magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Haladás VSE 1 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.16, 18:30
    1993. szeptember 4. szombat (tud)

    Debreceni VSC - Haladás VSE 1:0 (0:0)

    Debrecen, 6000 néző, V: Juhos
    gólszerző: Kondás (53. p. - 11-esből)
    sárga lap: Balogh (23. p.), Tóth Gy. (28.), Goján (66.), illetve Farkas (18.), Szekér (29.)
    piros lap: Goján (72. p.)
    jók: Pető, Kondás, Sándor T., illetve Jagodics, Kenesei, Farkas

    Debreceni VSC:
    Horváth - Balogh, Goján, Sándor Cs., Pető - Kondás, Dombi, Sándor T., Medvid (Nagy Cs. 74. p.), Madar, Tóth Gy. (Gracsov 80.)

    Haladás VSE:
    Derdák - Neudl, Jagodics, Szekér, Sánta - Kenesei, Bognár Z., Elekes (Tóth 65. p.), Farkas - Csoboth, Süle (Hidvégi a szünetben)

    Hatalmas felhőszakadás zúdult a pályára a mérkőzés előtt fél órával, s a csúszós talajon sokat bizonytalankodtak a játékosok. Az első félidőben inkább a középpályán folyt a játék, kölcsönösen vigyáztak egymásra a ,,párok,,, s emiatt lényegében igazi nagy gólhelyzet nem is alakult ki.

    A második félidőben magasabb sebességre kapcsolt a hazai csapat, Tóth fölélövése, Medvid 16-oson belüli buktatása, Sándor Tamás szabadrugása egyaránt ezt mutatta. Az 53. perc pedig már gólt is hozott. Dombi a jobb összekötő helyén elfutott, a 16-oson belül járt már, amikor felvágták, 11-es. A büntetőt Kondás laposan a bal alsó sarokba gurította (1:0). A Haladás mindenképpen az egyenlítésre törekedett, s ebben Jagodics háromszori veszélyes fejese adta a legtöbb gondot a hazai védőknek. Ritkábbak lettek a debreceni támadások, de Sándor Tamás, majd Nagy Csaba lőhetett volna gólt. A 70. percben jobboldali beadás után Horváth rosszul jött ki, átszállt rajta a labda, s a kapura forduló Farkasra ráesett a debreceni kapus. Nagy meglepetésre a bíró 11-est ítélt. Bognár futott a büntetőnek, és a felső lécre rugta a labdát. A 72. percben Goján feltartotta a kitörő Keneseit, sárga lapot kapott, de már második alkalommal, és ezért a játékvezető kiállította a debreceni középhátvédet.

    Az első félidőben döntetlenre játszó Haladás tartotta az eredeti elképzelését, a második félidő azonban egyértelműen a debrecenieké volt. Gyorsabban adogattak, sokat futottak, és gólratörőbben játszottak, sok munkája akadt a szombathelyi kapusnak. A tíz főre olvadt Debrecen nagy elszántsággal harcolt, a gyenge lövéseket Horváth biztosan fogta.

    MTI