magyarfutball.hu

Csepel-Kordax - Debreceni Vasutas SC 0 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.06, 17:52
    1995. április 8. szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 20. forduló:

    Csepel-Kordax - Debreceni VSC 0-1 (0-0)

    Csepel, 3000 néző, V: Vavika
    gólszerző: Ilea (89.)
    sárga lap: Szalai (47.), illetve Dombi (72.)
    jók: Medgyes, illetve Sándor T., Dombi

    Csepel-Kordax:
    Hajdu - Szalai - Bereczki, Medgyes, Tyukodi - Puskás, Ács, Zombori, Szekeres - Pena, Jakab (Nagy T. 82.)

    Debreceni VSC:
    Horváth - Gojan - Sándor Cs., Gaica, Pető - Vadicska (Ilea 70.), Madar, Arany, Szatmári - Dombi, Sándor T.

    Napsütéses, de hűvös időben vonultak ki a csapatok, a hazaiak tartalékosan, míg a debreceniek a legjobb összeállításban kezdhették a mérkőzést. Az első percekben a DVSC lépett fel aktívabban, már a hazaiak térfelén letámadtak Sándor Tamásék. A 10. perctől a tiszta fehérben játszó Csepel kezdett ráébredni, hogy saját közönsége előtt mégiscsak kellene valamit mutatni, nagyobb elánnal, többször is megközelítették a piros-fehérek tizenhatosát. Sőt, Zombori egy remek labdaátvétel után 25 m-ről kapásból lőtt, ám Horváth bravúrosan védett. A 26. percben Szekeres jó beadása után Medgyes 4 m-ről kecsegtető helyzetben rosszul találta el a labdát. Az első félidő utolsó negyedórájára ellaposodott a játék.

    A szünet utáni folytatás első perceiben két szabadrúgást is elvégezhetett a DVSC, a második volt biztatóbb, Sándor T. 18 m-ről leadott lövését biztosan védte Hajdu. Támadgatott a debreceni együttes, de igazi helyzetet nem tudott kidolgozni. Az első valamirevaló csepeli akció a 73. percben alakult ki, Jakab azonban 16 m-ről fölé vágta a labdát. Rögtön jött a válasz, Sándor T. futtából lőtt 14 m-ről mellé. A mérkőzés utolsó negyedórájára valamit élénkült a küzdelem, de egy 11-es gyanús eseten kívül - Ileát szerelték fura módon a csepeli védők - érdemleges dolog nem történt a pályán. Egészen az utolsó előtti percig, amikor Arany emelése után a lécről visszapattanó labdát Ilea fejelte a kapuba (0-1).

    Alacsony színvonalú mérkőzésen a Debrecen valamivel többet mutatott a támadójátékból, így megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.