magyarfutball.hu

Rába Vasas ETO - Újpesti Dózsa SC 0 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 22:22 (szerk.: 2022.03.27, 17:35)
    A ,,forduló mérkőzésének,, kiáltották ki a Rába - Ú. Dózsa mérkőzést, amit azonban a mutatott játék nem igazolt. A két együttes mintha túlzottan tartott volna egymástól, és teljesen eseménytelen 20 perccel kezdett. Ekkor volt az első kapura lövési kísérlet is – a vendégek részéről. A lövés elkerülte Boros kapuját. Öt perc múlva láthatta a közönség a második lövési kísérletet az újpesti Balogtól,
    aki 22 méterről a kapu helyett a szögletzászló mellett, az oldalvonalon kívülre bombázott... Érdekes módon a félidő közepétől az Újpest lett aktívabb, míg a győri középpályások sorozatban pontatlanul adták a labdát, nem tudták helyzetbe hozni csatáraikat. Az első szemrevaló akcióra 40 percet kellett várni, amikor Sallói adott kitűnő labdát Mörtelnek, ő azonban nem tudta mellel levenni a labdát, s odalett a helyzet.

    A szünetben alapos edzői fejmosásban részesülhettek a Rába játékosai, mivel sokkal nagyobb iramban kezdték a második félidőt. Beszorultak a vendégek, s állandósult a győri fölény, igazi helyzet nélkül, amit jellemzett az, hogy Brockhausernek még csak lövést sem kellett védenie. A sorozatos győri rohamok között aztán a 80. percben jött a hidegzuhany. A kitámadó győri védők mellett Schróth ugrott ki, s 16 méterről a jobb alsó sarokba továbbított (0:1). A közepes színvonalúnak sem mondható mérkőzésen az egyetlen helyzetét kihasználó vendégcsapat győzelme megérdemeltnek mondható, mivel a győriek még csak a kaput sem találták el a 90 perc alatt.

    mti