magyarfutball.hu

Austria - Hungary 6 : 0 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
122. official national team match
ground : Bécs, Hohe Warte
referee : Cejnar František (Csehszlovákia)
attendance:
  1. nso.hu: 42.000
  2. austriasoccer.at: 45.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Longinus
    2022.01.17, 15:01
    képA magyar csapat balról: Fogl II, Rázsó, Molnár, Borsányi, Kohut, Dán, Lutz, Fogl III, Schlosser, Beneda. Kép: mlsz.hu Facebook
     
  2. avatar: wmisharin
    2012.07.07, 08:48
    [URL=http://www.radikal.ru]kép[/URL]
     
  3. avatar: fgymat
    2008.12.16, 20:14 (szerk.: 2008.12.16, 20:15)
    A találkozóra szervezetten, külön vonattal négyszáz magyar szurkoló utazott. Fél nyolc előtt indultak a Keleti pályaudvarról és délután egy órára értek Bécsbe. (A mérkőzést követően éjfél után indultak haza és reggel hatra voltak Budapesten.)

    Schlosser Imre ezen a katasztrofális vereséggel végződött mérkőzésen szerepelt utoljára a válogatottban. Szó se róla: minden bizonnyal szebb búcsúmeccsről álmodott? Ekkora különbséggel még soha nem kaptunk ki a "sógorok"-tól. A hazai együttes kilenc perc alatt három gólt lőtt, s ezzel sokkolta a mieinket.

    Lassan beérni látszott Hugo Meisl munkája és ezen a mérkőzésen már megvillantotta magát a "Wundermanschaft" (az osztrák "aranycsapat" ). Minden csapat részükben jobbak voltak nálunk. Különösen a középpályások és a csereként beállt Sindelar szerepelt kiválóan.
    A mieink játékára talán legjobban az jellemző, amit Blum, az osztrák hátvéd mondott: A magyar csapatból Schlosser tetszett legjobban. Ha a 38 éves búcsúzó veterán a legjobb az reá nézve mindenképpen hízelgő, de elgondolkodtató.

    Ezen a napon két válogatott mérkőzést is játszott magyar válogatott. Ez a csapat volt a jobbnak ítélt összeállítás, míg a "tartalékos" Jugoszlávia ellen lépett pályára (123. mérkőzés). Külön érdekesség, hogy mindkét válogatottban újpesti kapus védett.


    forrás:
    mafoci