magyarfutball.hu

Tiszakécske FC-Eurobusz - Budapesti VSC-Zugló FC 3 : 3 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.23, 18:15
    1997. augusztus 31., vasárnap (MTI) - Labdarúgó NB I., 6. forduló:

    Tiszakécske FC-Eurobusz - BVSC-Zugló FC 3-3 (2-2)
    Tiszakécske, 4000 néző, V: Bede

    gólszerzők: Török (5.), Balla M. (29. - 11-esből, 88.), illetve Kiss I. (27., 47.), Bondarenko (43. - 11-esből)
    sárga lap: Erős (32.), László (36.), Bondarenko (70.)
    cserék: Barna Zs. helyett Mike (58.), Unyatinszki helyett Bujáki (67.), Szántó helyett Szarvas (76.), illetve Usvat helyett Barna Cs. (a szünetben), Kiss I. helyett Csordás (60.), Erős helyett Zováth (76.)
    jók: Balla M., Balla L., Molnár, illetve Koszta, Bükszegi, Erős

    Kezdőcsapatok:

    Tiszakécske FC-Eurobusz:
    Nagy Zs. - Barna Zs. - Balla L., Nagy L., Thaly - Maczkó, Molnár, Unyatinszki, Szántó - Balla M., Török

    BVSC-Zugló FC:
    Koszta - László - Komlósi, Bondarenko, Füzi Á. - Csillag, Csiszár, Erős, Usvat - Kiss I., Bükszegi

    A bajnokságban eddig veretlen zuglói vasutasok Tiszakécskén hamar rádöbbentek, hogy ezúttal nem a könnyen verhető FC Balzers ellen játszanak... Az 5. percben Unyatinszki szerzett labdát a középkörben, Balla Mihállyal háromszögezett, majd egy szép csel után a bal oldalon érkező Török elé adott, aki hat méterről a kapu közepébe passzolt (1-0). A gól után többet kezdeményezett a vendégcsapat, de fölényét csak Erős mellélövése jelezte. A hazaiak vezetésük tudatában kontrákra építettek, és a 15. percben Maczkó 10 méterről növelhette volna az előnyt, de Koszta bravúrral szögletre mentett. A 27. percben nagy védelmi hibából egyenlített a vendégcsapat. Nagy Zsolt kapus a bal oldalon egyedül álló Csillag elé rúgta a labdát, aki egyből az üresen álló Kiss I.-hez játszott, és a vendégcsatár 10 méterről ballal a léc alá vágta a labdát (1-1). Két percig örülhetett az egyenlítésnek a BVSC, ekkor Csiszár szabálytalanul szerelte a 16-oson belül Kántort, a tizenegyest Balla M. a bal felső sarokba lőtte (2-1). Továbbra is jó iramú, élvezetes maradt a játék, s megint hazai védelmi hiba kellett a vendégek egyenlítéséhez. A 43. percben Thaly ártalmatlan helyzetben lerántotta Bükszegit, újabb tizenegyes. Bondarenko magabiztosan a bal felső sarokba lőtt (2-2).

    Zuglói góllal kezdődött a második félidő. A 47. percben Barna Zs. - akit talán megzavart az, hogy bátyja a szünet után pályára lépett az ellenfél csatársorában - feleslegesen az ellenfél térfelén ragadt, s a lyukasan maradt hazai védelem közelről nézte, ahogy Füzi Á. balról a középen érkező Kiss I.-hez játszott, aki tíz méterről a kapuba lőtt (2-3). Izgalmas, változatos maradt a mérkőzés, a hazaiak akarása gyakran erőlködésbe ment át, miközben a vendégek lehiggadva, vezetésük tudatában magabiztosabban játszottak. A mérkőzés színvonalát emelte, hogy mindkét csapat teljes lendülettel rohamozott. A 73. percben Balla M. parádés átadását követően Török öt méterről a már vert helyzetben lévő Kosztát találta el, az ellentámadás során pedig a kécskei kapu előtt Erős kopírozta le Török mutatványát: a földön fekvő Nagy Zs. fölött a lécen túlra, a háló tetejére emelt. Változatos küzdelem közepette akkor egyenlített a hazai csapat, amikor már mindenki elkönyvelte a vendégek győzelmét. A 88. percben a lendületes Szarvas a jobb oldalon elfutott, egy csel után gyilkos erővel középre lőtte a labdát, és Balla M. a védők gyűrűjében a bal alsó sarokba fejelt (3-3).

    - "Végig élveztem a két remekül és sportszerűen játszó csapat mérkőzését" - mondta Hidegkuti Nándor, az Aranycsapat egykori játékosa, és véleményével nagyszerűen jellemezhető a gólgazdag tiszakécskei mérkőzés, amelyen teljesen igazságos eredmény született.