magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FC Barcelona 0 : 3 21:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.12.04, 10:44 (szerk.: 2020.12.04, 11:25)
    arra van valami magyarázat, hogy Laidouni miért mindig csere? Baromi jól szállt be ma is... és Isael miért lehet végig a pályán (lehet, hogy a satisztikák megcáfolnak, de borzalmas volt ma... is)??

    semmi értelme kisárgázni a fontos meccsről, ide akár az ifivel is ki lehetett volna állni.

    Kicsit nyugodtabban ertekelve, ha nem kapunk az elejen ket golt es Frimpi nem szabalytalankodik illetve Baturina befejeli, akkor gyozhettunk is volna!

    Az 5. meccsen fordult elő először, hogy gyakorlatilag egyetlen percig sem volt esélyünk kábé semmire.
    Ezt simán fel tudom dolgozni.
    Hétvégén agyonbasszuk a miskolciakat, ahogy szoktuk, aztán szerdán jön a döntő.

    A 2. félidőben helyenként egészen felpörögtünk, el kell hinni, hogy mi is tudunk cselezni, gyorsan passzolni, ha nem is világbajnokok szintjén, de EL szinten már igen.
    Semmit nem bánok a mai meccsből, csak HjDB nyafogása fájt.

    Olyan érzésem volt, mint amikor felnőttek játszanak gyerekek ellen, akik mindig lemaradnak a labdáról, vagy nem érik el, luftot rúgnak, vagy lábat, a kicsik futkorásznak lelkesen mint a grundon, és játszva cicáznak velük a \"gonosz\" nagyok.

    Ennyi a különbség 5 milliárd forint és 5 milliárd euro között.

    az összes cserénk ma jobbnak tűnt, vagy csak az ellenfél vette ennyire vissza, de az biztos, hogy Tokmacnál meg Isaelnél ma nem volt nehéz mindenkinek jobbnak lenni.

    Töki nagyon egyedül volt, őt nem éreztem annyira rossznak, de Isael?! Nagyon sajnáltam Endit, mert szinte semmi segítséget nem kapott Isaeltől, aztán oldja meg Alba meg Dembele ellen.

    En egy dolgot hianyolok csak, es nem csak a mai meccsen: kellene egy Simon Tibi fele vezer jatekos, aki odabasz, vagy nyugtat, lelket ont... aki ha latja hogy allva hagynak minket, odalep egy olyat, hogy ketszer is meggondoljak utana..
    Mert ugy erzem, h amikor panik van, akkor kivetel nelkul mindenkinel beut...
    Mindamellett le a kalappal a fiuk elott ezen az oszon!!!

    Az egesz meccsen annyit jatszottunk, amennyit a Barcelona engedett. A masodikban joval tobbet.

    Most tényleg azt érzem, egyeseknek nem világos, ki volt ma az ellenfél.
    Segítek, a Barcelona. Egy ilyen szintű klub esetén a motivált B-csapat veszélyesebb, mint a kényelmes A-csapat.

    Vállalható volt ez meccs, főleg a második félidő. Laidounitól nem igazán tudják elvenni szabályosan a labdát ez tetszik. Baturina is hasznos volt, jól szállt be. A Barca azért a világ egyik legjobb csapata, így kell értékelnünk ezt a meccset. Hajrá Fradi!

    Srácok, azért ne üljünk fordítva a lovon. Kikaptunk 3-0-ra, és igen, az első félidő rém gyenge volt, lemostak minket, de azért nem kell neki esni a játékosoknak. Igen, Blazics hibázott nagyokat a sorozatban és mások is. Azért nézzük már azt is, hogy hol van tőlünk a Barca, vagy a Juve. Fényévekre. Ezen a szinten már kijönnek ilyen hibáink, mert a mennyei erre nem készít fel, ez van. És van egy pénzügyi keretünk, és egy gyenge bajnokságunk, ami meghatározza a maximális lehetőségeinket. Mi jelenleg kimaxoltuk. Ennyire elég most.

    kijött az is ,hogy milyen lassan baszakodunk hátul.
    komolyabb letámadás esetén ki sem tudjuk hozni a félpályáig a labdát.

    A tizi kapcsán merül fel megint bennem. Ha Frimpi ellenkező lábbal csúszik be, ahogyan régen tanították és volt szokás, akkor nincs \"rájátszás\" sem, tizi sem. De ma ez megy, azonos lábbal, aztán vagy a labda vagy a baba. Most az utóbbi, mert még rá is dőlt a lábára a támadó.

    Mit lehet megtanulni ebből a meccsből?
    Rebi: Hogy hogyan kell fudbalozni.

    Az viszont biztató volt, hogy Laidouni ezen a szinten is nagyon rendben volt, pedig látványosan vigyázott, nehogy túl keményen lépjen oda és sárgát kapjon. Még akkor is, ha a meccs olyan időszakában szállt be, mikor a Barcelona már nem nagyon törte össze magát.

    Bebólinthattad volna ma, Roko!

    Legközelebb hátha összejön smiley
    Kissé hátrafelé kellett dőlnie, hogy jól megfejelhesse, és ahhoz képest még egészen jól tudta helyezni.
    Jó, hogy beállt, mert már most sem tojt be és van benne akarat, sebesség, tud ésszel is játszani (passzolt Maknak, ha jól emlékszem, haha). Sokat fejlődhet jövő nyárig. Remélem eljut olyan szintre, hogy izgulnunk kelljen a megtartásáért.

    Elképesztő a TV-s szagértők ostobasága. Kínlódva habratyolnak össze vissza mindent. Nehezen értik meg, hogy ha egy csapat minden poszton jobb játékosokkal rendelkezik, mint a másik, ott semmiféle taktika, fortély, szerencse nem segíthet. Ma ez történt. Ha nem így lenne, akkor a mi játékosaink nem Nálunk játszanának, hanem európai TOP csapatokban. Ne magyarázkodjunk hülyeségeket formára, fáradtságra, egyéb most marginális tényezőkre hivatkozva. Az eredmény amit elértünk nem szégyenteljes, nem pironkodásra alkalmas.

    Nekem fájdalmas volt nézni az 1. félidőt, a 2.-t meg már laza edzőmeccsé tette a Barca. Nagyon igaza van Hajnal Tominak, hogy gyorsaságban (mind cselekvésben mind gondolkodásban) kell előrelépni, ha jövőre azt akarjuk, hogy kicsit komolyabban vegyenek bennünket. Számomra Laidouni a legkellemesebb csalódás, ő benne érzem, hogy még egy Barca ellen sincs megrémülve, ha egy-egyezni kell, és nem passzolja egyből hátra a labdát.

    Isaelnél azon kellene inkább elgondolkodni, hogy egy kétségtelenül jó adottságú, 32 éves, a keret talán legjobban kereső játékosát ilyen közepesnek mondható koronavírus utáni időszakot követően, egyáltalán van-e értelme itt tartani, főleg a jelenlegi kondíciók mellett.

    A második félidőt már nehéz értékelni. Jót játszadoztunk, a katalánok nem akartak minket megalázni.
    Jobban kéne rotálni a csapatot szerintem, Tokmac vagy motiválatlan vagy nagyon tompa, így kár erőltetni. Baturinával sokkal jobban működött a játék.

    A Barcelona úgy jött ide, hogy már az elején erőt demonstrál és eldönti a meccset. Ezt meg is tették, szerintem senkit nem lehet igazán hibáztatni, egyszerűen kijött a különbség. Ami Frimpongnak tízből tízszer összejön, az három szinttel feljebb nem, nem azért, mert hirtelen rosszabb védő lett.
    De látom, itt már felmerült, hogy kit kéne elküldeni, meg melyik posztot kéne sürgősen befoltozni.

    Az látszott, meglepett minket, hogy így nekünk esett a Barcelona.
    Ezt vehetjük pozitív kritikákaként is. Ezek szerint készültek ránk, nem csak úgy idejöttek focizni.
    A Kijev ellen nem leszünk ilyen szintű nyomás alatt. Viszont, a hibák, lásd pöcsölés hátul, ellenük sem fér bele.
    Emellett, ma Rebrov is rossz taktikát választott, szerintem.
    Felesleges volt az 5 védő. Sokszor egymást zavarták. Az egyik védő helyett egy középpályás (Haratin vagy Laidouni) kellett volna.
    Nem baj, szép volt fiúk! 3-0 a 30. percben és mégis megmaradt a tartásunk. Ez dicséretet érdemel!

    1x ment fel a pulzusom, Blazic menetrendszerű buta hibájánál.
    Szóval, ez nagyon sima lett, ahogy írtam, nagyon tudnék örülni, ha
    1. tudnánk mást játszani mint a végtelenül \"lebutított\", hátra passz, Dibusz, szélső hátvéd, vkp, oldal vagy hátra passz és ismét Dibusz passz című \"taktikát\".
    2. Ha kontra lehetőségünk van, ugyan próbáljuk már meg gyorsan felépíteni a támadást, ne legyen elfogadott, ha még az ellenfél kapujától 20 méterre is hátra passzoljuk a kapusunknak.
    3. Ne legyenek bérelt helyek.
    A fentieket nem elsősorban a Barca meccs miatt írom, hanem érvényesek az nb1-re is, de az biztos, hogy a BL-ben domborodik ki.
    Egyébként pl azt, hogy Dembele bárkit lefutott a csapatban nem tudom hibaként felhozni, hogy Griezman klasszis és beveri mint lónak a...azzal se lehet túl sokat kezdeni. Kijevben dől el a 3, hely, de nem mi vagyunk az esélyesek.
    Az, hogy tovább tudunk-e lépni egy sokkal magasabb szintre az idő eldönti, a lehetőség adott, a célok egyértelműek.

    Nagyon könnyedén bontották meg a jobboldalunkat és a középpálya sem zárt úgy, mint Juventus ellen. Meg simán befutottak a védelem mögé. A Barcának a mai meccs csak edzés volt.

    Egyetértek. A második jobb belső védő az első és a második gólnál is lemaradt a visszazárásban. Az első jobb hátsó védő pedig könnyen kibillenthető és lehagyható volt pár testcsellel a Barca támadó részéről. A jobboldali középpályás(ok) is lemaradt(ak) a visszazárásban. Helyezkedési hibák elsősorban és lassabbság (már az első 20 percben?!) másodsorban okozták a gólokat.

    Stílusból adódóan a Barca ellen nehezebb játszani a fradinak mint a Juve ellen , ezt már a sorsolás után is mondtam sokan lehurrogtak , mind a kettő top csapat de a barca még gyorsabb focit játszik mint a Juve és a a fradinak nehezebb ezt követni és kivédekezni..+ jól is játszott a Barca , a Juvénak nem volt jó napja nem játszottak jól.

    Az első félidő felért egy tökönrúgással, a másodikra meg szerencsére visszavettek. Az első félidő alapján lett volna közte 6-7 is sajnos. Szerencsére nem lett.

    Rühellem a barszát... De azt tisztelem azért bennük, hogy a kiscsapatokat nem feltétlen akarják porig alázni. Teljesen korektek voltak velünk mind a 2 meccsen.

    Igen, végül is tegnap egy gyenge Barcelona B nyert ellenünk. smiley
    Neto (10 millió €) - egyszeres brazil, kétszeres brazil olimpiai válogatott
    Dest (20 millió €) - ötszörös amerikai, 12-szeres amerikai U20-as, 10-szeres amerikai U17-es válogatott
    Mingueza (200 ezer €)
    Lenglet (50 millió €) - 10-szeres francia válogatott
    Alba (30 millió €) - 70-szeres spanyol válogatott
    Pjanic (50 millió €) - 98-szoros bosnyák válogatott
    Busquets (15 millió €) - 120-szoros spanyol válogatott
    Trincao (30 millió €) - 4-szeres portugál válogatott
    Griezmann (80 millió €) - 85-szörös francia válogatott
    Dembélé (50 millió €) - 21-szeres francia válogatott
    Braithwaite (7,5 millió €) - 46-szoros dán válogatott

    Az első 30 perc lélekromboló volt ... még akkor is, ha az ember tisztában van a realitással.

    Nem hiszem, hogy a többséget meglepte az eredmény. Drukkoltam végig, de teljesen nyugodtan tudtam nézni a meccset, mivel 10x-es különbséget már nem lehet eltüntetni a pályán lelkesedéssel és taktikával. A Juve meccs után mondta az egyik "szakértő", hogy tökéletes meccset játszottunk a játékosok a tudásuk legjavát hozták, sőt még annál is többet. Egyszerűen, nem véletlen hogy ők játszanak a Barcába, Juvéba a mieink meg nálunk. Ahhoz hogy ennél is jobban fel tudjuk venni velük a versenyt ahhoz alapképességekben jobb játékosok kellenének. De az a véleményem hogy ennyi pénzből a mostaninál sokkal jobb keretet összerakni nem lehet.

    Hogy a Barca jobb mint mi? Ez kit lepett meg de komolyan? En -5-6 gólra számítottam. Az a realitás. Szóval ennél megint jobbak voltunk. Ha belegondolunk, hogy meg két millió eurót sem fizettünk soha senkiért, ezek meg 100 millákat dobáltak el játékosokra, elképesztően jól szerepeltünk. Mielőtt a Kijev győzelmet készpénznek veszik az álmodozók, szólok, hogy a Kijev otthon toronymagas esélyes, egy döntetlen is bravúr lenne.

    Számomra azt mindenképp megmutatta a tegnapi meccs, hogy Laidouninak a kezdőben helye. Fizikailag Somalia és ő tudták felvenni a versenyt a Barcelona középpályásaival.

    Ahogy Rebrov is mondta: ha nagyságrendekkel nagyobb sebességű játékossal találod szembe magad,tehetetlenné válsz.
    Én büszke vagyok a csapatunkra,a játékosokra,a szakmai stábra,a vezetőségre,mert az hogy itt vagyunk,az erőn felüli teljesítmény !
    Meg kellene becsülni,mert a közeljövőben nem sok ilyenben lesz részünk!
    S most mondom : A Kijev ellen sem mi vagyunk az esélyesek...
    Szép volt fiúk,Hajrá Fradi !

    Nekem a kedvencem, a 'hatul passzolgatunk, basszus'. Vegig azt lehetett latni, hogy olyan sebesseggel tamadtak le, hogy nem tudtunk elore jatszani. 'Lovre is miert fordul vissza': mert nem tud elore jutni, annyival gyorsabb az ellenfel.

    Van 2 olyan pozitívum a csapattal kapcsolatban, amit idáig nem igazán hallottam megemlítve. Az első a kevés szabálytalanság, a másik a meccsek utolsó pillanatáig történő küzdés.
    A tudásbéli különbség sajnos úgy a Juve, mint a Barca ellen kijött. Főként a Barcával nem voltunk egy súlycsoportban.
    De az, hogy próbáljuk játszani a focit, és nem tördeljük, bunkó módon, az nekem sokat jelent. Csakúgy mint azt látni, hogy 0-3-nál, a 91.-ik percben is zakatolunk, csúszunk-mászunk a pályán.
    Nekem ezek a dolgok majdhogynem többet érnek, mintha rugdosós bunkerfocival elcsípnénk egy-egy pontot, miközben csaljuk a focit.
    És ez a két dolog nem csak a mai meccsre volt igaz, már egy jó ideje megfigyelhető. Köszönet érte Rebrovnak, és a háttérstábnak, hogy a srácok ezt hozzák ki magukból.

    Uzuni és Isael játéka között hatalmas különbség volt, Uzuni rendre ment vissza az emberrel, segített Heisternek, hajtott, nem lehetett lerázni egykönnyen. Isa meg ha egyáltalán hajlandó volt visszajönni, akkor is kb imitálta a védekezést, szegény Endi meg ott volt a világ legjobb balhátvédje meg a világ egyik leggyorsabb szélsője ellen egyedül. Ha támadásban hozzá került a labda, abból se sok jó származott.

    Bátorság,harcosság hiánya.
    Plusz egy kicsit azért keményebben kellett volna játszani,hogy ne lubickoljanak annyira.
    Párszor még mi hoztuk őket ziccerbe az nagyon durva volt :O
    Blazic hihetetlen sokat idétlenkedik,neki max mb1...
    Ha előre akarunk lépni még akkor Zubkov,Isael eladósorba kerül.
    A többiek fejlődőképesek.

    már eleve a sok hátrapasszal lassitjuk a játékunkat.
    középpályáról hiányzik minimum egy ügyesebb játékos.
    pl. jó lett volna Goriarrant is megtartani

    Igazából azt sajnálom,hogy nem sikerült gólt szereznünk a vége felé és/vagy a Juve nem lőtt még egyet a Kijevnek,mert ebben az esetben az EL-be kerüléshez a 2:2-es döntetlen is elég lett volna az utolsó mérkőzésen.A páratlan fordulókban (1-3-5) gyengébben gyengébben teljesítettünk,a párosokban jobban,reménykedjünk,hogy ez a trend folytatódik.

    Messi egy zseni, de nem védekezik, csak akkor támad le ha éppen kedve van. Ő akkor kell igazán, mikor csapatszinten nincs megoldás.
    Erre (is) basztunk rá. Motivált, focizni akaró és tudó gyerekekkel találkoztunk. Jól meg is mutatták az első félidőben.
    Ez van. Nincs ebben semmi szégyellnivaló.

    Az egyetlen, ami miatt a csapattal kapcsolatban hiányérzet lehet, az pont ez, az ellenfél túlzott tisztelete. Addig sajnos, amíg 25 évente egyszer jutunk oda, és csodaszámba megy a bejutás, irreális mást várni az örüljünk, hogy itt lehetünk mentalitás helyett, ami tegnap nagyon jelen volt, ami csak azért bosszantó valamennyire, mert pl Torinoban egyáltalán nem, és Barcelonában sem ennyire, sőt, ott az elején szenzációsan álltunk bele a meccsbe.
    Az eddigi 5 meccs alapján nekem az rajzolódik ki, hogy valamiért hátrány a hazai pálya, idegenben sokkal jobban megy. Talán nincs akkora teher, de hát egy Barca ellen milyen teher lehet?
    Emiatt optimista vagyok a Kijev elleni meccsel kapcsolatban is, bár a szitu nagyon hasonlít a tavalyi Ludo ellenihez csak egy polccal magasabban, és ott nem játszottunk jól a döntő pillanatban.

    Szerintem azért nézett ki ilyen csúnyán a meccs képe, mert a játékosok mentális állapotához egyszerűen nem passzolt a választott taktika.
    Legalább 15 olyan alkalom volt, hogy sima, egyszerű helyzetben, állt az emberünkkel szemben egy Barcás 8 méterre, és egyszerűen odapasszoltuk nekik, minden ok nélkül. Nem a maradék 58 szituról beszélek, amikor rátapadt a katalán és nem hagyta élni, de ezek egy része is a rossz taktika miatt alakult ki, mert a védőink tartogatták a labdát, és sokszor túl lassan szabadultak tőle,aztán mást már nem tudotak csinálni, mint befordulni a kapu felé a labdát fedezve, de akkor már rajta volt a barcás a nyakán. Ilyen szitu volt vagy 30 a meccsen.
    Egy focihoz nem értő kókler hülye vagyok, de ha az ellenfél ennyire labdabiztos, és ennyire jól tolja a letámadást, akkor szerint hibás olyan stratégiával felállni, hogy a saját kapunk előtt akarunk velük cicázni. Ez még akkor is necces, ha a játékosok kikezdhetetlen magabiztos mentális állapotban vannak, ami tegnap közel sem volt így.
    Így igazából tálcán kínáltuk a Barcának, hogy azt a játékot játszhassa, amiben a legjobb.

    A tegnapi találkozó két szakaszra osztható, az osztálykülönbséget hozó első félórára és a hátralévő játékidőre, amikor az eredménnyel elégedett vendégekkel már többé-kevésbé fel tudtuk venni a versenyt. Így a meccs fő adatait az egész meccsre, az első harminc és az utolsó hatvan percre is közöljük.

    A csapat végig 5-4-1-es felállásban játszott, a Botka, Blazic, Frimpong, Dvali, Heister védelem előtt a Isael, Sigér, Somalia, Uzuni középpálya volt, legelől pedig Tokmac.

    A meccsen 60%-ban birtokolták a labdát a vendégek, akik pontosabban passzoltak (85.4 és 91.3%). A vendégek 20 (5), a mieink 9 (2) kapuralövést engedtek el (xG 1.08-3.54 ill. xcG 0.21 és 2.29). A párharcokat 64-90 arányban (légharcok 1-8) a vendégek hozták, de jobbak voltak labdaszerzésben (57-76) és labdavesztésben (87-73) is, akárcsak a támadópárharcokban (44.4%-59.3%). Mi 13 támadást vezettünk, ők 32+2-t. Mi 10, ők 13 szabálytalanságot vétettek. A vendégek kiemelkedő tempóban fociztak (18.12 ill. 21.05 passz/perc). A mieink passzainak 10.6%-a volt hosszú (az átlag 9.9%), a vendégekéinek 4.6%-a. 8 labdaeladásunk vezetett lövéshez (Frimpong 3, Isael, Sigér, Botka, Blazic, Dvali 1-1), ellenfelünknél ez 5.

    Az első 30 percben 58%-ban birtokolták a labdát a vendégek, csak ők lőttek kapura (8/3, 2.46). Ők 92.3%-kal, mi 86.5%-kal passzoltunk. A párharcok aránya 31-11 volt oda. A 20 támadópárharcunkból 3-at nyertünk meg ekkor (ők 15/10). 5 beadásukból 4 lövés lett és 2 gól.

    A következő 63 percben 60%-ban birtokolták a vendégek a labdát, a kapura lövések aránya 9/2 és 12/2 volt (1.08 ill. 1.08). A mieink 84.7%-kal, ők 90.8%-kal passzoltak. A párharcok aránya 53-59. A mieink 43 támadópárharcból nyertek 25-öt, a vendégek 44-ből szintén 25-t (58.1 és 56.8%). Ők 21+2, mi 8 támadást vezettünk.

    Dibusz 5 lövést és 3 gólt kapott (2.29), 23 passzából 21 volt pontos. 17-szer adtuk haza a labdát, ennél kevesebb legutóbb a Paks elleni 5-0 alkalmából volt (14).

    Botka 67 akciójának 57%-a volt sikeres, 75%-kal passzolt, 12 párharcból 3-at nyert. 13 labdát vesztett, 2-t szerzett vissza, 2 passzt lopott.

    Blazic 69 akciójának 74%-a volt jó, 83%-kal passzolt, 12 hosszú labdájából 6 volt jó. 8 labdát vesztett, 3-at szerzett vissza, 8 passzt lopott, 1-szer tisztázott. 1 lövése volt (0.1), 1-et készített elő (0.1).

    Frimpong 83 akciójának 76%-a volt sikeres, 93%-kal passzolt, 13 párharcból 6-ot nyert, 8 labdát vesztett (ebből 5 lövésig jutott), 10-et szerzett vissza, 9 passzt lopott. 1 tizenegyest hozott össze 1 szabálytalanságából.

    Dvali 94 akciójának 85%-a sikeres volt, 92%-kal passzolt, 10 párharcból 5-öt nyert. 8 labdát vesztett, 7-et szerzett vissza, 3 passzt lopott.

    Heister 64 percet játszott, 53 akciójának 60%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.02). 85%-kal passzolt, 14 párharcból 3-at nyert meg. 4 labdát vesztett, 3-at szerzett, 3 passzt lopott le, 1-szer tisztázott. 1 lövést készített elő (0.24).

    Isael 79 akciójának 42%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.04). 82%-kal passzolt, 7 cseléből 3 volt jó, 24 párharcból 7-t nyert. 12 labdát vesztett, 8-at szerzett, 3 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.12).

    Sigér 64 percet kapott, 65 akciójának 54%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.12). 88%-kal passzolt, 12 párharcból 5-t nyert (6 támadópárharcából 4-et). 3 labdát vesztett, 2-t szerzett, 2 passzt lopott.

    Somalia 81 percet játszott, 68 akciójának 54%-a volt sikeres, 87%-kal passzolt, 14 párharcból 6-ot nyert meg. 5 labdát vesztett, 2-t szerzett, 2 passzt lopott.

    Uzuni 71 percet játszott, 44 akciójának 45%-a volt jó. 82%-kal passzolt, 10 párharcból 4-et nyert. 7 labdát vesztett és nyert, 2 passzt lopott.

    Tokmac 71 percig volt a pályán, 37 akciójának 38%-a sikeres. 1 lövése volt (0.24). 82%-kal passzolt, 11 párharcból 4-et nyert. 1 lövést készített elő (0.04).

    Lovrencsics 29 percig játszott, 25 akciójának 68%-a sikeres volt, 19 passzából 13 (68%). 5 párharcból 3-at nyert, 5 labdát vesztettt, 2-t szerzett, 1 passzt lopott. 1 fejest készített elő (0.13).

    Laidouni is 29 percet kapott, 33 akciójának 64%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.09). 10 passzából 9 volt jó (90%), 10 párharcból 9-et (!) nyert meg (ebből 3 szabálytalanság ellene), 2 labdát vesztett, nyert, 1 passzt lopott.

    Baturina 22 percet játszhatott. 22 akciójának fele volt jó, 1 fejese volt (0.13), 8 passzából 7 (88%). 10 párharcból 3-at nyert meg.

    Mak is 22 percet volt a pályán, 21 akciójának 52%-a volt sikeres, 11 passzából 7 (64%). 5 párharcból 3-at nyert meg.

    Haratin 12 percig játszott, 13 akciójának 62%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.34), 83%-kal passzolt (6/5), 4 párharcból 3-at nyert, 2 labdát szerzett, 2 passzt lopott.

    https://ulloi129.hu/2020/12/02/elo-a-barcelona-elleni-bajnokok-ligaja-meccsrol-2/
    https://ulloi129.hu/2020/12/03/igy-teljesitettunk-a-barcelona-ellen-2/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.26, 12:39
    Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az online és személyes bérletértékesítés az FTC hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire lezárult, mert az összes, az UEFA szabályozásának megfelelő maximális mennyiségű belépőt megvásárolták. Mindenkinek köszönjük a türelmét és a megértését. Hajrá, Fradi!

    2020.10.25
    https://www.facebook.com/fradi.hu/posts/3665426140180631
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.08, 21:13
    Az UEFA engedélyezte, hogy a Juventus és a Barcelona elleni hazai mérkőzésünket a Puskás Arénában játszhassuk.

    Az FTC kérelemmel fordult az UEFÁ-hoz, hogy három hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzése közül a másodikat és a harmadikat a Puskás Arénában játszhassa.

    Az európai szövetség kedvező döntést hozott, így november 4-én a Juventust, december 2-án pedig az FC Barcelonát a Puskás Arénában fogadja Sergei Rebrov együttese a Bajnokok Ligája csoportkörében.

    A Dinamo Kijev elleni összecsapásra október 28-án a Groupama Arénában kerül sor.

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/uefa-dontes-a-puskasban-a-juventus-es-a-barcelona
    A 30%-os szabály szerint az otthonunkban mintegy 6600-7000, míg az új nemzeti stadionban 20000 fradista lehet a helyszínen!

    https://ulloi129.hu/2020/10/06/hivatalos-a-puskas-arenaban-rendezzuk-a-juve-es-a-barca-elleni-meccseket/