magyarfutball.hu

Tiszakécske FC - Siófoki Bányász FC 1 : 1 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.12.31, 15:00
    Tiszakécske, 1998. március 21. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 22. forduló:

    Tiszakécskei FC - Siófoki Bányász SE 1-1 (0-0)
    Tiszakécske, 3000 néző, V: Szabó Zs.

    gólszerzők: Holló (80.), illetve Pest R. (50.)
    sárga lap: Molnár (21.), Izsák (49.), illetve Perger (23.), Sallai (38.), Kriston (62.)
    csere: Thaly helyett Barna (52.), Burzi helyett Török (a szünetben), Szántó helyett Collins (58.), illetve Bozsér és Győri helyett Soós és Pest K. (a szünetben), Perger helyett Szabadi (83.)
    jók: Balla L., Major, Holló, illetve Posza, Pest R., Bimbó

    Tiszakécske:
    Tóth J. - Balla L., Izsák, Thaly - Burzi, Molnár, Major, Bánföldi - Holló, Nedelea

    Siófok:
    Posza - Kriston, Juhász, Bimbó, László - Győri, Bozsér, Sallai, Perger - Pest R., Ördög

    A találkozó első támadása végén majdnem gólt ért el a vendégcsapat. Thaly átfejelte a labdát a kifutó Tóth Józsefen, így Sallai került helyzetbe, de visszagurítását Izsák a mezőnybe vágta. A 18. percben Holló ügyesen hozta játékba a tizenhatos sarkánál Balla Lászlót, aki 15 méterről lőtt, de Posza védett. A 38. percben Molnár szögletét követően Nedelea fejese Perger kezéről pattant az alapvonalon túlra, de a játékvezető büntető helyett szögletrúgást ítélt.

    Az 50. percben Pest R. kapott jó labdát a balösszekötő helyén, a hazai védők mögé kerülve a bal alsó sarokba lőtt (0-1). Az 52. percben Molnár szabadrúgását követően Major csúsztatott fejesét Posza bravúrral tenyerelte ki a bal alsó sarok elől. A 69. percben Kriston 20 méteres lövésébe Soós beletette a lábát, s Tóth csak bravúrral mentett szögletre. A 74. percben Posza ismét nagy bravúrt mutatott be. Török ötméteres fejesét ütötte ki a jobb alsó sarok elől. A 80. percben már Posza is tehetetlennek bizonyult, Collins bal oldali beadása után Major az ötösön Holló elé passzolt, aki jobbal, laposan a jobb alsó sarokba lőtt (1-1).

    Közepes színvonalú mérkőzésen a táblázaton kedvezőbb helyzetben lévő Siófok nyugodtabban játszott, miközben a Tiszakécske nagy helyzeteit sorra elhibázta. Ezért igazságos a döntetlen.

    MTI