magyarfutball.hu

Újpest FC - Újvidéki AC 3 : 2

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.05.22, 19:04
    Az Ujpest csapata megérdemelten győzött, mert csatársora összjátékával igen sok veszélyes helyzetet teremtett, a védelme biztosan működött. Az UAC lelkesen küzdött, de nem tudott megbírkózni ellenfele nagyobb tudásával.
    Változatos játék után a 2. percben Pálfi bombáját Verseczi szöglet árán mentette. A 6. percben az UAC ellen megítélt szabadrúgás a sorfalban akadt el. A 10. percben Szusza biztos helyzetben közelről kapu fölé lőtt. Szép újvidéki támadás után nagy kavarodás keletkezett az ujpesti kapu előtt, mely eredménytelen sarokrúgással végződött. A 18. percben sorozatos ujpesti támadások után Jobbágy fejesgólja megszerezte a vezetést csapatának: 1:0. A 28. percben Széphegyi szabadrúgását kapufára öklözte az ujvidéki kapus. A következő percben Dankó hátrahúzása pattant vissza kapufáról s a résen álló Zsengellér a hálóba vágta a labdát: 2:0. A 35. percben Biró sarokrúgás árán szerelte Máriást. Az Ujvidék tovább támadott és a 38. percben Máriás beadását Sörös értékesítette: 2:1. A félidő hátralevő részében az ujvidékiek támadtak többet.
    Szünet után az Ujpest rögtön támadóan lépett fel és a 2. percben Zsengellér a kifutó kapus mellett gólt rúgott: 3:1. Ezután változatos mezőnyjátékra került sor. A 28. percben nagy helyzete volt az ujvidéki csatársornak, de Takács a kapusba lőtte a labdát. A 33. percben Zsoldos bombaszabadrúgását Verseczi szépen védte. A 43. percben gyors ujvidéki támadást Pálfi eredményesen fejezett be: 3:2. Ekkor megeredt az eső és a hátralévő idő erős mezőnyjátékkal telt el.