magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 2 : 0 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 2 (3 szavazat)

hangulat: 3.67 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: fgymat
    2021.02.19, 13:45
    Köszi, javítva!
     
  2. avatar: Tommy Shelby
    2021.02.19, 13:00
    A Ferencvárosnál a 80. percben az egyik becserélt játékos Sigér Dávid volt.
    Itt az adatlapon Igor Kharatin szerepel kétszer.

    Forrás: ada1bank.mlsz.hu/match?itemId=1544819&evad=54&szervezet=0&verseny=22649&fordulo=8
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2020.10.26, 12:00 (szerk.: 2020.10.29, 14:08)
    Jó kis meccs volt, de azért ezt a védekezést szedjük össze a dinamoig mert nem rabolunk pontot így tőlük sem. Feltűnt hogy Toki kurva jol fut uresbe ott elöl, többször kellett volna meglenditeni felé.

    Lovre!Bocs,hogy elsőre elfelejtettem,a kiemelésedet.Kibaszott nagy voltál ma Te is.Heister,Laidouni,Lovre,Töki,emelkedett ki még a jók közül is!!!

    Mak,Somi,és szerintem,ma Boli is jó volt,Dini is.De ők a másik 4 mögött egy hajszállal.

    Szép volt fiúk! Tokmac megint nagyszerű volt. Heister és Lovre is kiemelkedőt nyújtott. Laïdouni meg megy mint az állat, fáradhatatlanul minden párharcba belemegy. Nagyon hasznos elem a Fradi gépezetében.

    Faxa hangulat és erő demonstráció. Heister és Laidouni volt a legjobb, de a belsővédőkre rohadt pipa vagyok. Dvali meccshiányára ráfogom a pocsék játékát. Megnéztem az edzői értékeléseket, ez a Rogan tök jó fej. Nem nagyon hallottam edző érékelésnél, hogy sok sikert kívánjon nekünk a BL-ben.

    Dózsa edző többször egymás után elmondta a sajtótájékoztatón, hogy büszke a csapatára és elégedett. Addig jó,.amíg ezek így büszkék és elégedettek.
    Mi is elégedettek vagyunk a teljesítményükkel, de a sajátunkkal még inkább. smiley))))

    Azért a védelem összekaphatná magát egy kicsit. Tény hogy három gólt kaptunk eddig az egész bajnokságban, de a mai teljesítmény nem volt az igazi.

    Ezen röhögtem ma tesómmal.

    - a nácifasiszták: járványgócpont a tüntike, csodálatos a derbi
    - a libernyákok: csodálatos a tüntike, járványgócpont a derbi

    Mindenkit addig érdekel a járvány, amíg nem a saját kedvtelését érinti.

    A maira azért én is úgy mentem ki, hogy azért nem biztos, hogy ez a leghelyesebb dolog...

    Az első 30 perc lenyűgöző volt, később azért felengedtünk. Persze így is sima volt.

    Az első 30 percben szerintem is nagyon Komoly tempó ban fociztunk.jot tesz nekünk ez a nemzetközi színvonal.

    Dibusz-7
    Lovre-8
    Blazic-6
    Dvali-4
    Heister-8
    Laidouni-8
    Somi-7
    Zubkov-5
    Töki-8
    Mak-7
    Boli-7
    Isa,Sigér,Haratin,6,Skvarka-5,Frimpi-4 (6-2).

    A győzelemhez gratulálok, a vedelem ma egy nagy betli volt, kiemelkedett Dvali, de hibázott Blazic és Frimpong is. Elől Boli maga volt a testett öltött önzőség. Ez szerdán nagyon kevés lesz. Sokadik meccsen elemi hibát vétenek a védők, a folyamatos hátrapasszba menetrendszerűen hibázunk. Van bennem csalódottság mert sokkal többet tud a csapat, de megint takarékos lángon égtünk.

    Dvali azért nem volt annyira rossz,a hibák ellenére sem.Blazicnak egy hibája volt,de abból lett a büntető.Frimpong meg egy idióta...

    Meccs embere Heister kurva nagyot ment írjuk alá azt a szerződéshosszabítást minél gyorsabban. Frimpié csúnya volt de előtte Isát kétszer rúgták fel 16oson belül egyet illet volna lefújni.

    Fél gőzzel hoztuk le magabiztosan a derbit, ez önmagában nagy dolog. Ha ott vagyunk fejben, még sokkal simább lett volna. Nagy meccs lesz szerdán.

    Sima meccs volt, időnként osztálykülönbség volt a javunkra. Rebrov láthatólag tartalékolta a csapatot szerdára.

    Frimpong egyszerűen ütemtelenül lépett oda. Elkésett.
    Szándékosság nem volt benne, de a piros akkor is jogos.
    Meg hát eleve nem rúgunk fejmagasságban, ha ott az ellenfél.

    Jó meccs volt.
    Mák megmutatta, hogy kéne ezt a tükörszélsőt játszani, Zubkov meg ismèt, hogy nem.

    Tulajdonképpen sima, nyugis meccs volt, de a belső védőink menetrend szerinti bakijaitól szívesen eltekintenék, főleg úgy, hogy ezek nem kikényszerített hibák, hanem könnyelműségek, rövid passzok, felesleges cselezés. Azért nagyon sok jó teljesítményt láttam, Heister például meglepően jó volt, csak Zubin látom, hogy még nem találta meg a fonalat. Uzunival most szerintem erősebbek vagyunk..

    Két szép beadás. Két gyönyörű gól. Különösen Somié!

    jó lenne majd látni Isa elmaradt tizijét is, egy bővebb összefoglalóban.

    Szerintem nem volt tizi. A spori most jól vezette, csak 1-2 sárga maradt el maki oldalon...

    Kiváló volt a spori, szerintem . Nem fújta szét a meccset ezen csodálkoztam is. A végén voltak szabálytalanságok de akkor már fáradtak voltak a dózsások meg idegesek. Ezért kellett Frimpi kokija hogy felébredjenek.

    Az első félidőben nem adott sárgát semmiért, a másodikban szórni kezdte. Így pályán maradhatott Mitrovics. Beridze pedig ki akarta nyírni Dibuszt.

    Értem, hogy a passzjáték a lényeg, de amikor szarban vannak hátul, ne kezdjünk már el cselezgetni, hanem csesszük előre. Ezt egy komolyabb csapat, tegnap kihasználta volna...

    Dvalitól égnek áll a hajam a testem reszketni kezd, ha nála van a labda. Ilyet legutóbb Vámosinál éreztem. Lecserélésekor valaki azt írta, hogy hisztizett... ha így van akkor Lanza, Böde sorsára jut mondjuk nem is lenne baj.

    Tükörsima, de ahogy Geri is mondta, nem habkönnyű győzelmet arattunk.
    Parádés gólok, helyenként szép mezőnyjáték.
    Némi hiba belefér, inkább itt, mint a BL-ben, hiszen itt könnyebb azt kijavítani még meccsen belül is.
    Somi csodás gólt lőtt, de őszintén szólva nem nagyon találta a ritmust Haratin helyén.
    Dvali kapitális hibái mellett azért megjegyezném, hogy nagy szerepe volt abban, hogy a végére ez a Tallo szépen leamortizálódott. Bár focizni nem nagyon tud, de a hatos ekét vígan elhúzná száraz, agyagos földben. Nem könnyű vele párharcokat vívni.
    Bravó, fiúk! Arccal a Kijev felé!

    Ha a 11-es bemegy esetleg, akkor lehetett volna maskent, de arra meg boven maradt bennunk tartalek. Gyakorlatilag egy percig sem kellett izgulni

    Heister tegnap az ev szereleset mutatta be, a meccs legszebb jelenete volt. Pedig Simon sem eppen lassu..

    Nagyon tetszett a játék. Ami nem tetszett, hogy voltak hátul könnyen eladott labdák. Dini kifutásainál a kopaszoknak is égnek áll a haja. Inkább maradjon vonalon. Összességében nagyon jó volt, gyakorlatilag az jött le amit vártam. Nekem Laiduni teteszett most a legjobban, aztán Lovre, Tocmac és Isael következik. A bíró jó szellemben vezette a meccset, sőt úgy tűnt mintha Nekünk kedvezett volna inkább. Szép volt!

    Ezzel a maszkmizériával kapcsolatban annyit jegyeznék meg, hogy amikor olvastam, hogy "kivezetjük azokat, akik felszólításra sem veszik fel", akkor hangosan felröhögtem. Részben kínomban, mert tudtam, hogy a tizenvalahány ezer emberből nem 10-20 lesz, aki baszik felvenni, másrészt tudtam, kurvára nem fog senki akár néhány száz vagy ezer embert kivitetni, mert nem veszik fel.
    Csak ebben az a fasza, hogy ugyanaz lesz, mint a hanggránátos balesetnél, hogy azok szopnak, akik képesek felnőtt, felelősségteljes módon gondolkodni.
    Valahol szerencsétlenek vagyunk, mert a bringások mellett a foci a másik közellenség. Ha teljes bezárást nem is, de nézőszám-korlátozást szerintem hamarosan kapni fog a foci megint.

    Tegnap ott voltam a meccsen, és tényleg jó meccs volt.
    De azt nem tudom, hogy mikor mehetünk legközelebb meccsre a grouppamába.
    Olyan hatalmas a felháborodás, és ez még nagyobb lesz hétfőtöl.
    Azért mert hiába ugatták 10-15 percenként a hangosba hogy mindenki tegye fel a maszkot, de a kedves szurker társaink szartak rá!
    Aki akarja látni a foci.444.hu oldalon láthatja. Javaslom minden okosnak hogy mielőtt pofázna nézze meg a képeket, és gondolkozzon el. Most megint tud a sok sok barom Fradizni, hogy nekünk mindent szabad stb. stb. Még az is várható, hogy valamelyik gyökér feljelenti a klubot az UFA-nál.
    Ez terjed a facebook, meg az összes többi szarságon.
    A fiam-intenzíves orvos- már hívott, hogy meg akarok halni?
    Amikor rászóltam többekre akkor még a büdös bunkónak állt feljebb és utána a haverjainak ugatott, hogy a vén fasz mit pofázik neki.

    azért ez a derbi is már csak miattunk derbi. nincs már egy félig komolyan vehető tábor sem a palettán. mondjuk legyen ez az ő gondjuk

    Pauljevic elmehet a k*rva anyjába! Látja, hogy Frimpong a rossz mozdulata után sietett elnézést kérni a sértettől, de majdnem kirobbantott egy tömegverekedést!

    Két játékost kivételével 9-es érdemjegyet kapnak a fiúk. Dvali és Zubkov ma sem játszott jól - sajnos - Tetszett Boli, Mak teljesítménye.

    Ma egészen kiemelkedő volt: Somalia, Laidouni, Heister és Töki.

    Somika gólja után kiment a cserejátékosokhoz. Ezt jó volt látni: csapategység van!

    Nem volt rossz az Újpest, csak hát csatár nélkül sehol nem lesznek. Tallo egy vicc.

    Összefoglalva: nagyon jó volt látni a csapatunkat. Szerdán jöhet a Dinamo!

    MINDENT BELE!

    Amúgy lassan ezt a derbizést is el lehetne felejteni. Semmi rangadó feelingje nincs már ezeknek a meccseknek, egy a sok közül, csak itt sokan vannak a lelátón.

    De van. Ha picit összekapják magukat klubszinten és huzzájuk is visszaternek a nézők akkor ugyan az lesz. Meg mindig elragado a hangulat és a tűz, csak azért nem tűnik fel mert nincs 2 ezer ujpesti a vendegben.

    Tényleg tekert mindenki. És jó ez az öt csere lehetőség. Talán még többet is lehetne engedni. Legalább többen játszhatnak és nagyobb lehet az iram is a friss játékosok által.

    Jó sokan hiányoztak, ha a 18000 felett értékesített jegy és bérlet ellenére csak ennyi lett a vége.

    20091 ember volt jogosult megnézni a meccset.

    Ebbe sajnod benne vannak a szponzori jegyek is, másképp a divat, vagy ingyenélők is!
    Jó lenne ha a felesleges jegyeket visszaadnák és lehetne értékesíteni, vagy esetleg a kerülleti iskolákból gyerekeket beengedni a helyükre! Ezzel mindenki csak nyerne!
    Hajrá Fradi!

    kép
    A szombati, 55:56 tiszta játékidejű meccsen majdnem 70%-ban birtokoltuk a labdát, jóval többet, jóval pontosabban (88.3%-76.4%) passzoltunk. Többször lőttünk kapura és 3-szor annyiszor találtuk el azt, a párharcok jelentős többségét nyertük.

    Az InStat TOP5-ben csak fradista van, Laidouni azonban – alighanem technikai okból – ezúttal is kimaradt az orosz cég statisztikáiból, így azt nem tudhatjuk, hogy ő benne lenne-e ebben az ötösben. 1. Somalia (304), 2. Dibusz (276), Blazic (274), Lovrencsics (266), Heister (256).

    Az xG-ben vendégfölény van (a tizenegyes miatt): 1.26-1.35, a kaput eltaláló lövések minőségét mutató xcG már más képet mutat: 1.63-0.38.

    A felállásunk 4-2-3-1 volt, Tokmac azonban sokszor Bolival egy vonalban játszott, így sokszor ez 4-2-4-nek, vagy 4-4-2-nek is tűnhetett. A csapat viszonylagos fáradtságát mutatja, hogy kevés, mindössze 67 labdát szereztünk (a Barca ellen 62-t), 17-et a Dózsa térfelén, míg a vendégek 77-et (27-et a térfelünkön). Jóval több labdát adtak el a lilák (96-117), Somalia két labdaeladásából lett lövés, a másik oldalon ez Ristevskire és Csongvaira igaz (1-1). Több passzt loptunk (55-46).

    Többet támadtunk, de nem jelentősen (27+6 ill. 25+4). A meccstempónk jó volt, bár a Barca elleni 19.22-es passz/perc rekordot nem értük el, a 16.84-es átlagot a 17.44-es érték felülmúlja (Dózsa: 16.25). Mindössze a passzaink 9%-a volt hosszú (63%), a PPDA érték is kiemelkedő (4.94), ennek köszönhetően nagyon rövidek voltak a lilák labdabirtoklásai (2.58), ez a júniusi Kisvárda elleni meccs óta a legalacsonyabb érték, amit az ellenfélnek engedtünk.

    Dibusznak két védést kellett bemutatnia (0.38 xcG). 1-szer jött ki, 15 rövid átadásából 14, 18 hosszú labdájából 13 (72%) volt pontos. 28-szor adtuk neki haza a labdát.

    Lovrencsics 119 (!) akciójának 71%-a volt sikeres, 81%-kal passzolt, 21 párharcából 10-et nyert. 15 labdát vesztett, 9-et szerzett vissza, 11 (!) passzt lopott. 2 fejest/lövést készített elő, ezekből egy gólpasszt ért (0.06 xA).

    Blazic 119 akciójának 85%-a volt jó, 92%-kal passzolt, 19 párharcból 13-at nyert. 5 labdát adott el, 9-et szerzett vissza, 3 passzt lopott. 1 gólszerzési kísérlete volt (0.1 xG).

    Dvali 59 percet volt a pályán 97 akciójának 84%-a sikeres volt. 96%-kal passzolt, 15 párharcból 9-et nyert. 3 labdát vesztett, 7-et szerzett vissza 2 passzt lopott.

    Heister 97 akciójának 77%-a sikeres volt, 1 lövése volt (0.06 xG). 91%-kal passzolt, 14 párharcból 6-ot nyert meg. 3 labdát vesztett, 11-et szerzett vissza, 8 passzt lopott.

    Somalia 81 percet játszott, 66 akciójának 80%-a volt sikeres. 1 gólt szerzett 1 lövésből (0.25 xG). 91%-kal passzolt, 17 párharcból 10-et nyert. 9 labdát adott el, 4-et szerzett vissza, 4 passzt lopott.

    Laidouni 113 akciójának 81%-a sikeres volt. 91%-kal paszolt, 25 párharcból 17-et nyert (!), 9 labdát adott el, 7-et szerzett vissza (6-ot az ellenfél térfelén), 5 passzt lopott. 5-ször szabálytalankodtak ellene.

    Zubkov 67 percet kapott, 49 akciójának 59%-a sikeres. 2 lövése volt. 84%-kal passzolt, 18 párharcból 7-et nyert meg.

    Tokmac 67 percet volt a pályán, 26 akciójának 54%-a volt sikeres. 1 fejeséből gól lett (0.05 xG). 82%-kal passzolt, 8 párharcból 4-et nyert meg.

    Mak 81 percet kapott, 69 akciójának 65%-a volt sikeres 1 lövése volt, és adott egy gólpasszt, összesen 3 lövést készített elő (0.31 xA). 85%-kal passzolt, 23 párharcból 9-et nyert.

    Boli 59 akciójának 42%-a volt sikeres. 3 lövéséből 1 talált kaput (0.72 xG). 65%-kal passzolt, 18 párharcból 5-öt nyert meg.

    Frimpong 37 percig volt a pályán, 30 akciójának 73%-a volt sikeres. 100%-kal passzolt, 7 párharcból 3-at nyert. 2 labdát vesztett, 4-et szerzett vissza, 2 passzt lopott. Egy, nagyon csúnyát szabálytalankodott, ez pirosat ért.

    Skvarka 29 percet kapott, 22 akciójának 77%-a sikeres volt, 100%-kal passzolt, 3 párharcból 1-et nyert meg, 3 labdát szerzett az ellenfél térfelén.

    Isael is 29 percet kapott, 25 akciójának 56%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.08 xG). 75%-kal passzolt, 8 párharcból 3-at nyert meg. 1 lövést készített elő (0.1 xA).

    Sigér 15 percig volt a gyepen, 18 akciójának 78%-a sikeres volt. 92%-kal passzolt, 5 párharcból 2-t nyert meg, 2 labdát vesztett.

    Haratin is 15 percet kapott, 17 akciójának 88%-a volt sikeres. 93%-kal passzolt, 1 párharcát megnyerte. 1 labdát vesztett, 3-at szerzett vissza, 2 passzt lopott.

    https://ulloi129.hu/2020/10/24/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-5/
    https://ulloi129.hu/2020/10/26/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-15/