magyarfutball.hu

Tiszakécske FC - Videoton FC Fehérvár 2 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.04.18, 18:47
    Tiszakécske, 1998. május 9., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 30. forduló:

    Tiszakécskei FC - Videoton FCF 2-1 (1-1)
    Tiszakécske, 3000 néző, V: Piller

    gólszerzők: Szántó (29.), Török (59.), illetve Urbonas (45.)
    sárga lap: Barna (61.), Szántó (71.), Holló (81.), illetve Csordás (37.), Szabó B. (44., 62.)
    piros lap: Szabó (62.)
    csere: Tóth J. helyett Nagy Zs. (29.), Török helyett Maczkó (60.), Besserman helyett Bujáki (74.), Waltner helyett Róth (75.), Vancsa helyett Varga (75.)
    jók: Izsák, Szántó, Holló, illetve Dvéri, Urbonas

    A kiesés szempontjából fontos mérkőzésen mindkét csapat túlságosan is óvatosan kezdett. Az első 20 percben egyik csapat sem tudott eljutni ellenfele kapujáig. A 21. percben egy jobboldali beadást követően Szántó az ötösön megelőzte őrzőjét, Talapát, és előrevetődve fejelt, Milinte azonban védett. A 29. percben az első igazi kécskei akció gólt ért. Bessermann a félpályáról ballal indította a jobb szélen Hollót, aki középre lőtte a labdát, Szántó érkezett és 5 m-ről jobbal a léc alá bombázott (1-0). A gól után a Tiszakécske maradt támadásban. A 44. percben Balla M. 15 m-es fejesét védte Milinte. A 45. percen egy ártalmatlannak tűnő vendégakció végén Talapa beadása után Urbonas 11 m-ről jobbal a bal felső sarokba lőtt (1-1).

    A szünet után két Videoton-helyzettel folytatódott a játék. Előbb Waltner lövésszerű beadását védte vetődve Nagy Zs., majd Urbonas az ötös bal sarkáról a kapu mellé lőtt. Sorozatos Videoton-akciók közepette az 59. percben szabadrúgáshoz jutott a Tiszakécske. A vendégek térfelének közepéről, a bal oldalvonal mellől Molnár magasan a kapu elé lőtte a labdát, Török pedig 11 m-ről a bal felső sarokba fejelt (2-1). A gól után két perccel Szabó B. csúnyán rátartott Nagy L. lábára, ezért megkapta második sárga lapját, így 10 főre olvadt a Videoton. A 75. percben Dvéri 30 m-es szabadrúgása után a lécről vágódott vissza a labda. Mindkét kapu előtt több helyzet maradt kihasználatlanul, s az eredmény már nem változott.

    A kiesési rangadót az árnyalattal jobb hazaiak azért nyerhették meg, mert lelkesebben és nagyobb akarattal küzdöttek, mint a fehérváriak.

    MTI