magyarfutball.hu

ETO FC Győr - Debreceni Vasutas SC 1 : 3 16:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.06, 18:49
    Az MTI Buliga helyett Vadicskának ad lapot az 58. percben.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.06, 18:47
    1994. október 29. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 12. forduló:

    ETO FC Győr - Debreceni VSC 1-3 (0-2)

    Győr, 4000 néző, V: Molnár J.
    gólszerzők: Miriuta (76. p.), illetve Madar (21.), Dombi (36.), Sándor T. (90.)
    sárga lap: Bordás (35.), Árgyelán (42.), Korsós (72.), Radics (83.), illetve Vadicska (58.), Balogh (86.)
    piros lap: Bordás (65. p.)
    jók: Korsós, Hámori, illetve Horváth, Dombi, Madar

    ETO FC Győr:
    Disztl - Kuttor, Bordás, Radics - Kövecses, Mikóczi (Herczeg, 33. p.), Miriuta, Korsós, Árgyelán - Hámori, Popescu (Tóth, 62.)

    Debreceni VSC:
    Horváth B. - Balogh, Gojan, Sándor Cs. (Ilea, 25.), Pető - Dombi, Vadicska, Arany, Szathmári - Madar, Sándor T.

    A hazai csapatnak már a 7. percben lehetősége volt agólszerzésre, de a Hámori buktatásáért megítélt büntetőt, amit Miriuta hajtott végre, Horváth kapus kivédte. A 15. percben Hámori fordult le a védőjéről, 11 m-es nagy lövését azonban a debreceni kapus vetődve mentette. A nagy hazai nyomás ellenére a Debrecen szerzett gólt a 21. percben: jobb oldalon futó vendégakció után, a középen álló Madarhoz került a labda, aki 18 m-ről a bal sarokba lőtt, a későn vetődő Disztl mellett (0-1). A hátrányba került hazai csapat továbbra is támadott, de a gólszerzés nem sikerült. A ritka debreceni kontrák viszont mindig veszélyt jelentettek a győri kapura. Ezek egyike újabb gólt eredményezett a 36. percben: hosszan előre vágott labdára Disztl messze kifutott kapujából, de csak röviden mentett, és Dombi 40 m-ről az üres kapuba emelt (0-2).

    A kétgólos hátrány miatt a győriek mindent egy lapra téve erőteljes támadásokkal kezdték a második félidőt. Szorongatott is az ETO, de a játékosok mintha meg lettek volna babonázva, nem tudták bevenni Horváth kapuját. A vendégek a 61. percben támadtak ki a második játékrészben első alkalommal, Dombi egyedül vezethette kapura a labdát, Disztl azonban szerelte. A 65. percben Bordás utolsó emberként gólhelyzetben kézzel ütötte el a labdát, s a kiállítás sorsára jutott. A 70. perc újabb debreceni gólhelyzetet hozott, de Sándor T. 10 m-ről a jobb kapu mellé lőtt. A 76. percben szépített a Győr, Miriuta 18 m-es szabadrúgása akadt be a jobb felső sarokba (1-2). Az utolsó percekben beszorította a Debrecent a tíz emberrel játszó hazai csapat, de egyenlíteni nem tudtak, sőt, a 90. percben Sándor T. sakk-matt helyzetből háromra növelte csapata góljainak számát (1-3).

    A hazai csapat részéről kihagyott sok helyzet megbosszulta magát, és vereséghez vezetett, míg a debreceniek győzelme megérdemeltnek mondható.

    MTI