magyarfutball.hu

Siófoki Bányász SE - Újpesti TE 3 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.22, 07:13 (szerk.: 2022.05.08, 09:48)
    Huszáros rohamokkal kezdett a hazai csapat, ennek ellenére a 6. percben Zsivótzky bomba-szabadrúgását Bírónak kellett óriási bravúrral hárítania. A 9. percben megszületett a mérkőzés, és egyáltalán a siófokiak tavaszi első gólja. Kirchmayert 18 méterre a kaputól Kósa felvágta, a szabadrúgást Zare elemi erővel vágta a kapu közepébe (1:0). A gól után beszorult a hazai csapat, két esetben is csak a szerencse mentette meg a kapujukat a góltól. Hazai fölény következett ezután, de nem bírtak a jól záró újpesti védőkkel.

    Szünet után a 48. percben a kitörő Mekszet 20 méterre a kaputól felvágták, de elmaradt a sárga lap. A 64. percben Kirchmayer hosszan vezette a labdát a baloldalon, 20 méterről váratlanul hatalmas gólt ragasztott a hosszú sarokba, így lett 2:0. Nem csökkentette a lelkesen és helyenként jól játszó hazai csapat a lendületét, és a 89. percben egy kapu előtti kavarodásból Magyar beállította a végeredményt (3:0).

    A Siófoki Bányász ebben a szezonban ilyen jól és határozottan még nem játszott, és az enerváltan, olykor szétesően játszó ÚTE ellen ilyen különbséggel is megérdemelten győzött.

    mti