magyarfutball.hu

Pécsi MSC-Fordan - Debreceni Vasutas SC 2 : 1 13:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.18, 14:59
    1993. október 23. szombat (tud)

    PMSC-Fordan - Debreceni VSC 2:1 (0:0)

    Pécs, 5000 néző, V: Vad
    gólszerzők: Azoitei (77.), Rózsa (88.), illetve Dombi (48.)
    sárga lap: Azoitei (62.), Braun (68.), Rózsa (89), illetve Nagy (42.)
    piros lap: Horváth (77.)
    jók: Bódog, Rózsa, Csoboth, Azoitei, illetve Gojan, Dombi, Sándor T.

    PMSC-Fordan:
    Csaban - Dienes, Bódog, Braun - Pest (Tököli - a szünetben), Ulveczki, Rózsa, Csoboth, Vókó - Azoitei, Tolocskó (Kocsis 72.)

    Debreceni VSC:
    Horváth - Balogh, Gojan, Pető - Dombi, Sándor T., Sándor Cs., Nagy, Madar - Gracsov (Tóth 69), Medvid (Raducu 12.)

    Igen gyengén, sok hibával játszottak a csapatok a félidő első felében, a vendégek játékában valamivel több tudatosság volt felfedezhető. Említeni csupán csak egy közeli, célt tévesztett Azoitei-fejest lehet a 15. percben, valamint négy percel később a másik oldalon Nagy lövését. A félidő második felében továbbra is gyenge, ,,néző bosszantó,, játék folyt a pályán, sok volt az átadási hiba mindkét oldalon. Feljegyzésre méltó csupán Raducu távoli lövése volt a 43. percben, amit Csaban bravúrral védett.

    Szünet után élénkebb lett a játék, nem sokkal a középkezdést követően Rózsa eresztett meg nagy lövést, de Horváth szépen védett. A 48. percben vezetést szerzett a Debrecen, Dombi csapott le egy kósza labdára, majd szép egyéni akciót követően védhetetlenül lőtt a pécsi kapuba (0:1). A gól után mindent egy lapra feltéve támadott a PMSC-Fordan, az 56. percben Tököli, a 67.-ben Azoitei került óriási gólhelyzetbe, de mindketten hibáztak. A 77. percben a kitörő Azoiteit Horváth kapus utolsó emberként elütötte, amiért piros lapot kapott. Mivel a vendégek már kihasználták mindkét cserelehetőségüket, a mezőnyjátékos Raducu állt a kapuba. A megitélt szabadrugást Rózsa végezte el, és a labda Azoitei közbenyulásával a vendégek kapujában kötött ki (1:1). A hátralévő időben óriási nyomás nehezedett a debreceni kapura, ami a 88. percben ujabb gólt eredményezett. Rózsa 22 méteres szabadrugása a bal felső sarokban kötött ki (2:1).

    Érdekes mérkőzésen a kiállitás megpecsételte az addig fölényben játszó vendégek sorsát, azt követően nem férhetett kétség a pécsiek sikeréhez.

    MTI