magyarfutball.hu

Hungary - Austria 1 : 2 17:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.11, 10:20
  44. perc: Marchos labdáját Göröcs beviszi a kapuba:
  kép
  Súlyos védelmi hibából, nagy tömegjelenet közben Nemec megszerzi az osztrákok győztes gólját:
  kép
  Fotók: Petrovits László, MTI
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.04, 21:00
  kép
  Magyar - Osztrák meccs programfüzete, 1963
   
 3. avatar: ingersheim
   
 4. avatar: ingersheim
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
   
 6. avatar: fgymat
  2009.05.21, 20:22
  Magyar földön 29 éve nem kaptunk ki a "sógoroktól" (162. mérkőzés). Mindkét csapat meglehetősen jó sorozatot tudhatott maga mögött és ezt szerette volna bizonyítani a másik csapattal szemben is. Elsősorban presztízs okokból készültek tehát nagyon a találkozóra.

  Válogatottunk az elvárásoknak és elképzeléseknek megfelelően nagy lendülettel kezdett és védekezésre kényszerítette a vendégeket. A támadások egymást követték és több gólhelyzet is kialakult az osztrák kapu előtt. Kettő száz százalékos is volt közöttük, de mindkettő kimaradt. A kezdeti lendület megtört és most a vendégek igazolták, hogy nem statisztának jöttek. Egy védelmi hibánkat kihasználva megszerezték a vezetést. Nagy küzdelem folyt a félidő hátra lévő részében. Hol az egyik, hol a másik csapat támadott, de a védekezés mindkét oldalon eredményes volt, csatáraink pedig nem tudták kihasználni a kínálkozó helyzeteket. A félidő vége előtt Machos tökéletes labdát adott Göröcsnek, aki végre nem hibázott és egyenlített.
  A második félidő is a küzdés jegyében telt. Nem bírt egymással a két csapat. Sajnos azonban még a játékrész kezdetén kaptunk egy vitatható gólt. Nemec szabadrúgását Mátrai fejjel adta haza. A labda gurult a kapu felé. Kapusunkon kívül védőink és a befutó Nemec is szerette volna elérni. Dalnoki már a kapuban feküdt és lábaival közvetlenül a gólvonalon leszorította a labdát. A csehszlovák szélső azonban mindkettőt a gólvonalon belülre nyomta úgy, hogy a védő lábát rugdalta. Ez a gól a magyarok elkeseredését, míg az osztrákok önbizalmát növelte. A hátralévő időben fölényben játszottunk, de a vendégek védelme blokkolta minden támadásunkat.

  A "sógorok" rendkívüli örömmel fogadták a győzelmet.


  forrás:
  mafoci