magyarfutball.hu

Siófok FC - Győri ETO FC 1 : 2 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.19, 14:17
    Siófok, 1998. augusztus 1., szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 2. fordulójában:

    Siófok FC - Győri ETO FC 1-2 (0-0)
    Siófok, 6000 néző, V: Ábrahám

    gólszerzők: Szabó Z. (77.), illetve Korsós (51.), Somogyi (53.)
    sárga lap: Pest K. (20.), Felföldi (68.), illetve Korsós (66.)
    csere: Pest K. helyett Felföldi (46.), Ördög helyett Márkus (60.), Sallai helyett Soós (88.), illetve Lazar helyett Szarvas (46.), Csató S. helyett Böjte (65.), Vayer helyett Rosa (74.)
    jók: Bimbó, Győri, Sallai, Szabó Z., illetve Lakos, Somogyi, Mracskó, Baumgartner

    Siófok FC:
    Posza - Kovács, Bimbó, Szabadi, László - Pest K., Győri, Sallai, Perger - Ördög, Szabó Z.

    Győri ETO FC:
    Molnár - Stark, Lakos, Salagean, Mracskó - Csató S., Korsós, Somogyi - Vajer, Lazar, Baumgartner

    A hőség ellenére nagy iramban kezdtek a csapatok, gyors és változatos volt a játék. Viszont sok hibával futballoztak a gárdák, az igyekezet idegessé tette a játékosokat. Az első negyedórában a kapusoknak nem is volt dolguk. A félidő közepére nyugodtak meg az együttesek, ekkor már mindkét részről formás támadások futottak a pályán, igaz eredménytelenül. A hazai csapat kezdeményezett többet, de a siófoki lövések elkerülték a kaput vagy éppen a győri kapus hárított. Nagy siófoki fölény jegyében zajlott az utolsó negyedóra, s ezalatt három gólhelyzet maradt kihasználatlanul.

    Az ETO kezdte jobban a második félidőt, s kapujához szorította a hazai csapatot. Az 51. percben nagy védelmi hibából Korsós közelről a léc alá lőtt (0-1). Alig csitultak el a kedélyek a találat miatt, máris bent volt a második ETO-gól is a siófoki kapuban, amikor az 53. percben Somogyi 25 m-ről bombázott a bal felső sarokba (0-2). A kétgólos vezetés birtokában a vendégcsapat továbbra is erősen szorongatta a hazaiakat, de próbálkozásaik nem sikerültek. Egy korszerű támadás után a 77. percben Szabó Z. két embert átcselezve a bal alsó sarokba lőtt (1-2). Az utolsó tíz percben a mindent egy lapra feltévő siófoki csapat állandóan birtokolta a labdát, de nemcsak a győriekkel, hanem a játékvezetővel is meg kellett harcolniuk, amikor is az utolsó percben szándékos kezezés miatt nem ítélt 11-est a hazaiak javára.

    A második félidőre erősen feljavult Győr ha szerencsével is, de összességében megérdemelten győzött.

    MTI