magyarfutball.hu

Ecker-Stadler FC - Gázszer FC-Agárd 1 : 1 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.02.24, 18:56
    1997. október 18. szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 13. forduló:

    Ecker-Stadler FC - Gázszer FC 1-1 (0-0)
    Akasztó, 2000 néző, V: Hanyecz

    gólszerzők: Hadár (69.), illetve Földes (57.)
    sárga lap: Kovács Zs. (51.), Nagy G. (75.), illetve Lőrincz (43.), Nagy L. (48.), Medvid (84.)
    cserék: Holló helyett Farkas T. (59.), Borgulya helyett Varga E. (72.), illetve Nagy L. helyett Németh R. (77.), Földes helyett Szekeres (88.), Toldi helyett Mező (90.)
    jók: Korol, Kovács Zs., Jeremejev, illetve Szalai, Medvid, Földes

    Kezdőcsapatok:

    Stadler:
    Nagy G. - Korol - Schultz L., Reskó - Kovács Zs., Holló, Jeremejev, Molnár Z., Kertész - Hadár, Borgulya

    Gázszer:
    Matus - Szalai - Füzesi, Lőrincz A. - Toldi, Nagy L., Bekő, Salacz, Medvid - Tiber, Földes

    Hazai rohamok vezették be a találkozót, a vendégek teljesen átengedték a kezdeményezés jogát, kapujuk elé vonultak. Korol veszélyeztetett kétszer is fejjel, a folytatásban a kék-fehér-kockások támadói nem tudtak mit kezdeni a masszív védelemmel. Az alacsony színvonalú találkozó folyamatosságát még Hanyecz játékvezető is akadályozta, a kelleténél többször is megszakította a játékot. A közönség is elégedetlen volt a látottakkal, futballt követelt. A 34. percben Borgulya lőhetett volna gólt, de 10 m-ről gyengén a kivetődő Matust találta el a labdával.

    "Fényesebben" folytatódott a második játékrész, hiszen kigyúltak az akasztói stadion reflektorai. A játékon ez azonban nem nagyon segített, nagy ritkán találták meg a labdákkal egymást a csapattársak. Az 53. percben végre egy szép pillanat következett, Hadár 6 m-es csúsztatását követően Matus a bal felső sarok elől mentett. A Stadler játszott fölényben, de egy villámgyors ellentámadásból az 57. percben a Gázszer szerezte meg a vezetést: egy hosszú előreívelést követően Földes vette át ügyesen a labdát a 16-os vonalánál, középen, majd a léc alá bombázott (0-1). Élénkebb lett a játék, s a 69. percben az akasztóiak lelkesedése meghozta az egyenlítést. Egy balról beívelt labdát Kovács fejelt le, Hadár pedig
    látványos mozdulattal, 10 m-ről a bal felső sarokba lőtt (1-1). Az egyenlítés alaposan felpörgette az iramot, mindkét csapat komoly erőfeszítéseket tett a győztes találatért - de nem sok sikerrel.

    Küzdelmes, de sok hibával tarkított alacsony színvonalú mérkőzésen igazságos eredmény született.