magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Kisvárda-Master Good 2 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.06.07, 10:57
    Mindannyian örömmel fogadtuk azt a döntést, amelynek értelmében – ha korlátozott számban is – újra szurkolók előtt rendezhetünk mérkőzéseket. A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel a rendezésnek és a szurkolásnak is számos olyan új eleme van, amelyet muszáj betartanunk annak érdekében, hogy a bajnokság zavartalanul végigmenjen, szurkolóink pedig ott lehessenek a többi találkozón is.

    Az MLSZ péntek délelőtt részletes közleményben fejtette ki az eddigi tapasztalatok alapján, hogy mire figyeljenek mind a rendező klubok, mind pedig a szurkolók a lelátón. Ebben többek között a következő sorokat olvashatjuk (a teljes közlemény elolvasható ide kattintva):

    „Miközben örömmel tapasztaljuk és megköszönjük az ultrák lelkes, támogató jelenlétét és szurkolását, az előírások elmulasztását a szövetség elítéli, felelőtlenségnek tartja, és ezúton kéri a legvérmesebb szurkolókat az előírások betartására, a jogkövető és felelős magatartásra, a saját egészségük, a szeretett klubjuk játékosainak, szakembereinek, és az ellenfeleknél dolgozók egészsége védelme érdekében. A rendelet előírásainak be nem tartását a rendőrségnek áll jogában szankcionálni. A hatóság intézkedhet akár a helyszínen az egyes személyekkel szemben, vagy megbüntetheti a szervező egyesületet, amelyet a kormányrendelet felelősként nevesít az előírások betartatása tekintetében. A rendőrség joga a mérkőzések megtartásának engedélyezése és minősítése, és ezen jogkörében lehetősége van a mérkőzés zárt kapus módon történő megtartásának elrendelésére is.”

    Klubunk a MOL Aréna Sóstóban a helyek kijelölésekor figyelembe vette a távolságtartást, kérjük, szurkolóink, valamint az érkező Kisvárda-drukkerek is tartsák be az előírásokat és a kijelölt helyekre üljenek. A védőtávolság betartása mellett klubunk még erősen javasolja szurkolóink számára a maszkviselést, valamint a rendszeres kézfertőtlenítést is. Tegyünk meg mindent közösen azért, hogy a hátralévő bajnokikon is kinyithassuk stadionunk kapuit!

    Helyszíni jegyértékesítés a MOL Aréna Sóstóban nem lesz, kizárólag az érvényes bérlettel rendelkező, valamint az elővételben belépőt vásároló szurkolók tudnak bejönni a stadionba. Kérjük, hogy ezek nélkül ne indulj el a meccsre. A stadionban a büfék nyitva lesznek, de ezúttal kizárólag készpénzzel lehet majd fizetni.

    https://www.molfehervarfc.hu/2020/06/05/kiemelten-fontos-szurkoloi-informaciok-a-kisvarda-elleni-bajnokira.html