magyarfutball.hu

Paksi SE - Sülysápi SE 4 : 2

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
Szabad Föld Kupa
attendance:
  1. szabadfold.hu: 2.000
  1. 23' KISS I. 1 - 0
    43' RÁCZ 2 - 0
    2 - 1 48' MATOLAI
    70' KISS II. 3 - 1
    ?' KISS I. (11-es) 4 - 1
    4 - 2 ?' MATOLAI
  2. lapok: ?
Magyarország Paksi SE Magyarország Sülysápi SE
BIMBÓ (?' DUNAI)
VÁBRÓ
KOVÁCS
VÁCZI
KISS II.
RÁCZ
KERESZTES
CSOMA
SOMODI
KISS I.
SCHMUCK (?' SZABADI)
VERÓCZKY
TREPÁK
ZIMA
CSERI
SPOLLÉDER (?' SZABÓ P.)
MERCZEL
ZEMEN
LÁSZLÓ
MATOLAI
TÓTH
BÉKÉSI
coach:
Kővári István
coach:
Kocsis István
tags :
  1. Hungarian Cup

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2013.07.28, 14:36
    1976: a montreali olimpia éve
    Ebben az esztendőben nyert Németh Miklós világcsúccsal aranyérmet gerelyhajításban az ötkarikás versenyen, ekkor ismerhettük meg a „Magyar vándort”, Nadija Comaneci is 1976-ban kapott 10 pontot tornagyakorlatára. Egy negatív „hőst” is megismerhettünk: az öttusázó szovjet Onyiscsenkó megszerelte a párbajtőrét így az gombnyomásra jelzett.

    A Szabad Föld kupa döntője ez évben attól is különösen emlékezetes, hogy a két csapat összecsapása május 22-én, a Magyarország–Franciaország labdarúgó mérkőzés előzeteseként került megrendezésre a Népstadionban. A két döntőbe jutott csapat Sülysáp és Paks együttese lett. A legsportszerűbb Pásztói SE egy melegítő garnitúrával lett gazdagabb.

    A váratlanul hűvös, szinte télies időben 2000 néző előtt az alábbi összeállításban léptek pályára a csapatok.
    Paks: Bimbó (Dunai) – Vábró, Kovács, Váczi, Kiss II., Rácz, Keresztes, Csoma, Somodi, Kiss I. , Schmuck (Szabadi) Edző: Kővári István.
    Sülysáp: Veróczky – Trepák, Zima, Cseri, Spolléder, (Szabó P.), Merczel, Zemen, László, Matolai, Tóth, Békési. Edző: Kocsis István.
    Játékvezetők.: Tátrai, Nagy M., Dávid.
    Góllövők: Kiss I. (2, egyet 11-esből), Rácz, Kiss II., ill. Matolai (2).

    A sülysápiak kaptak először lábra. Békési, valamint Tóth mutatós cselekkel alaposan megkeverték a paksiak védelmét. A paksiaknál Kiss II., Keresztes, és időnként Schmuck okozott kellemetlen pillanatokat az elbizonytalanodó sülysápi védelemben. A 23. percben Kiss I. két védőt is „összeküldött” és könnyedén talált a hálóba, 1:0. A félidő befejezése előtt nem sokkal Rácz pofozta a labdát Veróczky hálójába, 2:0.
    A második félidőben a sülysápiak mindent egy lapra tettek fel, és a védekezéssel mit sem törődve rohamozni kezdtek. A 48. percben Matolai szépített (2:1), ám a folytatás nem sikerült: a 70. percben az örökmozgó Kiss II. 3:1-re alakította az eredményt, majd Kiss I. büntetőből már 4:1-es vezetést regisztráltatott a villanyújságon. A meccs vége előtt Zemen ugyan büntetőből nem talált a paksi kapuba, ez viszont sikerült akcióból Matolainak, így a 4:2-es végeredmény a Paks kupagyőzelmét jelentette.


    forrás:
    http://www.szabadfold.hu/csaladotthon/eletstilus/a_szabad_fold_kupa_tortenete_3.