magyarfutball.hu

Budafoki MTE - Ferencvárosi TC 0 : 3 20:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.01.28, 18:47
    Az igazság az, hogy a mai meccs "6 pontos" volt. Nem az ellenfél miatt, hanem a mol mai veresége okán. Szóval nagyon fontos volt nyerni. A 10-12 pontos előny lélektani, felette a molnak romboló hatású, 7 ponton belül viszont doppingoló. Nagyon örülök Domi teljesítményének, az elején picit bizonytalan volt, de utána hiba nélkül hozta le a meccset, sőt! Gólja pluszban rátesz a teljesítményére. Elől látszott, hogy vérbeli csatárral kezdünk és vkp-ban sincs 3 játékos. Blazic azért hibázott egy nagyot, de 2 gólunkban is benne volt, ezért nálam most semleges a teljesítménye, talán picit pozitív irányba lóg ki. Egyébként bőven lehetne erősíteni a csapaton, Töki nincs itt fejben. A nagyon fontos győzelemhez gratulálok!

    Toki jól játszott, de amióta utaznak rá, nem mer vállalkozni bátor megindulásokra, távoli lövésekre. Küzd, teszi a labdát, most már jobb teljesítményt nyújtott. Alakul ez a dolog.

    Azt nem szokta kiemelni senki, hogy Blazic mennyire kiemelkedően jól olvassa a játékot, és néha bravúrosan fülel le így olyan labdákat, amiből jó eséllyel gólt kapnánk.
    Persze ha indítani próbál és kimegy a labda, azt könnyebb észrevenni.

    Örülök Csontos góljának és jó játékának. Még több góllal is nyerhettünk volna. A mai nap nagyon jól sikerült. A mol veresége is megalapozta a jó kedvemet.

    Lehet, hogy elfogult vagyok, de Csontos jobban játszott mint Dvali. Ès nem csak a gòlja miatt.

    Jó volt ez így most, és kellett is, nagyon! Csontos is jól szállt be, Wingo se tűnt megilletődöttnek, szerintem ez így rendben volt..

    Végre tettünk egy lépést a jó irányba! A helyzeteket továbbra is nagyobb arányban kell értékesíteni, de legalább visszaszereztük a magabiztosságunkat.

    Ha Tokmac összeszedi magát, Isael pedig végre a régi labdákat osztja majd középről, akkor ki fog jönni Boli és Uzuni lelkes és hajtós játéka is. A legnehezebb a támadók helyzete ilyen esetekben, én csak remélni tudom, hogy egymást áthúzzák majd ezen a nyomtuk holtponton, ami az ipari mennyiségű kihagyott lehetőségben nyilvánul meg.

    Csonti nagyon jó lesz. A Mester legjobb húzása volt ezen a meccsen a becserélése.

    Dvali ezért húzódott meg...

    A mai meccs világosan megmutatta, hogy a süket szöveg ellenére pusztán akarat kérdése, hogy játszanak-e magyar fiatalok a csapatban. Természetesen ezer féle indokot fel lehet sorolni miért NE játszanak, de ma azt láttuk, hogy Csontossal semmivel nem voltunk gyengébbek, mint egy legióssal.
    Nem értek hozzá, nem tudom megállapítani, hogy tehetséges-e, ha igen mennyire, de ha nem kerülnek mély vízbe, nem kapnak lehetőséget, akkor soha nem is fog kiderülni.
    A meccsről magáról nincs mit írni, kötelező sima egy Sori szintű csapat ellen. Szombaton kemény meccs lesz, Supka nagy taktikus, de ott is nyerni kell. Az sem baj, ha szép játékkal.

    Hiányoznak: Endi,Mak,Kovacevic,Dvali,Frimpi,Somi, Laidouni, Civic,Baturina, ez nem semmi.

    Minden rendben volt. Még nincs csúcsforma, de épülünk. A helyzetkihasználás továbbra is fejlődőképes. Jó, hogy van Boli, most fazonja volt a támadósornak, 2-3 embert leköt még ha nem is rúg gólt. Tetszett Csontos játéka. Bírálni nem akarok 3:0 ás eredménynél. A Várda ellen azért picivel több kell. Szép volt végre
    /újra /!

    Végre egy magabiztos győzelem, 3 gól, 3 kapufa és egy meg nem adott tizi és még számos helyzet. Hátul szerencsére most magabiztosak voltunk, így tovább.
    Jó volt látni, hogy a csapattársak mennyire örültek és gratuláltak Csontosnak, aki bizonyította, hogy lehet rá számítani.
    Fehérváron meg felébredtek az álmodozásból.

    A Csontosnak való gratuláció nekem is nagyon tetszett, szép, igazi csapat, mondhatni családi pillanat volt.

    Iványi mekkorát javított a statjan!
    3 jogos büntetőből kettőt meg is itélt!
    Szép volt fiúk!
    Hajrá Fradi!

    Párban néztem a kézi vb-meccsel, így nem láttam minden pillanatát a meccsnek, de az ismét feltűnt, hogy Isael mennyire kilóg. Korábban azt mondtam , már nem nemzetközi szint, de az Nb 1 -re még jó, hát most már arra sem. Egyébként tetszett csapat gólra való törekvése, az eredmény és főleg hogy kikapott a Setétvár.

    Jópár klasszis megoldása volt tegnap, pl. Uzunit forintos labdával kínálta meg, amiből 10-ből kilencszer gól születik.
    persze helyén kell kezelni a jelzőket, ugyanis egy kiesőjelölt csapat ellen játszottunk tegnap.

    Aludva egyet a meccsre. Az lett amit előzetesen vártam, sima, magabiztos játékkal 0-3.
    Hihetelten Boli mennyit melózik, lehet nem lesz sosem 20+ góllal gólkirály, de ő egy ilyen típusú csatár. Lefárasztja az ellenfél védelmét a folyamatos mozgásával. Visszajön, szélre megy, aktív az összjátékbam. Ha pontosabban csinálná amit csinál, 100% már nem itt focizna. Cserébe valaki berúghatná a helyzeteket smiley

    Látom a helyzetkihasználást tartjátok még problémának. Nem így látom. Vegyük a 3 meccset. Diós ellen egy kapuztunk de érezni lehetett reggelig se rúgunk gólt. Olyan nap volt, csatár nélkül. Felcsútnál is jobbak voltunk de kevés igazi nagy ziccer nem volt. De tegnap rengeteg helyzet volt, érezni lehetett idő kérdése a gól . 5-6 gólos győzelem se lett volna meglepi és akkor az "ígéretes több van benne támadásokat" nem is említem. Akció gól hiányzik de szombaton az is meg lesz. És Hajdú B is mondta hogy a Budafokot azért nem szokták kitömni, ugye a MTK se tudta megverni őket.

    Egy ami nem tetszett de ennek semmi köze a csapathoz, a közvetítés minősége.Ez a kamera állás kb olyan volt mint amikor megye 1-es csapatnál kupázunk.

    véleményem szerint Rebrov kicsit megnyomta az edzőtábort és a formaidőzítés nem sikerült tökéletesre...látszik a javuló forma

    Ami még vicces, hogy tegnap is Skvarka a végén a bal szélen kötött ki, ahova olyan lassú, mint a csigasmiley

    https://ulloi129.hu/2021/01/27/elo-a-budafok-elleni-bajnokirol-2/
     
  2. avatar: fgymat
    2021.01.27, 22:50
    A 67. percben Csizmadia Csaba sárga lapot kapott.