magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Torino FC 1 : 4 18:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Debreceni VSC - Torino FC 2019
  2. Debreceni VSC - Torino FC 2019
  3. Debreceni VSC - Torino FC 2019
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
referee : Jović Fran (Horvátország)
attendance:
  1. torinofc.it: -
  2. dvsc.hu: 15.350
  3. nso.hu: 15.350

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.02, 17:13
    Herczeg András: Bosszús vagyok az eredmény miatt, különösen az első félidőben nem jött ki számunkra a lépés. A második félidőben már próbáltunk felmenni, de a Torino kontrái életveszélyesek, ezt a saját bőrünkön is megtapasztalhattuk. A szünet után jól ment nekünk, rúgtunk gólt, voltak helyzeteink, lövéseink. Nagyon kár az utolsó gólért, a szurkolóink előtt persze mi is többször be akartunk találni, azért is nyíltunk ki ennyire. Büszke vagyok a játékosokra, ezért sokan gúnyolni fognak, meg kritizálni a csapatot, de nagyon nagy a különbség a Serie A és a mi klubunk között. Nagyon büszke vagyok arra is, hogy ilyen csapatot ide tudtunk hozni a szereplésünkkel, de tudomásul kell venni, hogy egy ilyen szintű klubbal játszottunk, akik ennyivel jobban nálunk. Az új igazolások, Trujic és Garba bizonyították, hogy hasznos tagjai lehetnek a csapatnak. Garba tizenegyesgyanús szituációjával nem szeretnék foglalkozni, úgy gondolom, hogy nem azon múlott a találkozó. Tanulságként elmondható, hogy a párharcok szerepe nagyon nagy, az átmenetek nagyon fontosak, labdavesztések után nem tudtunk visszazárni, illetve a labdabiztosság is lényeges, az ellenfél térfelén eladott labdából gyorsan meg tudnak indulni, erre figyelni kell. Jó lenne mindig ilyen meccseket játszani, de persze úgy, hogy mi nyerünk…A Torino futballistái kiváló képességű játékosok, de azt is hozzá kell tennünk, hogy bármilyen nagy klasszisok is, nagyon tisztességesen viselkedtek velünk. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy ennyien kijöttek, fociláz volt Debrecenben a nyáron, ez a mai mérkőzésen tetőzött. Nagyon jó érzés volt, hogy a közönség újra a csapat mellett volt, remélem, hogy nem okoztunk csalódást. Nagyon nehéz lesz fenntartani ezt a hangulatot, de azon vagyunk, hogy jól tudjunk szerepelni. Azt sem felejthetjük el, hogy Bódi Ádám a vezérünk, ő nagyon hiányzik most nekünk, ő nagyon sokat tudna még hozzátenni a csapat játékához.

    Walter Mazzarri: A kontráink ma nagyon rendben voltak, viszont a második félidőben nem voltam elégedett a csapat játékával. Nagyon fontos, hogy egy ilyen stadionban is fenn tudjuk tartani a koncentrációt a végéig, ez most sikerült is. Fordulatos meccs volt, de ilyen remek közönség előtt maximálisan kell teljesítenünk. Elismerem, szép gólokat szereztünk, néhány érintéssel, gyorsan eljutottunk a kapuig, de több területet engedtünk a DVSC-nek, mint az első mérkőzésen, nemzetközi szinten ezt nem engedhetjük meg magunknak. Nem szabad könnyűszerrel venni semmilyen ellenfelet, kapott gól nélkül kell lehoznunk az ilyen meccseket is, nem állhatunk meg lest reklamálni, amíg nem jelzi ezt a bíró. GRATULÁLOK A DVSC-NEK, ŐK EGY REMEK CSAPAT. NAGYON NEHÉZ ELLENÜNK JÁTSZANI, A SERIE A-BAN IS ELKAPTUNK MÁR PÁR NAGYOBB CSAPATOT, ÚGYHOGY SZÉPEN HELYTÁLLTAK ELLENÜNK. NEM ISMEREM A MAGYAR BAJNOKSÁG SZÍNVONALÁT, ÍGY NEM TUDNÁM MEGJÓSOLNI, HOGY MEDDIG JUTOTTAK VOLNA, HA NEM VELÜNK TALÁLKOZNAK, DE EGY BIZTOS, JÓ KIS CSAPAT A DEBRECEN.
    Ha a két meccset nézzük, az elsőn annyit nem beszélt az edzőjük, ebből arra következtetek, hogy most kevésbé volt elégedett velük, többet igazgatta a védelmet.

    http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/europa-liga/nikolic-ez-edzoi-karrierem-legnagyobb-bukasa-el-ertekelesek
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.02, 10:51 (szerk.: 2019.08.03, 11:05)
    Ez a védelem az nb1-be is kevés lesz.

    Szegény Kusnyír passzolta el a gól előtt, de nem is ez igazán a bosszantó, hanem ahogy Tőzsér sétált Bellotti mögött, és páholyból végignézte a gólhelyzet kialakítását. Ha futott volna Bellottival nincs gól.

    Ne vicceskedj már az nb1-ben hol vannak ilyen játékosok? darabja többe kerül mint az egész Loki a kuksi elleni találkozó volt az ami mutatta mire lesz elég ez... nb1-ben simán megint a dobogóért megyünk majd

    Ezek komolyan vették ezt a meccset is.Szép volt fiúk! Kusnyir és Szatmári nsgyot játszott! Bravó.

    A második félidő nem volt rossz, az igazolások jók lesznek.

    Kár, hogy pont a Torinot kaptuk....

    Azért Garbára oda kell figyeljen egy kicsit a stáb (el kellene beszélgessenek vele), mert az első félidei hisztije a tizenhatoson belül erősen idézte Lazovicot. Ha ennyi érzelemmel játszik, sok lapra számíthat heves reklamálás miatt. Zsórinál is többször előfordul ez a heves reklamálás, nemcsak a Torino ellen, tavasszal láttam az összes meccset, sajnos kicsit primadonnás a srác, könnyen összecsuklik, aztán magyaráz. De hát fiatal még, hátha kinövi.

    GARBA HATALMAS IGAZOLÁS... látszott hogy még az olasz védők is pattogtak le róla és fut hajt megy a labdáért...Takács igy szerintem megy is levesbe 5 meccs 3 gól mindezt 180 percnyi játék alatt... Végra van egy normális erőcsatárunk Couli után

    Az az igazság, hogy ma egyértelműen jobban játszott a Torino mint az első meccsen. Ott még eléggé látszott hogy nem volt sok meccs a lábukban, igazából nem is volt sok helyzetük, sok jól felépített támadásuk akkor, de mi segítettünk nekik, hogy sima vereség legyen.

    Ma viszont nagyon taktikusan, jól is játszottak. Igazából ez az első félidő...hát, na mondjuk ki ez a csapat nagyon más ligában játszik. Nyomoztuk sokszor a labdát, és mindezt úgy hogy talán 50%-on pörögtek, rutinból simán lehozták, sokkal sokkal gyorsabban gondolkodnak egy NBI-es csapathoz képes, a mellett hogy most milyen szintű játékosaik vannak.

    Tudtuk hogy sokkal jobbak, de látni azért ezt így élőben nem olyan kellemes.

    A második félidőnk sokkal jobb volt, de az is benne volt erősen hogy Mazzarri kb. azt mondhatta nekik az öltözőben, menjetek ki és gurigázzatok aztán majdcsak valahogy letelik a 90 perc és mehetünk haza, azért még egy szépségdíjas kontra így is belefért nekik, lásd a harmadik góljuk.

    A meccs nagy pozitívuma asszem mindenkinek Garba, pár nigériai diák is direkt kijött miatta a meccsre, beszéltem is velüksmiley De ez így volt rendszeresen anno Kuli esetében is.

    Nem is a gólja miatt, hanem elejétől kezdve ő volt aki megalkuvást nem tűrően ment és látszott rajta tényleg hiszi, hogy itt lehet gólt lőni a Torinónak. Lendületes volt, erőszakos és elég veszélyes is. Nagyon jó igazolás lehet, remélem nem kiabálom el. Trujiccsal sem lesz gond, a Torino sok volt neki (is), de NBI-be bőven jó lesz ő.

    A fiúk minden megtettek, ennyire volt elég, sajnos ha ennek a Torinónak ma sokkal kellett volna nyerni akkor simán nyert volna 5-6 góllal is, mondjuk ki. Nagyon nagy a difi, pl. élőben látva egy ilyen meccset nem nagyon lehet csodálkozni hogy magyar játékosok nincsenek kezdőben még egy Serie A, Bundesliga vagy éppen PL középcsapatban sem, nemhogy topcsapatokban.

    Az EL rendkívül jól szolgálta a felkészülésünket úgy érzem, a Várda elleni meccsnek nagyon jó állapotban fogunk nekimenni így.

    Innen is üdvözlöm a hülye paraszt digók jó édes ...... Köszönjük hogy így belerondítottak az ünnepünkbe azzal, hogy néhány disznó balhézni kezdett. Ez aztán a csodálatos nyugat! Ja és tették mind ezt a családi szektor mellett. Remélem nem jutnak főtáblára. Parasztok....

    Nekem nagyon tetszett az az adok-kapok, ami a második félidőben volt, ha búcsúzni kell, így kell búcsúzni, ilyen nyílt játékkal! Garba nagy fogásnak tűnik, az olasz védőknek is dolgozniuk kellett vele.

    Most jön az a dolog, hogy azok a bizonyos pletykák Kusnyírról és Zsóriról igazak-e. Jó lenne, ha maradnának, bár az igazolásokat elnézve Zsóri tuti megy. Kusnyír helyére viszont nem igazoltunk, a tippem, hogy ő végül is marad.

    Egyetértek veled.Szerintem is felvállaltunk egy nyíltabb játékot .Próbáltunk mi is játszani.Sokkal inkább ilyen nyílt játék és nagyobb arányú vereség egy egyébként is jobb csapattól, mint egy kinszenvedős, hálófeltörős,vagdalkozós nézhetelen sz.ral kikapni 2-0-ra.Nagyon motivált volt a Torinó, élvezte, hogy nem egy sündisznóval kellett játszania.Jobb lett volna továbbjutni, de ha már kiesés, inkább így.

    Tény hogy egy páran átmentek a szünetben,de nem mentek a szektorba be. Ezért persze kapunk büntit de figyeld meg Emese, hogy a Torinot nem büntetik majd annyira mint minket

    A vendég szektorba nem jutott át senki a haziak közül (bár a szünetben volt rá próbálkozás), a digók egymást verték. Ez nem ritka Olaszországban, hogy a különböző ultracsoportok között konfliktusok vannak.

    Fent van egy menekülőkapu, elvileg ott bemehettek volna (mivel ha jól láttam az egyik olasz ultra kinyitotta belülről!), de a biztonsági őrök gyorsan kapcsoltak, és bezárták. (Anno a román-magyar meccsen, Bukarestben volt hasonló próbálkozás, ott a románok kaptak is rendesen.)

    Ha már szóba került a secu. Teljesen korrekt módon jártak el. Időben, arányosan és hatékonyan. A rendőrség is annyit mutatott, amennyit kellett.

    Legalábbis amit láttunk belőle. 5-10 évben egyszer megdolgoznak a pénzükért, szerencsétlenek - ahogy ki lehetett venni - a drapik mögött kaptak rendesen az olaszoktól.

    Szét választották a verekedőket, kiemelték a vezért. Az erősek a továbbiakban a galérián várták a meccs végét. Biztosan volt, aki kapott, de ez azért lehetett, mert nem a kápolnába mentek zsolozsmázni, hanem verekedők között tettek rendet.

    nem állítok semmit. Nem tudom a kapu milyen körülmények között nyílt ki, valószínűleg akkor nyitották ki, amikor az erősítés bement a szektorba és azért maradt nyitva, hogy szükség esetén további rendfenntartók is be tudjanak menni. Hozzáteszem, hogy az "önkéntes rendőrök" között voltak olyanok, akik észlelték, hogy nem jó irányba megy az izmozás és önkorrekciót hajtottak végre. Mindenesetre ebben az időszakban erősebb pánikszag áramlott a D4-ból, mint mikor egymást verték. Lényeges, hogy a "mieink" nem bántottak senkit.

    Attól tartok, azt alighanem elérték, hogy többet nem lesz nyitva a szektorok közti vasrács, azaz mondjuk a B3-ból nem tudsz majd átmenni a táborhoz.

    Érthetetlen nekem az egész, ez az olaszok belügye volt, a francnak kellett odamenni, nem voltunk megszólítva... Azaz értem, a balhéból nem akartak kimaradni, még ha ott eredetileg nem is osztottak debreceninek lapot.

    Valaki kérdezte, hogy minek kellett a biztonsági zónákkal foglalni a helyet a vendégszektor két oldalán. Hát most már nem kérdezi senki.

    Hát egyet aludva a meccsre továbbra is azt mondom, ez a realitás, persze van bennem egy nagyon kicsi hiányérzet az eredménnyel kapcsolatban. Ezen a meccsen nem volt három gól különbség, inkább kettő, de ez a Torino nagyon profi csapat, egy percig nem vették lazára a figurát, Mazzarri is végig élt az eseményekkel. Nagyon látszott, hogy rutintalanok vagyunk nemzetközi szinten, rengeteg rossz döntésünk volt, amit hazai bajnokságban jól megoldunk általában. Egyelőre ennyit tudunk, kellenek az ilyen meccsek ahhoz, hogy fejlődjünk, mindezt 9 magyarral a kezdőben, remélhetőleg ez a tendencia megmarad, mindamellett, hogy igazolunk minőségi légiósokat. Trujic és Garba is ígéretesnek tűnik, Adenijiből nem sokat láttunk (mintha lenne rajta egy kis felesleg még most).

    A hangulat nagyon jó volt, jól tolta a B, most mindenki beszállt, így azért 15 ezer fővel elég ütősen hangzik. Ha stabilan 5 ezer körül lenne a nézőszám a szezonban, az már nagy előrelépés lenne, de ehhez kell a srácok teljesítménye is.

    Ezen a négy meccsen nagyon sokat lehetett fejlődni, tudni kell ezt kamatoztatni a Kisvárda, ZTE, Fradi és a többiek ellen. Ezzel a kerettel reális továbbra is a dobogó, mint célkitűzés, és ennek megfelelően kell elkezdeni a bajnokságot.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=dd255b0ba43e38b817a33e1ef4fd251a