magyarfutball.hu

Kecskeméti TE II - Bánk-Dalnoki Akadémia 0 : 1 11:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: bbsz
    2023.05.12, 20:38 (szerk.: 2023.05.12, 20:39)
    Pontlevonással sújtották a Bánkot

    Hétfő délután érkezett a hír, hogy négy bajnoki pontot levontak az NB III. Közép csoportjában jelenleg tizennyolcadik, azaz utolsó helyen álló Bánk-Dalnoki Akadémiától.
    Azért, hogy megértsük a szankció okait, egészen tavaly november elejéig, a tizenhatodik fordulóig kell visszamennünk. Ekkor a bánkiak Kecskeméten játszották soros bajnokijukat az első osztályban szereplő helyi együttes tartalék csapata ellen, és 1-0-ás sikert arattak.
    A találkozón kezdőként lehetőséget kapott a nógrádi csapatban Frey Dominik, aki azonban az előző, Majos elleni bajnokin már begyűjtötte ötödik sárga lapos figyelmeztetését, így nem léphetett volna pályára ezen a hétvégén.
    A kecskemétiek nem óvtak, azonban a bánkiakkal a bennmaradásért nagy harcot vívó Dabas igen, így végül a győzelemért járó három, valamint egy büntető pontot levontak a nógrádi gárdától.
    A kavarodást valószínűleg az okozta, hogy a korábban visszalépő Balassagyarmat elleni meccs eredményét ugyan törölte a szövetség, de a büntetőlapok érvényben maradtak, így ennek a találkozónak a sárga lapja sem törlődött a játékos neve mellől.

    https://www.nool.hu/helyi-sport/2023/04/pontlevonassal-sujtottak-a-bankot 2023. április 24.