magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Pécsi Mecsek FC 1 : 0 14:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.01, 15:42
    1996. április 6., szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 19. forduló:

    DVSC-Epona - Pécsi MFC 1-0 (1-0)

    Debrecen, 7000 néző, V: Hanyecz
    gólszerző: Sándor T. (46.)
    sárga lap: Madar (25.), Nagy Zs. (84.), illetve Werner (8.), Ulrich (64.), Ja:kl (68.), Bumb (77.)
    jók: Stuparu, Sándor Cs., Pető, Madar, illetve Balogh, Szabados

    DVSC-Epona:
    Horváth D. - Vadicska, Stuparu, Sándor Cs., Pető - Dombi, Sándor T., Madar, Medvid (Kovács N., 88.) - Bagoly (Nagy Zs., 52.), Ilea

    Pécsi MFC:
    Balogh - Braun, Szabados, Bumb, Werner (Ulrich, 52.) - Tolocsko, Ja:kl, Ulveczki, Dienes - Tököli (Bujdak, 52.), Kovács Z. (Győri, 72.)

    Neves vendége volt szombat délután Debrecennek: megtekintette a mérkőzést Lennart Johansson, az Európai Labdarúgó Szövetség svéd elnöke is.

    Két hazai támadással kezdődött a mérkőzés, de Sándor T., majd Madar lövése fölé szállt. Csapkodó, kapkodó volt a játék, kétszer egymás után csak elvétve adták egymáshoz a labdát a futballisták. A 27. percben jobboldali beadás után a kaputól 5 m-re csapódott le a labda, de senki nem tudott hozzáérni. Valamivel később Sándor T. elől kivetődve mentett Balogh. A 39. percben Bagoly csúsztatott labdáját Sándor T. a hálóba kotorta, de a játékvezető les miatt nem ítélt gólt. Az első félidő utolsó percében szerezte meg a vezetést a hazai együttes: Pető jobb oldalról küldött szabadrúgásába Sándor T. az ötös vonalánál belepörgetett, s a labda a háló jobb oldalába jutott (1-0).

    A második félidő még alacsonyabb színvonalú játékot hozott, mint az első 45 perc, rengeteg volt a rossz átadás. Egy ízben Sándor T. közelről Baloghot találta el, majd Ilea lövése a felső kapufáról pattant az alapvonalon túlra. A 71. percben Madar 15 m-ről küldött lövését Balogh csak kiöklözni tudta, Medvid pedig közelről az üres kapu fölé fejelt. A pécsiek Bujdak révén kétszer szabadrúgásból veszélyeztettek, komolyabb támadásra azonban nem vállalkoztak.

    Az alacsony színvonalú mérkőzésen a valamivel többet kezdeményező hazaiak szerezték meg a három bajnoki pontot.

    MTI