-0 (0-0)
    Győr, 8000 néző, V: Tóth V.

    gólszerző: Korsós (88.)
    sárga lap: Csiszár (34.), Salagean (55.), illetve Schwarcz (32.), Romanek (84.)
    csere: Fodor helyett Szarvas (64.), Balla M. helyett Lazar (71.), Somogyi helyett Rósa (83.), illetve Kopunovics helyett Vitelki (55.), Vén helyett Sipeki (77.)
    jók: Korsós, Csiszár, Lakos, illetve Halász, Schwarcz, Nagy T.

    Győr:
    Molnár - Lakos - Korsós, Csiszár - Mracskó, Csató S., Somogyi, Salagean - Fodor, Balla M., Vayer

    Vác:
    Halász - Nagy T. - Lévai, Kasza, Romanek - Kopunovics, Schwarcz, Vén, Nyikos - Horváth P., Füle

    A győri csapat összeállításában kényszerű változás következett be. Stark betegség, Baumgartner pedig sérülés maitt nem tudta vállalni a játékot, így helyettük Csiszár és Fodor került a kezdőcsapatba.

    Az első játékrész jobbára győri fölény mellett zajlott, de a hazaiak pontatlansága és lassúsága révén nem tudták áttörni a megerősített váci védőfalat. Hat hazai szögletrúgás mellett három helyzete is akadt a Győrnek, ám Halász kapus és egy ízben a kapufa mentett.

    Szünet után nagyobb sebességre kapcsolt a győri csapat, szinte teljesen a kapujához szegezte ellenfelét. Sorra gördültek a hazai támadások, de a támadásszervezésbe sok pontatlanság csúszott, így a váci védők mindig közbeavatkoztak. Csató, Somogyi, majd Balla hagyott ki ígéretes helyzetet. A 88. percben végül siker koronázta a győriek erőfeszítéseit. Ekkor Szarvas vezetett támadást a jobb oldalon, lapos beadására Korsós érkezett a balösszekötő helyén, majd 8 méterről a jobbsarokba küldte a labdát (1-0).

    A küzdelmes, de csak a második félidőben élvezetes találkozón a végig támadó felfogásban játszó győriek megérdemelten nyerték a találkozót.

    MTI