magyarfutball.hu

Zalahús-Zalaegerszegi TE FC - Debreceni VSC-Epona 3 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 10:08
    Zalaegerszeg, 1998. április 29. szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 28. forduló:

    Zalahús-ZTE FC - DVSC-Epona 3-0 (2-0)

    Zalaegerszeg, 7500 néző, V: Kiss G.
    gólszerzők: Kámán (36., 55.), Szabó II. (44.)
    sárga lap: Tóth Z. (86.), illetve Sándor Cs. (28.), Gojan (35.)
    csere: Szabó II. helyett Tóth Z. (68.), Kámán helyett Varga T. (75.), illetve Böőr helyett Harangi (46.), Szatmári helyett Madar T. (60.), Szabó T. helyett Stupar (72.) jók: Kámán, Arany, Szabó II., Csóka, illetve Szabó T., Madar T.

    Zalaegerszeg:
    Vlaszák - Nagy A., Csóka, Filó - Szőke, Kovács N., Arany, Szabó II., Németh - Sebők, Kámán

    Debrecen:
    Nagy Z. - Vadicska, Gojan, Pető - Dombi, Sándor Cs., Bőör, Szabó T., Szatmári - Sira, Ilea

    A 3. percben Szabó II. indítása után Sebők ugrott ki, Pető és Nagy Z. egymásra várt, s a zalaegerszegi csatár elrúgta köztük a labdát, amely a kapu mellé szállt. Az első negyedórában a Debrecen játszott enyhe mezőnyfölényben, a hazaiak inkább kontratámadásokat
    vezettek. A 18. percben Kámánt buktatták a kaputól 18 méterre, a szabadrúgásból Arany a sorfalba lőtt. A 20. percben Kovács N. a saját 16-osán belül cselezett, Szabó T. elvette tőle a labdát, de Vlaszák óriási helyzetben tisztázott. A másik kapunál Szabó II. 18 méteres lövését hárította Nagy Z. Nem alakult ki folyamatos játék, mindkét oldalon sokat hibáztak a játékosok. A 30. percben Sebők 8 méterről, éles szögből a kapu mellé lőtt. A 35. percben Ilea 17 méteres lövését magabiztosan fogta Vlaszák. A 36. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat, miután Szabó II. szögletét követően Kámán 5 méterről a jobb alsó sarokba fejelt (1-0). A 44. percben tovább növelte előnyét a ZTE: Sebők indította remek labdával Szabó II.-t, aki Nagy Z. mellett a hosszúsarokba lőtt (2-0).

    A szünet után nagy lendülettel kezdett a Debrecen, beszorította a hazaiakat, de a vendégeknek csak meddő mezőnyfölényre futotta. A ZTE az 55. percben tovább növelte előnyét: Arany-Kámán akció végén Kámán 14 m-ről, a kifutó Nagy Z. fölött a kapuba emelt (3-0). Lendületbe jött a ZTE és sorra alakította ki a gólhelyzeteket. Az 58. percben Szőke Aranyhoz továbbított, aki 12 m-ről a kapu mellé lőtt. A 67. percben Sebők 12 m-es lövése után Nagy Z. szögletre ütötte a labdát. Ezután visszaesett a hazai csapat, de a debreceniek nem tudtak élni a lehetőséggel. A 75. percben Németh éles szögből a kapu fölé lőtt, majd nem sokkal később Sebők lövését ütötte ki a kapus. A hajrában Ilea kétszer is veszélyeztette a hazaiak kapuját, Vlaszák azonban mindkétszer nagy bravúrral hárított.

    Az első 30 percben egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség. Az első félidő hajrájában szerzett két ZTE-góllal eldőlt a mérkőzés.

    MTI