magyarfutball.hu

Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 1 : 0 13:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  2. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  3. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  4. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  5. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  6. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  7. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  8. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  9. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  10. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  11. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
  12. Dabas-Gyón FC - Ferencvárosi TC II 2020
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 2 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: megyesi_mate
    2020.11.06, 21:04
    Képek eredeti minőségben: photos.app.goo.gl/NBCdhMqwcepKKUgEA
     
  2. avatar: megyesi_mate
    2020.11.06, 21:02
    Máté Csaba nyilatkozata:

    A labdarúgás nagy igazsága, hogy ha kihagyod a helyzeteket, akkor pórul járhatsz és a mai napon pontosan ez történt velünk. Soha nem dolgoztunk még ki annyi helyzetet, mint ennek a meccsnek az első félidejében, többször szemben álltunk az ellenfél kapusával, de egyik száz százalékos helyzetünket sem sikerült értékesíteni. Volt egy meg nem adott gólunk, nem tudom, hogy jogos volt-e vagy sem, de emellett a tény az tény, elpazaroltuk a lehetőségeinket. Több játékosunk hosszú idő után játszott ismét bajnokit, látszódtak a fáradtság jelei. A kispadon csak olyan játékosok ültek, akik tegnap 90 percet játszottak az U19-ben, ezért csak a legszükségesebb esetben terveztünk cserélni. Végül az ellenfél egy támadásából gólt szerzett, ehhez gratulálok. Idén kétszer jártunk Dabason és két vereséget szenvedtünk. Legközelebb viszont mi leszünk hazai pályán, így bizakodva tekintek a jövőbe.

    Forrás: www.fradi.hu/labdarugas/nb-iii/hirek/kihagytuk-a-helyzeteket-az-ellenfel-buntetett
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.11.03, 12:39
    Bár nem tűnt jó ómennek meccs előtt, hogy az NBIII 16. fordulójában Dabasra, eddigi egyetlen vereségünk helyszínére látogattunk, némileg megnyugodtam, amikor a stadionhoz vezető séta nagyjából felénél Dabas önkormányzata szép táblán köszönte meg szíves látogatásunkat, gondoltam, ide már nem köti rossz emlék a játékosokat. Miután a pálya előtti autóút mentén fess tehenek bámultak meg minket, igazán nem voltak nagy elvárásaim a sportkomplexummal kapcsolatban, mégis kellemes meglepetésben volt részem a vendégbejárat fakapuit feltárva. A pálya mellett közvetlenül nemcsak az állattenyésztéssel foglalkozó tulajdonos legelői, de egy U-alakban a pályát körülfogó tavacska is helyet foglalt, azzal szemközt pedig büféként és öltözőként üzemelő faházak sora állt, csak hogy az erdei iskola-érzés teljesen átjárjon.

    A kezdőt meglátva aztán további meglepetések sorozata ért: először láthattam kezdőként Szabó Richárdot, az iváncsai meccs óta először volt keretben, sőt kezdőben Arday és Könczey, és ami a legérdekesebb, kezdőben volt az eddig sosem látott Zyen Jones is. Hiányzott továbbra is Leo, mellette el sem utazott a kerettel Redzic, a két Mazzonetto, Csontos és Iyinbor sem.

    A meccs első félidejében kilencven percre elég helyzetet, sőt, ziccert alakítottunk ki, ennek többségét az idén harmadjára nevet változtató Dejan Georgijevics értékesíthette volna. Elfeledett szerb légiósunk azonban rossz napot fogott ki – passzolt, amikor lőnie kellett volna és lőtt, amikor passzolnia. Ennek ékes példája a 25. perc tájékán szerzett lesgólunk, amikor kizárólag a kapussal állt szemben, ő azonban Pócsiknak passzolt, vagy azon lehetőségek hada, amikor már csak egy védőn kellett volna áthámoznia magát, ő gyáván mégis inkább a lövés mellett döntött. A meccs legszebb jelenete a szűk egy órát kapó Jones-hoz köthető, aki a félidő végén nem először, de a lehető leglátványosabban mutatta be gyorsaságát, amikor egy félpályánál megkapott labdát egészen a tizenhatosig cipelt, úgy, hogy négy védő szorításából tört ki, akik még lerántani sem tudták. Bár gólt nem lőtt, és a meccshiány még bőven megmutatkozik nála, mindenképpen biztató volt, hogy bátran vállalt be látványos cseleket, lefordulásokat, és ha a következő hetek során egyre inkább formába lendül, dinamikus játékával és ezen a szinten páratlan sebességével mindenképpen kiemelkedik majd az NBIII mezőnyéből.

    A második félidő sajnos nem sikerült túlságosan jól, amit tökéletesen mutat az is, hogy a legnagyobb helyzetünk egy végre életerős Georgijevics-próbálkozás volt az első percekben. Ezt követően szépen lassan inkább a Gyón vette át az irányítást, több alkalommal is meglódultak a szélen, a 83. percben egyik szélsőjük került a baloldalon védőink mögé, a nagy erővel bepasszolt labdára pedig hátvédeink bármelyike helyett Beszterczei érkezett, 1-0. Mivel a maradék tíz percben már csak görcsös erőlködésre futotta, az eredmény maradt, de izgalomból azért a végén sem volt hiány: a 91. percben Könczey olyan szavakkal illette Juhász Dávid játékvezetőt, hogy az azonnali pirossal kiállította játékosunkat. Az emlegetett Juhász és csapata voltak egyébként a meccs antihősei, ugyanis teljesen rossz felfogásban vezették a találkozót. Nem az elfogultság mondatja velem, hogy több, támadásunkat csírájában elfojtó, szándékos szabálytalanságot követően egyáltalán nem volt reális, hogy Könczey pirosa volt az első lap, amit aznap kiosztott, ezen felül pedig ne menjünk el szó nélkül amellett a lekicsinylő, nagyképű hangnem mellett sem, amit az egész játékvezetői bagázs képviselt.

    Ezzel a felforgatott, hiányos kerettel egyáltalán nem szégyen a szoros vereség, sőt, több pozitívumot is ki tudok emelni. Mindenképpen öröm volt látni Csonka hibátlan játékát, aki a meccs első felében a szokásosnál feljebb játszott, egyébként jól osztogatott, harcos volt. Könczey hosszabb kihagyás után tért vissza és az egész meccset hibátlanul hozta le, kár a pirosért, mellette Molnárra sem lehet panasz. Arday is hasonló cipőben jár, remek fizikumának köszönhetően stabil pontja a védelemnek, bár felfutásai a szélen ritkán végződtek sikerrel. Pócsik egész meccsen nagyot hajtott, sok labdát szerzett, mindenhol ott volt, sajnos ő a kevésbé testes játékosok közé tartozik, ezért gyakran választották le könnyedén a labdáról, szóval maradandót nem tudott alkotni. Szabó Richárd mindig úton volt, de sosem ért oda, ahova kellett volna, Orosz pedig a múltheti után ezúttal sem volt meggyőző, jó beadás nem fűződik a nevéhez, a meccs vége felé pedig görcsössége nem segített a helyzetén. Jones tehát mutatott biztató jeleket, Georgijevics nagy csalódás volt, és hogy azért pozitívummal fejezzem be az összefoglalót, Szécsi továbbra is hatalmas király, kétségkívül csapatunk egyik legnagyobb erőssége.

    A dabasi átok ugyan nem tört meg, de az élet megy tovább, jövőhét vasárnap 11-kor fogadjuk a Népligetben a Körösladányt, a meccs nagyszerű felvezetése lehet az esti bajnokinak, utána kisebb kihagyást követően Dunaharasztiban mérkőzünk meg 18-án a Taksonnyal.

    Kinemugrál - via: https://ulloi129.hu/2020/11/03/a-fradi-ii-a-dabas-gyonnal-hagyta-a-pontokat/