magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - Győri ETO FC 0 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.01.16, 18:10
    1997. november 8. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 15. forduló:

    Videoton FC Fehérvár - Győri ETO FC 0-0
    Székesfehérvár, 12 000 néző, V: Juhos

    sárga lap: Korsós A. (3.), Vancsa (67.), Horváth A. (89.), illetve Puglits (16.), Fehér (62.), Fodor (69.)
    cserék: Takács helyett Waltner (76.), Dvéri helyett Pálfy (84.), illetve Csató S. helyett Csató J. (57.), Salagean helyett Bodor (67.), Fodor F. helyett Szarvas (74.)
    jók: Vancsa, Bíró, Korsós A., illetve Molnár, Lakos, Fehér

    Kezdőcsapatok:

    Videoton:
    Bíró - Tóth A., Dulic, Makrickij, Schindler - Horváth A., Vancsa, Dvéri - Takács, Korsós A., Róth

    Győr:
    Molnár - Mracskó, Korsós Gy., Lakos, Stark - Puglits, Csató S., Salagean - Fodor, Fehér, Vayer

    A várakozásnak megfelelően nagyszámú közönség előtt kitűnően kezdett a Videoton, sorozatban alakította ki helyzeteit, többet támadott és több esetben csak a szerencsén múlott, hogy nem sikerült megszereznie a vezetést. A 13. percben Dvéri 22 m-es távoli lövése alig kerülte el a jobb alsó sarkot. A 18. percben Korsós A. saját térfeléről indulva futott fel a bal oldalon, beadását Horváth A. fejelte kapura, Molnár csak üggyel-bajjal hárított. Kijött a szorításból a Győr és vezetett is néhány veszélyes támadást, de változatlanul a Videotonnak voltak nagy helyzetei. A 25. percben Korsós A. lesgyanús helyzetben hagyta faképnél a győri védőket, kicsalta Molnár kapust is, az üres kapura emelt, de Lakos a gólvonal előtt kivágta a labdát. A 26. percben viszont a győriek lepték meg a fehérváriakat. Vayer 12 m-ről emelt kapura, a kinn álló Bíró ujjheggyel mentett szögletre. A 36. percben ismét óriási gólhelyzetet hagyott ki a Videoton. Dvéri átadását Vancsa 14 m-ről lőtte a bal alsó sarokra, de Lakos ezúttal is a gólvonal előtt kivágta a labdát. Az első 45 perc a várakozásnak megfelelően remek küzdelmet hozott, nagy taktikai csatát, de a Videoton nem tudta kihasználni helyzeteit.

    Szünet után is a Videoton támadott többet, és egyre-másra alakította ki helyzeteit. A 47. percben szöglet után Korsós A. 10 m-ről lőtt az oldalhálóba. Az 50. percben Vancsa 6 m-ről fordulásból lőtt kapura, Molnár azonban kivetődve ezúttal is kitűnően hárított. Az 54. percben Korsós A. beadását Róth fejelte Vancsa elé, aki fordulásból 5 m-ről lőtt kapura, Molnár azonban ismét bravúrral védett. A 61. percben Vayer ügyes cselekkel szabaddá tette az utat maga előtt, 14 m-ről nagy lövést zúdított kapura, de Bíró jól védett. A 80. percben megszerezhette volna a vezetést a Videoton. Korsós átadásával Waltner átjátszotta Lakost, aki ezután felvágta a fehérvári csatárt, a közelben álló Juhos büntetőt ítélt. Dvéri a 11-est a kapu jobb oldalára lőtte, Molnár azonban jó érzékkel kiütötte a labdát.

    Jó iramú mérkőzést vívott a két csapat. A Videoton végig fölényben játszott, többet támadott, több helyzete volt, de a legbiztosabb helyzeteket is elpuskázta és így a Győr megérdemelten szerzett pontot.

    MTI