magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Videoton FC Fehérvár 3 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 09:49
    Debrecen, 1998. április 11. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 25. forduló:

    DVSC-Epona - Videoton FC Fehérvár 3-0 (1-0)
    Debrecen, 6000 néző, V: Hajdó
    gólszerző: Gojan (18.), Szabó (91., öngól), Ulveczki (92.)
    sárga lap: Vadicska (52.), Stupar (54.), Harangi (62.), illetve Horváth (13.), Schneider (26.), Tóth (32.), Dvéri (48.)
    kiállítva: Horváth (43.)
    csere: Ilea helyett Sira (55.), Szabó T. helyett Madar (69.), Harangi helyett Sándor Cs. (73.), illetve Görög helyett Simek (71.), Waltner helyett Pálfi (73.), Tóth helyett Takács (84.)
    jók: Stupar, Szatmári, Böőr, Ulveczki, illetve Mitring, Szabó, Dvéri

    Debrecen:
    Nagy Z. - Gojan - Stupar, Vadicska, Szatmári - Dombi, Böőr, Szabó T., Ulveczki - Harangi, Ilea

    Videoton:
    Mitring - Schindler, Urbonas, Tóth, Szabó - Györök, Horváth, Dvéri, Schneider - Waltner, Róth

    A 16. percben Horváth kapott labdát a jobb oldalon, a 16-oson belülre érve lőtt, labdájába azonban Szatmári jó ütemben lépett közbe. Két perccel később Szabó ívelt be szögletet a jobb oldalról, a labda mindenki feje fölött átszállt, majd Gojanhoz került, aki 8 m-ről, fordulásból a jobb sarokba lőtt (1-0). A 24. percben Szabó végezhetett el szabadrúgást 25 m-re Mitring kapujától. Bal lábbal csavarta el a labdát a fehérvári sorfal fölött, a vendégkapus a léc alól bravúrral tornászta ki a labdát. A 43. percben Horváth lerántotta a fehérvári térfél bal oldalán kitörni szándékozó Dombit, s mivel a Videoton játékosának már volt egy sárga lapja, Hajdó játékvezető kiállította.

    A 76. percben Dvéri végezhetett el szabadrúgást 20 m-ről, labdája fél méterre kerülte el a bal alsó sarkot. A 83. percben Madar lódult meg a bal oldalon, beadását a berobbanó Dombi 10 m-ről lőtte a kapu fölé. A 90. percben Dvéri végzett el szabadrúgást az alapvonal mellől, labdáját Schneider csúsztatta meg fejjel, Nagy Zoltán bravúrral hárított.

    A 91. percben Madar ismét elfutott a bal oldalon, középreadásáról társai lemaradtak, a menteni igyekvő Szabó T. jobbal hatalmas gólt lőtt saját kapujának jobb fölső sarkába (2-0). A 92. percben újra Madar volt a főszereplő, megint a balszélen húzott el, majd középre adott, ahol Ulveczki érkezett és 14 m-ről a kapuba passzolt (3-0).

    Az első félidő végén emberelőnybe került Debrecen sokáig nem tudott mit kezdeni a fölénnyel, a második félidő kifejezetten gyenge játékot hozott. Megérdemelt a hazai győzelem.

    MTI