magyarfutball.hu

Nyírség-Spartacus FC - Siófok FC 3 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2019.02.15, 11:18
  Nyíregyháza, 1998. szeptember 12., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 7. fordulójában:

  Nyírség-Spartacus FC - Siófok FC 3-1 (1-0)
  Nyíregyháza, 9000 néző, V: Kurmai

  gólszerző: Janics (4.), Szatke (49.), Kirchmayer (81. - 11-esből), illetve Győri (46.)
  sárga lap: Nagy (41.), illetve Juhász (45.), Perger (88.)
  piros lap: Baranyi (80.), Juhász (86.)
  csere: Karkusz helyett Sira (53.), Szabó helyett László B. (63.), Janics helyett Baranyi (65.), illetve Kovács helyett Márkus (a szünetben), Soós helyett Kasza (a szünetben)
  jók: Szatke, Novák, Kirchmayer, illetve Posza, Perger, Bozsér

  Nyírség-Spartacus:
  Celeszki - Ács, Szatke, Nagy, Kiss - Kondora, Szabó A., Karkusz, Kirchmayer - Janics, Novák

  Siófok:
  Posza - Bimbó - Juhász, László A. - Soós, Kovács, Győri, Sallai, Perger - Ördög, Bozsér

  A 4. percben Novák ívelt át a bal oldalra, az exsiófoki Kirchmayer 8 m-ről kapura emelt, Posza a lécre tenyerelte a labdát, ahonnan az Janics elé került, aki két lépésről a bal sarokba lőtt (1-0).

  Továbbra is a hazaiak támadtak, a 15. percben Kirchmayer szögletét követően Kiss fejelt kapura, ám Posza a helyén volt. Az első vendégakcióra a 29. percig kellett várni. Ekkor egy jobboldali beadást Juhász 5 m-ről a kapu mellé fejelt. A 35. percben Karkusz 20 m-ről a jobb kapufát találta telibe.

  A második játékrész 16. másodpercében a Bozsértól kapott labdával Győri lépett ki és a jobb sarokba lőtt, ezzel egyenlített a Siófok (1-1).

  Három perccel később ismét vezettek a hazaiak, Kirchmayer baloldali szabadrúgását követően a berobbanó Szatke 4 m-ről lőtt a kapuba (2-1).

  Egyre többet támadtak a siófokiak, de a hazaiak akciói is veszélyesek voltak. Az 58. percben Janics emelését, 3 perc múlva Novák lövését hárította Posza. A másik oldalon a 67. percben Kasza fejesét tolta a lécre Celeszki. A 76. percben Perger közelről lőtt mellé. A 80. percben László A. és a csereként beállt Baranyi rángatta egymást, majd a hazai játékos megütötte ellenfele derekát, amiért piros lapot kapott.

  Egy perccel később Kondora - Kirchmayer - Novák akció végén utóbbi elhúzta a labdát Posza mellett, a siófoki kapus elkapta a nyíregyházi játékos lábát, amiért sárga lapot kapott, a hazai csapat pedig 11-est. A büntetőt Kirchmayer magabiztosan lőtte a bal alsó sarokba (3-1).

  A 86. percben Juhász terítette le Kirchmayert, amiért megkapta második sárgáját és a piros lapot is.

  A hazaiak nyögvenyelős, de megérdemelt győzelmet arattak.

  MTI