magyarfutball.hu

Scotland - Hungary 2 : 0 21:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
614. official national team match
ground : Glasgow, Hampden Park
referee : Keizer Jan (Hollandia)
attendance:
  1. londonhearts.com: 15.228
  2. scottishfa.co.uk: 21.128
  3. Népsport: 25.000
  4. nso.hu: 25.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2018.02.10, 15:05 (szerk.: 2018.02.11, 16:56)
    Itt a skót keret

    JIM LEIGHTON (Aberdeen) és Bryan Gunn (Norwich)* kapusok.

    Steve Clarke (Chelsea)*, RICHARD GOUGH (Tottenham), MALCOLM MALPAS (Dundee U.), WILLIE MILLER (Aberdeen), Gary Gillespie (Liverpool)*, STEVE NICOL (Liverpool) és ROY AIT- KEN (Celtic) hátvédek.

    JIM BETT (Aberdeen), lan Durrant (Rangers)*, Neil Simpson (Aberdeen), PAUL McSTAY (Celtic), GORDON STRACHAN (Manchester U.), Ian Wilson (Leicester) középpályások.

    Eric Black (Metz)*, Maurice Johnston (Nantes), GRAEME SHARP (Everton), Brian McClair (Manchester U.), Alan McCoist (Rangers), Andy Walker (Celtic)* és Pat Nevin (Chelsea) csatárok.

    https://www.magyarfutball.hu/data/upl/2018/02/1518271505_19870907_skot_keret.jpg
    Népsport
    1987.09.07
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.02.07, 14:19 (szerk.: 2018.02.07, 14:54)
    A sajtótájékoztató bevezetőjében Nagy László, az MLSZ sajtóbizottságának titkára elmondta, hogy a csapat vasárnap délelőtt indul Ferihegyről. Londonban leszáll a gép, majd onnét folytatják útjukat Glasgow-ba. A küldötség vezetője Szániel János, a Rába ETO ügyvezető elnöke, az MLSZ elnökségének tagja. A csapat orvosa dr. Mecseki Sándor, gyúró Tóth Kálmán.

    — Az olimpiai csapat nagyon fontos mérkőzés előtt áll. ezért Kovács Ferenc válogathatta ki azokat a játékosokat, akikre neki szüksége volt — kezdte Garami József. — Én azért állítottam össze bővebb keretet, mert a válogatottra idén még öt mérkőzés vár és szeretnék minél több játékost közelebbről megismerni. Csapó, Dajka és Kiprich sérülés miatt nem is jött Tatára a jelöltek közül. Pénteken délelőtt kiderült az is, hogy Gáspárra meg Kékesire sem számíthatok. A kapus idegfáradtságra hivatkozott. Kékesi sérült. Ezért utólag meghívtam a ZTE-ből Czigányt, igy huszonketten vagyunk. Skóciába tizennyolc játékos utazik és elképzelhető, hogy köztük lesz három idegenlégiós, Garaba, Péter és Mészáros is.

    Garami József az összeállítást illetően azt mondta, egyelőre csak elképzelései vannak. Az már eldőlt, hogy Kardos nem játszik. Jó képességű labdarúgónak tartja, számítana is rá, de amíg átigazolási ügye nem tisztázódik. addig nem veszi figyelembe. Szólt arról is, hogy a reménytelen helyzet ellenére az EB-selejtezőkön tisztességgel kell helytállni. Lehetőséget kíván adni azoknak, akik korábban már bizonyítottak és a feltűnő fiatal tehetségeknek is. A skót válogatottról keveset tud, szerencsére kapott néhány videofelvételt, azt alaposan kielemzik majd Tatán. lesz egy edzés, délután pedig a Tatabánya tartalék- csapatával mérkőznek.

    Vasárnap délelőtt valószínűleg a következő játékosok kelnek útra:
    Disztl P., Bodnár — Sallai, Kozma, Toma, Csuhai, Vadász, Kincses, Bognár Gy., Lovász, Kovács K., Hajszán, Szabadi, Keller, Cseh, Szijjártó, Boda, Bognár Z. vagy Czigány
    Amennyiben az idegenlégiósok csatlakozhatnak a csapathoz, akkor ez a keret három fővel csökken.

    Nemzeti Sport, 1987.09.05
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.01.25, 18:33
    kép
    A másnapi Nemzeti Sport címlapja
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
     
  5. avatar: fgymat
    2009.05.24, 06:58 (szerk.: 2018.01.25, 15:47)
    Ismét új kapitány ült a kispadon. Garami József egyelőre az Európa-bajnoki selejtezők végéig, öt mérkőzésre kapott mandátumot.

    Az Európa-bajnoki selejtezők folytatása előtt szükség volt egy bemelegítő, felkészülő mérkőzésre. Ezt a célt szolgálta volna ez a mérkőzés.

    A skót válogatottal eddig hat alkalommal játszottunk és csak a legelső 1938-as találkozón szenvedtünk vereséget.

    Nem mutatott rossz játékot a válogatott. Az egész mérkőzés alatt egyenlő ellenfelei voltunk a hazai csapatnak. Legalább annyi veszélyes támadást vezettünk, mint ők és legalább annyi helyzetet dolgoztunk, ki mint ők. Mi volt hát az a különbség, ami miatt nem mi nyertünk? McCoist. Pontosabban az, hogy nekünk nem volt olyan csatárunk, aki a kínálkozó lehetőségeket ki tudta volna használni.

    Bár a játékkal akár elégedettek is lehettünk volna, de végső soron mégis csak az eredmény számít. Az pedig nem sok jót ígért a további Európa-bajnoki selejtező mérkőzésekre.

    forrás:
    mafoci
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2009.01.11, 18:49 (szerk.: 2018.01.25, 15:46)