magyarfutball.hu

Győri ETO FC - Gázszer FC-Agárd 1 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.04.23, 17:33 (szerk.: 2021.04.23, 17:33)
    1997. augusztus 30., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 6. forduló:

    Győri ETO FC - Gázszer FC 1-0 (1-0)
    Győr, 12 000 néző, V: Szabó Zs.

    gólszerzők: Csató S.
    sárga lap: Vincze G. (25.), Toldi (43.), Földes (84.)
    piros lap: Salagean (58.)
    cserék: Fodor helyett Szarvas (55.), Gőgh helyett Csató J. (73.), Fehér helyett Puglits (88.), illetve Vincze G. helyett Toldi (32.), Medvid helyett Vajda (62.)
    jók: Molnár, Stark, Lakos, illetve Lőrincz, Toldi

    Kezdőcsapatok:

    Győri ETO FC:
    Molnár - Korsós, Lakos, Stark - Mracskó, Csató S., Gőgh, Salagean - Fodor, Fehér M., Vayer

    Gázszer FC:
    Matus - Salacz J., Szalai, Lőrincz, Salacz Z. - Nagy L., Vincze G. (Toldi 32.), Földes, Bekő - Tieber, Medvid

    Az eddig százszázalékosan szereplő hazai csapat iránt alaposan megnőtt az érdeklődés, régen volt ennyi néző a győri stadionban. Az ETO-szurkolók gyorsan gólnak örülhettek, ugyanis a 4. percben Fodor baloldali szabarúgását Matus csak kiütni tudta, és Csató S. 8 m-es fejese a kapu bal oldalába hullott (1-0).

    A 9. percben Fodor lövéséből, amely a kapus lába és keze között csúszott a hálóba, újabb gólt ért el az ETO, ám a játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást. A 15. percben Földes remekül tört be a győri 16-oson belülre. Közeli lövésébe Molnár kiválóan vetődött bele, így szögletre pattant a labda. Jobbára a Gázszer játszott mezőnyfölényben, az ETO csak ritkán tudott eljutni a vendégek kapujáig.

    A második félidőben nagy lendülettel kezdte a játékot az ETO, előbb Vayer lövése foglalkoztatta Matust, majd Csató S. bombája szállt mellé. úgy tűnt, a mérkőzés fordulópontja lesz az 58. perc, mert az ETO ekkor 10 emberre fogyatkozott. Salagean akkor szabálytalankodott, amikor nem volt a közelben a labda, és a játékvezető azonnal piros lapot mutatott fel a győri középpályásnak.

    A létszámhátrányban lévő ETO érthetően beszorult, s csak ritka ellentámadásokra vállalkozott. Egy ilyen alkalommal Mracskó 18 m-es lövése zúgott el a jobb felső sarok felett a 67. percben, majd a 75.-ben Fehér gólhelyzetben a kifutó Matust találta el. A Gázszer a befejezés előtt három perccel megszerezhette volna az általa annyira óhajtott egy pontot, Toldi 6 m-es lövése azonban a felső lécről pattant ki.

    Végig harcos, küzdelmes mérkőzést vívott a két csapat, a színvonal azonban csak közepes volt. A győriek ezúttal gyengén játszottak, de szívüknek köszönhetően hat forduló után is száz százalékosak maradtak.