magyarfutball.hu

Tatabányai Bányász SC - Újpesti Dózsa SC 1 : 3 13:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 22:41 (szerk.: 2022.04.15, 17:34)
    Varga István, az Ú. Dózsa vezetőedzője változtatott a tervezett kezdőcsapaton, Eszenyi és Kósa kispados lett, míg Szabó és Huszárik bekerült az együttesbe. Szentmihályi Antal viszont a megadott tizenegyet küldte a pályára.

    A 8. percben Csapó pontos beadását a berobbanó Váczi 12 m-ről a kapu fölé fejelte - így kezdődött az előrehozott tavaszi forduló mérkőzése Tatabányán. Az első negyedóra végén a másik oldalon is volt egy helyzet, de Bácsi elől felszabadítottak a védők. A 17. percben ismét megszerezhette volna a vezetést a Tatabánya, P. Nagy a jobboldalon cselezgetett és váratlanul középre adott, az érkező
    Váczi azonban kapásból fölé lőtt. A 23. percben Kovács E. fejesét Kiss I. a gólvonal elől ugyan kiütötte, de a tatabányai védők mentettek. A másik oldalon Szekeres fejesére mozdult Brockhauser, majd Szabó lövését a középen álló Kiss a mezőnybe öklözte. Mozgalmas percekkel telt az első félidő, a 33. percben Járfás feleslegesen szabálytalankodott a berobbanó Katonával szemben, a játékvezető jogosan 11-est ítélt, amit Rubold értékesített (0:1). A Tatabánya még fel sem foghatta, hogy hátrányba került, amikor a 37. percben előbb Járfás, majd Udvardi hibázott, Katonához került a labda, aki az üres kapuba kotorta (0:2).

    A fordulás utáni első percekben növelte előnyét az Újpest, Kiss Szlezák lövését a mezőnybe öklözte, amit azonban Bácsinak sikerült megkaparintania, s így már csak annyi dolga volt, hogy az üres kapuba lőjön (0:3). A 65. percben szépített a Tatabánya, ezúttal Huszárik az ötös környékén akadályozta Szekerest, a büntetőt Dobesch a jobb alsó sarokba gurította (1:3).

    Színvonalas, jó iramú mérkőzésen a hazai együttes két súlyos védelmi hiba miatt került hátrányba. Ezen a délutánon azonban a jobban játszó Újpest ellen nem tudott fordítani a Bányász.

    mti