magyarfutball.hu

Pécsi Mecsek FC-Titán - Debreceni VSC-Epona 1 : 1 13:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.03, 10:51
    1996. november 16. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 15. forduló:

    PMFC-Titán - DVSC-Epona 1-1 (1-0)

    Pécs, 2000 néző, V: Kincses
    gólszerző: Tököli (38.), illetve Győri (62. - öngól)
    sárga lap: Schneider (41.), illetve Stupar (46.), Madar Cs. (54.)
    csere: Szabados helyett Hofecker (50.), Farkas helyett Szabó Cs. (76.), Juhász helyett Ulrich (87.), illetve Sándor Cs. helyett Böőr (a szünetben), Szatmári helyett Bagoly (61.)
    jók: Babócsy, Tomka, Juhász, illetve Stupar, Gojan, Madar Cs.

    PMFC-Titán:
    Babócsy - Győri, Tomka, Dienes - Farkas, Juhász, Szabados, Szaszovszky, Schneider - Tököli, Azoitei

    DVSC-Epona:
    Kövesfalvi - Stupar, Gojan, Pető - Vadicska, Sándor T., Sándor Cs., Madar Cs., Szatmári - Dombi, Ilea

    Gyér érdeklődés mellett gyenge iram, unalmas játék jellemezte az első fél órát. Mindkét oldalon keveset kezdeményeztek a csapatok, így a kapuk sem forogtak veszélyben. Az első említésre méltó eseményre egészen a 35. percig kellett várni, ekkor Tököli ugrott ki a bal oldalon, de lövése elkerülte a vendégek kapuját. Három perccel később megszerezték a vezetést a hazaiak, Szabados játszotta tisztára magát, majd jól adott középre, a berobbanó Tököli 8 pedig m-ről lőtt a debreceni kapuba (1-0). A gól meghozta a pécsiek támadókedvét, a szünetig hátralévő percekben, ők játszottak aktívabban, de az eredmény nem változott.

    A szünet után jobb lett a mérkőzés, a vendégek érthetően nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak, némi mezőnyfölényre tettek szert. A PMFC fegyelmezetten játszott, jól tartotta magát. Az 58. percben Stupar bombaerős lövését védte bravúrral Babócsy. Két perccel később a másik oldalon Tököli került helyzetbe, de hibázott. A 62. percben különös körülmények között egyenlített a Debrecen. A csereként beállt Bagoly lövése mellé ment volna, de Győri olyan szerencsétlenül ért a labdához, hogy az saját kapujába pattant (1-1). Az egyenlítést követően kiegyenlített és változatos volt a játék, mindkét csapat láthatóan győzelemre tört. A hajrá negyedórájára érezhetően elfáradt a hazai gárda, a gyorsabb debreceniek kerültek fölénybe, több gólhelyzetet is sikerült kialakítaniuk, de Babócsy vezérletével a pécsi védelem mindannyiszor hárított.

    Gyenge első félidőt egy mozgalmasabb második követett. A pécsiek a 60. percig ígéretesen futballoztak, de a szerencsétlen körülmények között bekapott gól visszavetette őket. A hajrára a hazaiak elkészültek erejükkel, így végül is örülhettek a döntetlennek, ami összességében megfelelt a játék képének.

    MTI