magyarfutball.hu

Pécsi Munkás SC - Újpesti Dózsa SC 2 : 0 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 21:41 (szerk.: 2022.03.26, 19:53)
    Alacsony színvonalú játékot hozott az első félidő; nagyrészt a PMSC térfelén folyt a játék, főleg azért, mert a csatárai egy épkézláb támadást sem tudtak összehozni. A középpályások rendre rossz szöktetésekkel próbálták a csatárokat indítani. A 4. percben Schróth fejelt 6 m-ről centiméterekkel fölé, a 32. percben Balogh 8 m-ről küldött félmagas lövését öklözte szögletre Bogyay. Dárdai 25 m-es lapos szabadrúgását vetődve fogta Brockhauser.

    A második félidőben sem javult a színvonal, bár a hazaiak nagyobb lendülettel játszottak. Több helyzete a Dózsának volt, a 60. percben Eszenyi fejelt közelről kapu fölé, két perc múlva pedig Steidl a kapufát találta el. A 65. percben mégis a hazaiak szereztek vezetést. Lehota ápolása után játékvezetői labdával folytatódott a mérkőzés, ezt Dárdai megszerezte, Czéhhez továbbított, aki hosszan szöktette a kiugró Nagy Tamást. Ő lefutotta a védőket, és a kimozduló Brockhauser mellett 10 m-ről félmagasan továbbította a labdát a hálóba (1:0). A gól után a vendégek erősíteni próbáltak, de sikertelenül. A 82. percben újra Czéh indította Nagy Tamást, aki a középkörből indulva futotta le a lassú Dózsa-védőket és 10 m-ről laposan lőtt a kapuba (2:0). A 85. percben Nagy T. és Brockhauser ütközött, ebből egy kis kakaskodás támadt, de a végeredmény már nem változott.

    Nagyon gyenge színvonalú mérkőzésen mindössze két villanás kellett ahhoz a találkozón mindvégig gyengén játszó hazai csapatnak, hogy az ugyancsak gyenge vendégek védőit lefutva a szemfüles Nagy Tamás otthon tartsa a három pontot.

    mti