magyarfutball.hu

Debreceni VSC - FC Alashkert 1 : 2* 21:00 * 11-esekkel 3-1

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 3 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 3 : 0 (1)
UEFA Európa Konferencia Liga 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
referee : Schröder Robert (Németország)
attendance:
  1. nso.hu: 10.708

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.08.04, 12:23
    Jó csapatnak(?) szerencséje van, nagy nehezen kiszenvedett továbbjutás volt, nekem óriási csalódás volt ez a meccs. A fülledt meleg vagy nem tudom mi fogta meg ennyire őket, de az első félidő siralmas volt, ötlettelen játék, millió eladott labda..ami hosszabb távon leginkább aggasztó, hogy ez az egycsatáros játék teljes csődöt tud mondani. Babu ha kifog egy szar napot(mint tegnap), nincs aki gólt lőjön, Mancika sérülékeny és gyengébb is, Bárány meg azt hiszem ez alatt a két meccs alatt bebizonyította, hogy miért harmadik számú támadó. Dzsudzsák passzai és Domingues játéka tetszett egyedül..Hajrá DVSC!

    Babu tegnap szar napott fogott ki, de nézzük már meg, ki hány fontos gólt szerzett, melyiket hogy találja meg a labda. Bárány NB2 szint, nem tudom, hogy van e benne még fejlődési lehetőség..

    Ezt látni lehetett már az első meccsen, hogy nem lesz könnyű meccs.Megvoltak az ordító ziccereink, de nem volt aki berúgja.Kivéve a capitanót.

    Én azt látom, hogy megint hajlamosak vagyunk lebecsülni mások futballját, pedig ez az örmény csapat a játékosok értékét tekintve kb. velünk egyenértékű. Egy másik örmény gárda, a Pjunyik például oda-vissza megverte a svéd Kalmart, az Ararat Armenia pedig kis híján megtréfálta a görög Arist, ahogy a szintén örmény Urartu a román Farult (3-2-es román győzelem után hazai pályán a 47-53. percig továbbjutásra álltak a románokkal szemben).

    Egyébként az Alashkert az első félidőben nagyon kulturált futballt játszott.

    Az első meccsen jobbak voltunk, de voltak jelei, hogy van potenciál ebben a csapatban.Pedig a 9-esüket, aki odakint fejjel simán verte a védőinket, le is kellett hamar cserélni.Két éve EKLcsoportkörben voltak, ahová mi csak álmodozunk jutni.Tisztelni kell minden ellenfelet és ennek megfelelően hajtani, mert csak így lehet nyerni nemzetközi meccset.A Riga is az utolsó pillanatokban múlta felül a kecsót, mert az utolsó pillanatig hajtott.Az osztrákok ellen nem mi vagyunk az esélyesek, ellenúk tényleg a legjobbunkat kell nyújtani.

    Én elismerem, hogy az első meccsen látottak alapján (azt hiszem, így írtam) egy NB1 kiesőjelölt, NB2 feljutásra pályázó (szóval ilyen Mezőkövesd / MTK / Vasas szintű) csapathoz mértem őket. Akkor azért gondoltam így, mert a meccs nagy részében mi domináltunk és a párharcokat is nagy százalékban nyertük meg, ami az NB1-ben egyáltalán nem jellemző, akár még a hátsóbb régió csapatai ellen sem.

    Ha csak a második találkozót nézzük, az alapján már egy Puskás-Újpest-szintű csapatnak mondanám őket, de azért tegyük hozzá, hogy a 2 meccsen volt 3 kapufánk, több eltotojázott helyzet az ötös környékén, szóval reálisan ezt a párharcot 2-3 góllal is lerendezhettük volna.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140