magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE - Újpesti Dózsa SC 1 : 1 14:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2016.11.12, 07:39 (szerk.: 2022.03.05, 14:42)
    ZTE - Ú. Dózsa 1:1 (1:0)

    Zalaegerszeg, 6000 néző, v: Hartmann
    gólszerző: Csepregi (11-esből, 32. p.), illetve Balogh I. (88. p.)
    sárga lap: Balog Z. (83. p.), Rostás (84. p.)

    ZTE: Balázs - Varga, Szabó, Csepregi, Balog Z. - Sipos, Rózsa (Fujsz 65. p.), Vadász - Farkas (Ballai 58. p.), Kámán, Páli

    Ú. Dózsa: Gróf - Schneider, Kovács E., Szélpál, Szlezák - Kozma, Herédi, Steidl (Balogh I., 66. p.) - Schróth, Rostás, Katona (Szabó 74. p.)


    Ragyogó napsütésben, de hűvös, szeles időben ZTE-helyzettel kezdődött a mérkőzés. A 3. percben Rózsa átadása szabadon találta Kámánt, az ifjú középcsatár azonban 8 méterről a jobb sarok mellé lőtte a labdát. A válasz nem sokáig késett, mert 5 perc múlva Rostás jobboldali szögletét követően Schróth előrevetődve 7 méterről fölé fejelt. Változatos, sok hibával tarkított küzdelem folyt. Rostás 16 méteres csavart szabadrúgása szállt el nem sokkal a léc fölött, a másik oldalon meg a bátran kivetődő Gróf tisztázott öklözéssel a berobbanó Farkas elől. A 31. percben viszont hibázott az újpesti kapus, mert rossz ütemű kifutás után elhúzta a Páli átadásával kiugró Kámán lábát. A vitathatatlan 11-est Csepregi higgadtan értékesítette (1:0). A szünetig többet kezdeményezett a Dózsa, helyzetet azonban nem tudott teremteni.

    A második félidőben tovább esett az addig sem túlságosan magas színvonal. A ZTE rendre eladta a labdát, védelme pedig gyakran valósággal kinyílt, ám az újpestiek jó ideig képtelenek voltak kihasználni a valósággal felkínált gólszerzési lehetőségeket. Az 51. percben Rostás szabadrúgását Szélpál három lépésről fejelte mellé, a 72. percben Rostás 20 méteres szabadrúgását a felső léc mentette. Három perccel később Balogh I. közelről gyatrán mellé lőtte a labdát, majd nyomban utána Szélpál az üres kapu fölé bombázott. Ezt követően Páli egy percen belül kétszer is csak Gróffal állt szemben, de mindkétszer a kapusba vágta a labdát. A 88. percben kihagyott az egerszegi védelem, s Szabó balról középre lőtt labdája Balogh Istvánról a hálóba perdült (1:1).

    Rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen osztoztak meg a pontokon a döntetlennel szemlátomást igen elégedett csapatok.

    Jók: Csepregi illetve Rostás.

    MTI