magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 1 : 0 16:55

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 1.5 (2 szavazat)

hangulat: 2 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.15, 19:04 (szerk.: 2020.06.16, 12:14)
    Ezt gyorsan felejtsük el!
    Szigony nevét kihúztam a jövő évi fizetési listáról.

    Dibusznak nem volt védeni valója,Lovre a jobbak közé tartozott,Blazic megint csinált hajmeresztő hülyeséget,Botka elvolt.A baloldalon Civic,kibaszott szarul játszott,benevezett a hét balfasza versenyre,a helyére beálló Heisternek viszont sikerült őt orrhosszal megelőzni.Haratin és Sigér néhány erős sétával letudta a mai napot,viszont utóbbi gólja élményszámba ment.smiley Skvarka ma bizonyíthatott volna,de baszott az egészre,a szabadrúgása is hangos röhögést váltott ki még az addigra mélyen elalvókból is.Isa lefogta saját magát.Töki blm aktivistának állt,elhatározta,hogy hetero,keresztény,fehér képződményeknek nem passzol.Az utolsó bedobásánál már a kedves mamáját voltam kénytelen emlegetni.És akkor még ott volt a jó Szigony,aki elsőrendű paródiáját vezette elő a futballnak.Ilyen képességtelen ember nem járt nálunk Havojic óta.A cserék vittek némi lendületet a játékba,néha már kocogtunk is...

    Azt az antifocit amit ez a bódogtalan kitalált ez valami elképesztö! Át se jöttek a térfelünkre, 11 ember védekezett, gondolom majd megy a szakértés hogy milyen stílusosan játszott a Várda. Stílusosan a faszt, gusztustalan antifocit toltak, a bíró meg partner volt hozzá! Odakinn egyébként olyan kib.szott meleg volt, hogy minden tiszteletem a focistáké, főleg Geré hogy egyáltalán ennyit bírtak futni.

    Beleolvastam a közvetítésbe, a kommentekbe, nekem kinn élőben jobban tetszett a meccs mint ami itt átjön.

    Most értem haza. Nem volt jó a mai, nagyon nem. Talán csak mi szurkolók voltunk rosszabbak. Borzasztó lusták vagyunk, szinte alig van szurkolás. Viszont ami van: Rebrov szidás, random játékos szidás, mindenki egyébként is mindenki takarodjon! Amikor szóvá teszem, hogy azért egy Hajrá Fradi is szólhatna akkor meg nekem esnek. Ja és ilyenkor jön licitálás, hogy ki mekkora Fradi szurkoló, ki milyen régen jár meccsre.... Kiábrándító.... Hajrá Fradi!

    A 3 ponthoz gratulálok, a többi viszont katasztrofális volt. A játék nulla, a csapat mentálisan leeresztett, lélekben már nyaralnak a Bahamákon. Bántó, elkeserítő.

    Rebrovnak nem sikerült a formába hozás.Tompák,fásultak vagyunk.Pont,mint a Kövesd.Csak a jobb minőségű csapatnak köszönhetően mi azért hozzuk az eredményeket...

    Kínkeserves volt. Ha nem ekkora balfasz a Várda kapusa, az életben nem lőttünk volna gólt. Szigony és Skvarka nem tudott élni a nekik megadott lehetőséggel, akkor kezdtünk kicsit focicsapatra emlékeztetni, amikor Boli és Zubkov bejött.
    Na mindegy, nagyon kellett ez a három pont, de még két meccsre fel kell pörögni, mert ingyen, sétálgatva még a magyar bajnoki címet sem adják oda.

    Utóbbi két meccsünkön mintha a közhelyes futballigazságok könyvéhez akartunk volna illusztrációkat készíteni:
    1. A futball igazságtalan játék és a meccs addig tart, amíg a bíró le nem fújja.
    2. Ha az egész meccsen feltöri az ellenfél hátát a háló és sorra és lődözöd be a labdát a kapu elé, előbb-utóbb bepattan valahogy egy gól, akkor is, ha impotens a támadójáték.

    kint voltam aC-ben , mint Bközepes, jobban megizzadtam , mint a fijjug

    3 pont, és pont. Kár kipécézni bárkit is, és szidni, mert szinte mindenki hibázott, s senki nem játszott valami fényesen. Az érem viszont fényes lesz, s majd ,,jönnek a boldog szép napok,, Ferencvárosom!

    Skavarka a meccs embere annyira izgult hogy végre lőhet egy szabadot hogy elest lövés közben

    Jó, hogy megjelentek a megmondóemberek... 3 hét alatt a 6. meccs. Az EL alatt nem volt ilyen sűrű a program, plusz jött egy csapat, aki mindent akart, csak focizni nem. Szerintem tökéletes célfutballt mutatunk be hetek óta! Mindegy, hogy hogy, csak legyen meg a 3 pont.

    Én nem vártam el sziporkázó játékot az újrakezdéssel! Ez mindenről, csak nem a szakmáról szól! Most az a feladat, hogy lehetőleg ne sérüljön meg senki, és vhogy hozzuk a meccseket! Gratulálok a csapatnak, és a stábnak, hogy egyelőre 14 ponttal, és egy sérüléssel megúsztuk ezt a feladatot!

    Sem a mai, sem a szerdai meccsünk előtt nem volt meg az előírt 72 óra.
    A szerdai végjáték nem kis vihart kavart. Szerdán jól játszottunk és 1 pontot szereztünk. Ma nem játszottunk jól és 3 pontot szereztünk.
    Én szerdán rinyáltam, ma elégedett vagyok. Sokaknak se a szerdai nem volt jó, se a mai. Elgondolkodtató! Az ilyenek is gondolkodjanak el! Még azok, akik ma mögöttem habzó szájjal szidták a saját játékosainkat.

    Szerintem most az számított, hogy senki ne sérüljön meg és valahogy begyűjtsük a 3 pontot. Ilyen sorozatterhelés mellett, nem is lehet más a cél. Aki meg ennél sokkal többet, sokkal többet várt az álomvilágban él. Voltak ma is hibák, de most csak az eredmény számított.

    A gond csak az, hogy mindezt egy Kisvárda II. ellen adtuk elő. Ráadásul egy paks elleni magyarázhatatlan utolsó (utáni) hat oerc után pár nappal.
    Nagyon nem tett jót Rebrov távozásának megszellőztetése.

    Ennek a kiscsapatnak a második sora pihent volt, és csak a védekezésre volt kiképezve/kihegyezve.
    Semmi más feladatuk nem volt, és ezt egészen jól is csinálták.Ha az első sorral jön a Várda, minden bizonnyal könnyebb dolgunk lett volna, mert egyrészt ők is fáradtabbak, másrészt mivel támadtak is volna, könnyebb lett volna kontrázni őket.
    Éppen ezért ne becsüljük le annyira ezt a győzelmet!

    A győztes gól tökéletesen illeszkedett a meccshez. smiley

    Várhatóan nehéz meccs volt. Az első félidő küzdelem volt egy 10 emberrel masszívan védekező ellenféllel szemben. Ebből adódóan helyzetünk sem volt, a mezőnyfölény ellenére sem.
    Azért kezdtünk egy gyengébb felállással, mert Rebrov arra számított, hogy ez is képes lesz előnyt szerezni. Spórolni akart az energiánkkal a kulcsemberek pihentetésével. Nem jött be. Be kellett hozni Bolit és Zubkovot is. Ez erőt adott, lendületet. A szintén fáradó, erejét vesztő Várdaiakat a fokozott nyomás hibára késztette. Nagyon nehéz meccs volt. És kedden újra, talán még nehezebb, bár remélem a picipest, nem lesz ennyire tömör, és játszani akar. Az meg Nekünk kedvez.

    A meleg, és hogy folyamatosan mozgattuk a várdaiakat, felőrölte őket.
    Sigér labdája meg Szigonynak volt címezve, hisz ott állt a rövid saroknál. A labda vizes volt a pálya miatt is, és ezt sem ütni, sem fogni nem szerencsés ilyen helyzetben. A kapust ráadásul a közelében lévő játékosunk is zavarta.

    kép
    Az 52:17 tiszta játékidejű találkozón nagy, de meddő fölényben voltunk a játék majd minden területén. 72%-ban birtokoltuk a labdát, a párharcok 56%-át megnyertük, több, mint négyszer annyiszor kísérleteztük gólszerzéssel, de csak kettővel többször találtuk el a kaput, mint a buszt beparkoló kisvárdaiak. A gyenge támadójátékot mutatja az xG-arány is: 0.58-0.21 (az xcG mutatók 0.13-0.02…). A mieink 87.4%-os, a vendégek 69%-os passzpontossággal adogatták a labdát.

    Nem meglepő, hogy az InStat TOP5-ben csak fradista került be, első a gólszerző, Sigér (315), őt Zubkov (289), Blazic (278), Tokmac (276) és Skvarka (270) követi.

    Tokmac kimagaslóan sok sikeres cselt, 13-at mutatott be, 16 kísérletből, ez magasan a legtöbb a teljes fordulóban (a második Van Nieff, 6-tal). A legtöbb győztes párharc (16) is a norvég szélsőé a 29. fordulóban.

    A csapat 4-2-3-1-es felállásban kezdett, majd Boli beállása után, Szignyevics cseréjéig 4-4-2-ben játszottunk, hogy az utolsó negyedórában a 4-3-3-as taktikára váltsunk.

    Rengeteget kísérleteztünk a támadásokkal (43 ill. 11+2), ez a Rákóczi elleni meccs óta (45) a legmagasabb érték, a 7 sikeres beadásunk is az az Üllői úti 7-0-ás DVTK elleni meccs óta. Sok labdát is szereztünk az ellenfél térfelén (32), és keveset adtunk el a sajáton (23). A letámadás intenzítását jelző PPDA (Passz Per Defenzív Akció) 6.26, ez messze a legjobb érték a bajnokság újrakezdése óta és a szezonátlagot (8.96) is bőven meghaladja. Nem mondhatni hát, hogy a srácok ne tették volna bele a munkát – annak azonban sajnos Minca kapuja előtt nem sok foganatja volt.

    Dibusz kapujára egy lövés érkezett (0.02 xcG), 3-szor jött ki, 17 passzából 13 volt pontos, 14-szer adtuk haza a labdát.

    Lovrencsics 90 akciójának 76%-a sikeres volt, 80%-kal passzolt, 17 párharcból 13-at nyert (!), 12 labdavesztés mellett 15-ször szerezte azt vissza, 5 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.01 xA).

    Blazic 126 akciójának 84%-a volt sikeres, 2-szer kísérletezett a gólszerzéssel (0.08 xG). 93%-kal passzolt, 10 hosszú labdájából 8 volt jó. 11 párharcból viszont csak 4-et nyert meg. 6 labdát vesztett, 8-at szerzett vissza, 1 passzt lopott le. 1 lövést készített elő (0.03 xA).

    Botka 124 akciójának 89%-a volt sikeres, ő is kétszer lőtt kapura (0.03 xG). 96%-kal passzolt, 14 párharcból 8-at nyert meg, 3 labdavesztés mellett 14-szer szerezte azt vissza, 1 passzt lopott le.

    Civic 80 percet volt a pályán, 75 akciójának 64%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01 xG). 75%-kal passzolt, 19 párharcból 9-et nyert meg. 9 labdát vesztett, 12-t szerzett vissza, 5 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.05 xA).

    Haratin 105 akciójának 79%-a sikeres volt, 1 lövése volt (0.05 xG). 18 párharcból 9-et nyert meg, 5-ször vesztette el, 15-ször szerezte vissza a labdát, 6 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.02 xA).

    Sigér 90 percet volt pályán, 1 lövéséből (0.06 xG) gól lett, 80 akciójának 71%-a sikeres volt. 85%-kal passzolt, 13 párharcból 7-et megnyert, 8-szor adta el, 9-szer szerezte vissza a labdát, 4 passzt lopott.

    Isaelnek épp egy óra jutott, 51 akciójának 55%-a volt sikeres, 2 lövéséből 1 talált kaput (0.03 xG). 88%-kal passzolt, 17 párharcból 5-öt nyert.

    Skvarka is 60 percet játszott, 2-szer kísérletezett gólszerzéssel (0.04 xG). 81%-kal passzolt, 11 párharcból 5-t nyert, 1 lövést készített elő (0.08 xA).

    Tokmac 67 akciójának 66%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.09 xG). 81%-kal passzolt, 31-ből 16 párharcot nyert. Három lövést készített elő (0.09 xA).

    Szignyevics 80 percet volt pályán, 44 akciójának 45%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.05 xG). 82%-kal passzolt, 21 párharcból 5-t nyert meg.

    Zubkov 35 perc alatti 34 akciójának 71%-a volt sikeres, 3-szor lőtt kapura (egyszer találta el, 0.1 xG). 83%-kal passzolt, 8 párharcból 5-öt nyert meg. 1 lövést készített elő (0.03 xA).

    Boli is 35 percet kapott, 25 akciójának 64%-a volt sikeres. 1 fejese volt (0.03 xG). 91%-kal passzolt, 9 párharcból 6-ot nyert.

    Vécsei negyedórát játszhatott, 15 akciójának 87%-a volt sikeres, 9 passzának 89%-a. 3 párharcát megnyerte, 3-szor szerezte meg és adta el a labdát, 2 passzlopás mellett.

    Heister is 15 percet kapott, 14 akciójának 43%-a volt sikeres, 4 passzából 3. 5 párharcból szintén 3-at nyert meg. 4-szer adta el a labdát, 2 passzt lopott.

    Csonkának 5 perc jutott, 2 akciójából (mindkettő párharc) egy sem volt sikeres, így 2-szer vesztett labdát.

    https://ulloi129.hu/2020/06/13/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-6/