magyarfutball.hu

Újpest FC - Kisvárda-Master Good 4 : 0 14:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
OTP Bank Liga, NB I 2022/2023, 9. forduló
referee : Pintér Csaba
attendance:
  1. ujpestfc.hu: -
  2. kisvardafc.hu: 1.984
  3. nso.hu: 1.984

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.09.23, 19:35
    Újpesten játszunk a jövő héten

    Klubunk kérésére, az Újpest FC hozzájárulásával és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottságának jóváhagyásával felcseréltük az eredetileg Kisvárdára kiírt, 9. fordulóbeli mérkőzésünk pályaválasztói jogát. A mérkőzést így változatlan időpontban, 2022. október 1-jén 14.30-tól Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban játsszuk le.

    Azért kértük a pályaválasztói jog felcserélését, mert a Várkerti Stadion küzdőterének talaja jelenleg nincs olyan állapotban, hogy azon korrekt körülmények között lehessen mérkőzést rendezni. Ennek oka, hogy a nyári időszakban a nemzetközi kupakötelezettség miatt a pálya kezelői nem tudták elvégezni azokat a szükséges és tervezett munkálatokat, amelyeket a mostani válogatott szünet idejére halasztottunk. Jelenleg is tart a pálya vegyszeres kezelése és a gyepszőnyeg szellőztetése, a játéktér azonban nincs olyan állapotban, hogy a jövő hét végére kiírt bajnoki mérkőzést megrendezhessük rajta.

    Az Újpest FC vezetősége támogatta a kezdeményezésünket, hogy a mérkőzésre korrekt talajviszonyok mellett, a pályaválasztói jog felcserélésével, az ő otthonukban kerüljön sor. Sportszerű gesztusukat ezúttal is köszönjük!

    https://kisvardafc.hu/hir/ujpesten-jatszunk-a-jovo-heten/5767