magyarfutball.hu

Üllői SK - Bajai SK 5 : 4

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
Szabad Föld Kupa
attendance:
  1. Kis csapatok nagy napjai: 2.000
  1. ?' Tóth Sándor 2 - 0
    ?' Tóth Sándor 1 - 0
    2 - 1 15' RADICS
    ?' Tóth Sándor 3 - 1
    3 - 2 44' HALMI (own goal)
    3 - 3 ?' RADICS (11-es)
    3 - 4 ?' KOVÁCS (11-es)
    ?' PÉNZES 4 - 4
    ?' Tóth Sándor 5 - 4
  2. lapok: ?
Magyarország Üllői SK Magyarország Bajai SK
CSORBA
BIRTA
Font Bálint
HALMI
LIEBE
VICZKÓ (?' PÉNZES)
TÓTH B.
HORNYÁK
KRISKÓ (?' LAKATOS)
Tóth Sándor
MAGYAR
MAJZLINGER (?' PINTÉR)
GALAVICS
MOLNÁR
MÁRTICS (?' TAKÁCS)
POPP
CSEKE (?' GILIÁN)
ÓNODI (?' SIMON)
HARSÁNYI
KOVÁCS
RADICS
VARSÁNYI (?' SZABÓ T.)
coach:
Kövér János
coach:
Rónai Sándor
tags :
  1. Hungarian Cup

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Longinus
    2021.10.27, 07:20
    képMozgalmas jelenet a kapu előtt, a kijelzőn már a végeredmény látható.képA győztes Üllői SK csapata. Képek: Üllői Hírmondó
     
  2. avatar: Longinus
    2018.09.05, 08:29
    képA Bajai SK három játékosa az Üllői úton a döntő előtt. Balról Pintér, Szabó Tibor és Takács. Forrás: Szabó Tibor FB oldala
     
  3. avatar: Sanyi-Hungaria
    2013.07.28, 14:41
    Forrás: Mező László: Kis csapatok nagy napjai

    kép
    kép
     
  4. avatar: fgymat
    2013.07.28, 11:58
    1980: az a bizonyos moszkvai olimpia
    Moszkvai olimpia és minden, ami vele jár: harminc nemzet bojkottja ellenére megtartják a XXII.-et. Samaranch lesz a NOB új elnöke, Willi Daume helyét veszi át.

    A Szabad Föld Kupa döntője ismét az Üllői útra költözött, júniusban az FTC–MTK örökrangadó előtt tartották. A két lámpalázas résztvevő a megyei bajnokságban szereplő Bajai SK és a járásiból érkezett Üllői SK volt. A csapatokat óriási hangorkán fogadta, a bajaiak egy egész szektort megtöltöttek és lobogtatták a kék-sárga zászlóikat. A két csapat, Nagy Béla játékvezető vezényletével a következő összeállításban kezdte az összecsapást:

    Üllő SK: Csorba – Birta, Font Bálint, Halmi – Liebe, Viczkó (Pénzes), Tóth B. – Hornyák, Kriskó (Lakatos), Tóth S.,Magyar. Edző: Kövér János.
    Bajai SK: Majzlinger (Pintér) – Galavics, Molnár, Mártics (Takács), Popp – Cseke (Gilián), Ónodi (Simon), Harsányi – Kovács, Radics, Varsányi (Szabó T.). Edző: Rónai Sándor.

    Hamar eleredt a gólzápor, nem sokkal a kezdés után az üllői Tóth Sándor kiugrott a védők közül és megszerezte a vezetést, (1:0). A magasabb osztályú bajaiak nem vették komolyan, „alamizsna”, hallatszik innen is, onnan is a lelátóról. Hanem aztán Tóth bebizonyította, hogy nem viccel: ismét elviharzott és már (2.0). Negyed óra után egy szabadrúgást Radics némi kapus segédlettel juttat a hálóba (2:1). Éledeznek a bajai remények, de aztán Tóth Sándor a mesterhármasával lehűti a lelkendező Duna-partiakat, (3:1). Szünet előtt még egy furcsa gól: Varsányi szögletét Halmi a saját kapujába fejeli, (3:2).
    Rónai Sándor, miközben a fejét vakarta, így jósolt: azért csak rutintalanok ezek az üllői védők, biztos, hogy összehoznak egy-két büntetőt. És lőn: előbb Szabót, majd Kovácsot vágták fel a büntető területen belül, Radics és Kovács a két ítéletvégrehajtó és már is Baja vezet, (3:4). A csereként beállt Pénzes menten bizonyít, hogy megérte a pénzét: szöglete érintés nélkül (!) jut a bajaiak hálójába,(4:4). Mi jöhet még? Hát egy újabb Tóth Sándor-gól és vége is a harcnak, 5:4-re nyer Üllő és övék a Szabad Föld Kupa!

    A legsportszerűbb együttesről sem feledkeztek meg, a garnitúra melegítőt és a vele járó tornacipőt a Tordasgyúrói TSZ SK legénysége nyerte el.


    forrás:
    http://www.szabadfold.hu/csaladotthon/eletstilus/a_szabad_fold_kupa_tortenete_3.