magyarfutball.hu

Győri ETO FC - Újpest FC 3 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.10, 12:06
    Győr, 1998. augusztus 22. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 5. fordulójában:

    Győri ETO FC - Újpest FC 3-1 (2-0)
    Győr, 12 000 néző, V: Vágner
    gólszerzők: Balla (22., 32.), Salagean (74.), illetve Szanyó (64.)
    sárga lap: Salagean (37.), illetve Korsós A. (4.), Jenei (37.), Kiskapusi (39.), Tamás (74.), Fehér (82.)
    csere: Balla helyett Szarvas (72.), Vayer helyett Csiszár (90.), illetve Kiskapusi helyett Szanyó (46.), Tóth N. helyett Herczeg (68.)
    jók: Salagean, Somogyi, Balla, illetve Pető, Fehér

    Győr:
    Molnár - Korsós, Lakos, Stark - Mracskó, Csató S., Somogyi, Salagean - Baumgartner, Balla, Vayer

    Újpest:
    Bíró - Kiskapusi, Sebők, Tamási, Szlezák - Jenei, Pető, Fehér, Tóth N. - Kovács, Korsós A.

    A kezdést jelző bírói sípszó után már az első győri támadás nagy gólhelyzett hozott, de Mracskó 14 m-es lövését Bíró védte. Élénk iram jellemezte az első perceket, hazai fölény mellett. A lilák a 12. percben veszélyeztettek első alkalommal Pető révén, aki 25 m-ről lőtt a kapu fölé. Egy perc múlva következett Salagean, akinek nagy lövését magabiztosan fogta Bíró.

    A 22. percben Vayer viharzott el a balszélen, középre adott, és Balla 6 m-ről a kapu közepébe fejelt (1-0). A 32. percben Korsós Gy. indításával Balla tört kapura, lövését Bíró először menteni tudta, de a kapusról kipattant labdát a győri csatár másodszorra a hálóba lőtte (2-0). A félidő hátralévő részében is a Győr játszott fölényben, de újabb gól nem született.

    A második félidőt támadóbb szellemben kezdték az újpestiek, hiszen gólt kellett rúgniuk. Játékuk azonban egyáltalán nem volt meggyőző, és tíz perc után ismét a hazai csapat vette át a kezdeményezést. A 64. percben szabadrúgást harcolt ki az Újpest a győri 16-os előtt, amit Szanyó a léc alá csavart (2-1). A 74. percben a győriek is megmutatták, hogy ők is tudnak szabadrúgásból gólt szerezni. Somogyi gurított 20 m-re a kaputól Salagean elé, aki élesen a bal sarokba lőtt (3-1). A harmadik gól után megadta magát az újpest, tudomásul véve, hogy ezen az estén nem terem számára babér Győrött.

    A hazai csapat az ősszel nyújtott eddigi legjobb játékával magabiztosan nyert a csúcsformától messze lévő Újpest ellen.

    MTI