magyarfutball.hu

Hungary - France 4 : 2

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.18, 18:55
    Jose Arribas: Az első mérleg pozitív. A franciák ugyanis | megmutatták, hogy amit eddig sokan kétségbe vontak: tudnak jól is játszani. Úgy érzem, az eredmény nem tükrözi híven a játék képét. Egyénileg nehéz dolog lenne most értékelni a já­tékosokat. De azt hiszem, ez ért­hető is. A végén azért esett vissza a csapatunk, mert Simon sérülése miatt akadozott a csa­patjáték.

    Jean Snella: Sportszerűen vi­seljük el a vereséget. Tudtuk, hogy a magyar csapat nehéz el­lenfél. Láttuk ezt a gárdát ját­szani a világbajnokságon. A franciák azonban így is többet nyújtottak a vártnál. Elsősorban nem azért jöttünk Budapestre, hogy komoly eredményt érjünk el, hanem, hogy meglássuk: az új összeállításban mire képesek a mieink. Azt ígértük, hogy tá­madni fogunk Budapesten. Annyit beváltottunk belőle, hogy felhagytunk a "betonnal”. Vi­szont az is igaz, hogy az erősebb ellenfél döntötte el végső fokon a játékmodorunkat.

    lllovszky Rudolf: Az I. félidő játéka és helyze­teink alapján, úgy érzem: ebben az arányban is megérdemelten győztük le a helyenként kitűnően játszó francia válogatottat. A fiúk dicséretére szól: annak el­lenére, hogy néhányan gyengébb teljesítményt nyújtottak, végül is biztosan le tudtuk győzni az igen jól játszó francia csapatot.

    Népsport, 1966.09.29
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.06.17, 17:05
    kép
     
  3. avatar: fgymat
    2009.05.23, 06:37
    A dánok elleni hat gól után a franciák sem reménykedhettek udvarias vendéglátásban.

    Azonban a vártnál komolyabb ellenfélnek bizonyultak. Arról nem Ők tehettek, hogy az Albert - Farkas páros ezen a napon ellenállhatatlannak bizonyult. Albert előkészített, míg Farkas kegyetlenül befejezte az akciókat.
    Mind a négy gólt Farkas János szerezte. Nem akármilyen teljesítmény ez és a következő mérkőzésen a "sógorok" is megismerték a nevét...
    Albert Flórián érdemeit jelzi, hogy a többszörös gólszerző a mérkőzésről szólva annyit mondott: "Köszönöm Flóri...".

    A szövetségi kapitány értékelése szerint: "Az első félidő játéka és helyzetei alapján úgy érzem: ebben az arányban is megérdemelten győztük le a helyenként kitűnően játszó francia válogatottat. A két bekapott gól azonban jelzés értékű."


    forrás:
    mafoci