magyarfutball.hu

Győri ETO FC - Debreceni VSC-Epona 3 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.17, 23:19
    1996. augusztus 10., szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 1. forduló:

    Győri ETO FC - DVSC-Epona 3-1 (1-1)
    Győr, 6000 néző, V: Cserna
    gólszerzők: Csató J. (39.), Fodor (55. - 11-esből), Cseke (59.) illetve Ilea (30.)
    sárga lap: Zahorán (18.), Csató S. (19.), illetve Gojan (29.), Stupar (38.)
    piros lap: Gojan (55.)
    csere: Fodor helyett Farkas (83.), Salaegan helyett Lahos (83.), Fehér helyett Ferenczi (74.), illetve Ilea helyett Plókai M. (68.)
    jók: Puglits, Fodor, Cseke, illetve Sándor T., Dombi

    Győri ETO FC:
    Balogh - Lakos, Csató S., Puglits, Zahorán - Fodor, Cseke, Csató J., Salagean - Korsós, Fehér

    DVSC-Epona:
    Horváth - Vadicska, Gojan, Sándor Cs., Pető - Dombi, Stupar, Madar, Szatmári - Sándor T., Ilea


    Az új összetételű csapattal kiállt győrieknek fontos volt egy jó rajt a nyitányon, és ennek tudatában támadó szellemben is kezdtek. Öt perc elteltével azután a debreceniek is előremerészkedtek, elsősorban Dombi gyors elfutásai jelentettek veszélyt a győri kapura.

    Negyedóra után kiegyenlítettebbé vált a játék, jobbára a két 16-os között mozogtak a csapatok. A 30. percben Dombi volt a főszereplő, aki Sándor T. indítása után elfutott a jobb szélen, pontosan középre ívelt, és Ileának csak ,,bólintani,, kellett (0-1). A 39. percben kiegyenlített a Győr. A debreceni védők röviden szabadítottak fel, és Csató J. 30 m-es kapáslövése megakadt a jobb sarokban (1-1). A félidő utolsó percében újabb gólt szerezhetett volna, de Gojan 6 m-ről fölé fejelt Sándor T. szabadrúgása után.

    A második félidőt mindkét csapat nagyobb iramban kezdte, s tíz perc alatt több esemény történt, mint az első 45 percben. Az 55. percben Csató J. tört kapura, Gojan hátulról buktatta a 16-oson belül, amiért a játékvezető 11-est ítélt, ezt Fodor értékesítette (2-1).

    Az 59. percben Fodor kényszerítőzött Csekével, és az utóbbi játékos 14 méterről a bal sarokba bombázott (3-1). A két gyors győri gól után próbálta összeszedni magát a vendégcsapat, de a hazaiak jól védekeztek, és Balogh kapus bravúrra is képes volt ha kellett, mint tette azt a 70. percben, amikor Vadicska nagy lövését tornázta ki a jobb felső sarokból.

    Az utolsó negyedórára beletörődtek a vereségbe a debreceniek, s a Győr sem nagyon erőltette a támadásokat. A győriek második félidei nagyobb akarásuknak, harcosságuknak köszönhetően megérdemelten nyertek.

    MTI