magyarfutball.hu

United Arab Republic - Hungary 0 : 2

   
   
Upload your own photos! »
  1. Egyesült Arab Köztársaság - Magyarország 1961
  2. Egyesült Arab Köztársaság - Magyarország 1961
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: ingersheim
     
  2. avatar: fgymat
    2009.05.21, 20:03
    Komoly eseményre kapott meghívást válogatottunk. Most alakult meg az Afrikai Labdarúgó Szövetség. Az ünnepségen sok afrikai ország képviselője vett részt. Ez a mérkőzés volt az új, százezer ember befogadására alkalmas olimpiai stadion avató mérkőzése is.
    A díszvendégek között volt Iszmail is, aki még játszott az 1924-es magyar vereséggel végződött találkozón (99. mérkőzés), most pedig az egyiptomi újságírók szervezetének volt az elnöke. Talán kicsit "kabalának" is szánták, hiszen most is győzelmet vártak.

    Csapatunk viszont nem tisztelt sem szövetséget, sem ünnepséget, sem Iszmailt. Az első perctől győzni akartunk. Tichy egy megítélt büntetőt az egyiptomi kapus kezébe lőtt. Ekkor még hihették a vendéglátók, hogy szerencséjük lesz és sokáig úgy is látszott, hogy hiába a mezőny fölény, ha nincs eredménye. De a második félidő közepén két remek támadást vezettünk és kétszer megvillant Albert és máris két góllal vezettünk. Végülis ezzel a két góllal meg is nyertük a találkozót.

    Az egyiptomi sajtó nagyon dicsérte a válogatottat, de nem volt ennyire pozitív a kép. A csatársor és a védelem nem működött egységben. Mintha teljesen különálló csapatrészek lennének. Pedig segíteniük kellene egymást. Ezt legfőképpen a csatársor mulasztotta el rendszeresen.


    forrás:
    mafoci