magyarfutball.hu

Siófoki Bányász FC - Budapesti VSC-Zugló FC 2 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.04.18, 19:07
    Siófok, 1998. május 9., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 30. forduló:

    Siófoki Bányász SE - BVSC-Zugló FC 2-1 (0-1)
    Siófok, 3000 néző, V: Megyebíró

    gólszerző: Pest K. (67.), Győri (88., 11-esből), illetve Kiss (30.)
    sárga lap: Juhász (7.), Szabó Z. (73.), illetve Zovath (16.), László Cs. (51.), Erős (75.), Csiszár (77.)
    csere: Ördög helyett Pest K. (37.), Szabó Z. helyett Szlobodszkij (80.), Sallai helyett Gugu (88.), illetve Rosa helyett Csordás (65.), Erős helyett Szin (77.), Kiss helyett Aubel (83.)
    jók: Posza, Bimbó, Győri, Kovács B., illetve Koszta, László Cs., Füzi Á., Csillag

    Az első negyedóra a fővárosi csapaté volt, a vasutas játékosok többet birtokolták a labdát, sokat mozogtak. A Bányász nem tudta szokott ritmusát felvenni, nagy volt a bizonytalanság és a kapkodás. Kevés volt a jó elgondolás, annál több a rossz passz. A 30. percben váratlanul vezetést szerzett a BVSC. Posza rövid kirúgását Kiss elcsípte, s közelről a bal alsó sarokba gurított (0-1). A vezetés felhozta a vendégeket, akik több esetben veszélyeztették a hazai kaput.

    A második félidőt a hazaiak kezdték jobban, ám hiába teremtettek több alkalommal is gólveszélyt, nem volt szerencséjük. Hosszú perceken keresztül óriási nyomás nehezedett a vendégek kapujára, akiknek védelme a 67. percig tudott helytállni. Ekkor ugyanis Kriston jobboldali beadását Pest K. sok láb között utat találva a léc alá rúgta (1-1). A gól után az iram fokozódott, mind a két csapat nagy erőbedobással játszott a győzelemért, amelyet a hazaiaknak sikerült megszerezniük. A 88. percben a kiugró Szlobodszkijt felvágták a büntetőterületen belül, a 11-est Győri erőteljes mozdulattal vágta a léc alá (2-1).

    Küzdelmes, jó iramú mérkőzésen a második félidőben nyújtott teljesítményével a Bányász rászolgált a győzelemre az igen jól játszó ellenféllel szemben.

    MTI