magyarfutball.hu

Haladás VSE - Debreceni Vasutas SC 0 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.26, 15:31
    1994. március 26. szombat (MTI)

    Haladás - Debreceni VSC 0:0

    Szombathely, 6000 néző, V: Vavika
    sárga lap: Németh Z. (81. p.), illetve Medvid (30.), Toderás (38.), Sándor Cs. (41.), Dombi (68.), Kondás (79.)
    jók: Bognár, Szekér, Jagodics, illetve Gojan, Kondás, Sándor Cs.

    Haladás:
    Király - Balassa, Bognár, Szekér, Németh Z. - Jagodics, Tóth Gy., Ábrahám (Tóth N. 65. p.) - Vukadinovics, Süle, Berbás (Schneider 46.)

    Debreceni VSC:
    Horváth B. - Balogh, Gojan, Kondás, Pető - Dombi, Madar, Sándor Cs., Medvid - Bulega (Szatmári 89. p.), Toderás (Gracsov 88.)

    Az egész napos eső szerencsére nem nagyon áztatta fel a pályát. Az első percekben mind a két együttes nagy lendülettel kezdte a játékot, de az elán csak tíz percig tartott. Ezután a Haladás vette át a játék irányítását, a középpályások sok futással próbálták az ellenfél térfelén tartani a labdát. Folyamatosan azonban nem tudták irányítani a mérkőzést, mert nagyon sok hiba csúszott az összjátékba. Ráadásul a debreceni 16-os vonalánál megállt a tudományuk. A vendégcsapat fegyelmezetten és tervszerűen rombolt, és ezt a betonszilárdságú védőfalat nem tudták áttörni. Ráadásul távoli lövésekkel nem is próbálkoztak a Haladás játékosai, így Horváthnak nem sok dolga akadt.

    Szünet után csak annyiban változott a játék képe, hogy a Debrecen is bátrabban kitámadott, de ez sem sok eseményt jelentett a nézők számára. A vendégcsapat játékán meglátszott az, hogy az egyik pontot mindenképpen meg szeretné szerezni, és ezért a biztonságos védekezéssel most sem hagyott fel. Jobbára a középpályán folyt a küzdelem, amely nagyon sok hibával és szabálytalansággal volt tarkítva. A két kapus nyugodtan elmehetett volna más pályára, mert szinte semmi dolguk nem akadt.

    Az alacsony színvonalú mérkőzésen egyik csapat sem érdemelt győzelmet.