magyarfutball.hu

Tiszakécske FC - MTK-Hungária FC 0 : 0 14:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.01.02, 17:07
    Tiszakécske, 1998. március 14., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 20. forduló:

    Tiszakécskei FC - MTK Hungária FC 0-0 (0-0)
    Tiszakécske, 4000 néző, V: Bede

    sárga lap: Holló (31.), Thaly (37.), illetve Szekeres (21.), Farkasházy (26.), Kenesei (70.)
    piros lap: Holló (60. második sárga lap után)
    csere: Vidakovics helyett Bujáki (a szünetben), Szántó helyett Nedelea (61.), illetve Zsivóczky helyett Egressy (a szünetben), Molnár Z. és Kenesei helyett Szabados és Zimmerman (75.)
    jók: Tóth J., Nagy L., Molnár I., illetve Kuttor, Korolovszky

    Tiszakécskei FC:
    Tóth J. - Barna, Nagy L., Izsák, Thaly - Molnár I., Bánföldi, Major, Vidakovics - Holló, Szántó

    MTK Hungária FC:
    Babos - Kuttor, Korolovszky, Szekeres, Molnár Z. - Farkasházy, Halmai, Illés, Zsivóczky - Orosz, Kenesei

    Az első helyzet a hatodik percben az MTK előtt adódott. Kenesei meglódult a jobb szélen, a tizenhatosnál visszafelé cselezett, majd 10 méterről ballal lőtt, Tóth azonban kitenyerelte a labdát. Többet kezdeményeztek a vendégek. A 17. percben Farkasházy szabadrúgását követően Halmai öt méterről a kapu fölé fejelt. A 35. percben egy szép vendégakciót követően Kenesei 18 méterről nagy lövést eresztett meg, Tóth kiöklözte a labdát. Az első félidő legnagyobb helyzetét Orosz hagyta ki a 44. percben. Az MTK csatára Illés indítása után a bal oldalon egyedül vezette a labdát kapura, a 14 méteres lövést követően azonban Tóth bravúrral kiütötte a labdát.

    A második félidő első említésre méltó eseménye Holló kiállítása volt a 60. percben. A kécskei csatár holtidőben elrúgta a labdát, ezért második sárga lapja után a pirosat is megkapta. Ezzel együtt a 67. percben a megfogyatkozott csapat szerezhetett volna vezetést. A szögletzászló közeléből a bal szélről Molnár ívelt szabadrúgást a kapu elé, a keményen meglőtt labda Kuttor fejéről a keresztlécre, majd a gólvonal elé pattant. A 72. percben Szekeres a bal szélről adott a kapu elé, a túloldalon érkező Kenesei 8 méteres lapos lövését Tóth bravúrral védte. A szórványos hazai ellenakciók egyikéből a 77. percben Nedelea emelt kapura, a veszélyesen ívelődő labdát szögletre mentették az MTK-védők. Az utolsó tíz percben végig a kécskeiek térfelén pattogott a labda. Nagy nyomás nehezedett Tóth kapujára, aki a 84. percben Farkasházy 20 méteres szabadrúgását követően a bal felső sarokból öklözte ki a labdát. A 91. percben Orosz Illés elé fejelte le a labdát, ám utóbbi 15 méterről a kapu fölé lőtt.

    Az első, illetve a második vonal elmúlt évi bajnokának mérkőzésén meglepetés született. A hazaiak megismételték az Újpest elleni lelkes játékukat, és bár ezúttal is fél órán át emberhátrányban játszottak, lelkes védekezésüknek köszönhetően egy pontot szereztek.

    MTI