magyarfutball.hu

Austria - Hungary 2 : 3 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Giovanni
     
  2. avatar: fgymat
    2008.12.20, 13:45
    Az nso.hu összecserélte a nézőszámot az előző holland mérkőzés nézőszámával, helyes nézőszám: nso.hu: 40.000
     
  3. avatar: fgymat
    2008.12.20, 13:27
    A mérkőzést eredetileg két héttel később (október 5-én) kellett volna lejátszani, de az osztrákok kérésének engedve az MLSZ hozzájárult a korábbi összecsapáshoz.

    Az osztrákok szerezték meg a vezetést, de játékosaink azonnal kiegyenlítették az eredményt és két perc múlva már nálunk volt az előny és hamarosan a végső győzelmet is megszereztük, nem is érdemtelenül.
    Csapatunk rendkívül kemény, mondhatnánk durva ellenféllel találta szembe magát. Nem csak a pályán játszó labdarúgók, hanem a nézőtéren helyet foglalók is minden eszközt felhasználtak a győzelem érdekében. Rendkívül jól játszó középcsatárunkat, Turay-t például olyan elszántan őrizte Rainer, hogy még a nadrágját is letépte. De hiába próbálkozott bármivel is, csapatunk legjobbját nem tudta megakadályozni abban, hogy nagyszerű irányítói munkájával és két góljával döntően járuljon hozzá a végső győzelemhez.
    De nem csak Ő, hanem az egész csapat remekül harcolt, elszántan és energikusan játszott. Kiemelendő volt még válogatottúkból Kompóti-Kléber és Mándi játéka.


    forrás:
    mafoci