magyarfutball.hu

Vác FC - Csepel SC 3 : 3 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.05.02, 15:33
    1997. május 17., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 32. forduló:

    Vác FC - Csepel SC 3-3 (1-1)
    Vác, 1500 néző, V: Molnár L.

    gólszerzők: Horváth P. (8.), Füle (60.), Vojtekovszky (62.), illetve Bubcsó (35.), Rósa (55. - tizenegyesből), Jakab (58.)
    sárga lap: , illetve Tóth N. (61.), Mészáros (66.), Baranyi (73.), Bíró (88.)
    cserék: Horváth helyett Andrássy (14.), Sándor helyett Szoboszlai (a szünetben), Schwarcz helyett Víg (77.), Semsei helyett Szabó Z. (31.), Jakab helyett Oláh (79.)
    jók: Nagy, Vojtekovszky, illetve Bubcsó, Rósa

    Vác FC:
    Hámori - Kasza - Babos, Boda - Nyikos, Vojtekovszki, Nagy, Schwarcz, Sándor T. - Horváth P. (Andrássy, 14.), Füle

    Csepel SC:
    Bíró - Tyukodi - Tóth N., Varga A. - Rósa, Semsei (Szabó Z., 31.), Mészáros, Bubcsó, Szekeres - Baranyi, Jakab

    Nem kellett sokat várni arra, hogy a Vác megszerezze a vezetést. A 8. percben Vojtekovszki ívelt középre a jobb oldalról, Semsei nem találta el a labdát, érkezett Horváth P., aki nyolc méterről a bal sarokba helyezett (1-0). Miközben a váciak játékosa kapura lőtt, Tyukodi eltalálta a csatár másik lábát, minek következtében Strausz László vezetőedző cserére kényszerült. Andrássyt küldte pályára a Duna-partiak vezetőedzője. A Romániából érkezett támadó - nem sokkal azután, hogy felváltotta Horváthot - óriási gólhelyzetet hagyott ki, amikor a 18. percben a kapu bal oldala mellé lőtt. A 27. percben ígéretes szabadrúgáshoz jutott a Csepel. Jakab állt a labda mögé, de lövését Hámori védte. A zuhogó eső kicsit megzavarta a játékosokat, talán ennek is köszönhető, hogy a 35. percben egyenlítettek a vendégek. A váci védelem hibája után Bubcsóhoz került a labda, aki 10 méterről a bal alsó sarokba helyezett (1-1).

    A második félidőre elállt az eső, és sorozatban jöttek a gólok. Gyorsan két találatot szerzett a Csepel: az 55. percben Rósa tizenegyesből talált Hámori kapujába (1-2), az 58. percben a büntetőből eredményes középpályás beadása után Jakab 14 méterről, kapásból lőtt a kapu jobb oldalába (1-3). A 11-est egyébként azok után ítélte meg Molnár játékvezető, hogy Hámori a büntető területen belül "elütötte" Mészárost. Öt percen belül ismét döntetlen volt a mérkőzés állása. A 60. percben Andrássy ívelt Füléhez, aki két méterről a hálóba fejelte a labdát (2-3), majd két perccel később Nagy Tibor szabadrúgása után Vojtekovszky hat méterről gurított a kapuba (3-3). A 78. percben majdnem gólt szerzett az egy perccel azelőtt csereként pályára lépett Víg. A középpályás ugyanis 18 méterről kapura emelt, ám a gólvonalon álló Varga A. kifejelte a labdát. A 83. percben Baranyi eldönthette volna a találkozót, a csepeliek csatára azonban nagy helyzetben Hámoriba lőtt.

    Mindkét félidő kiegyenlített játékot hozott, így igazságos a döntetlen. Hat gól azért születhetett, mert védekezésben a Vác és a Csepel egyformán gyengélkedett.

    MTI