magyarfutball.hu

Fehérvár FC - FK Zeta 0 : 0 20:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.19, 11:52
    Marko Nikolics: Valami hasonlóra lehetett számítani az idegenbeli 5-1-es siker után, hiszen ott látszott, hogy nyilvánvaló minőségbeli különbség van a két együttes között. Nem igazán tetszett az, amit ma láttam, nem szeretem a hasonló mérkőzéseket, kicsit olyan volt ez, mint egy barátságos találkozó. Nem volt a legjobb a hozzáállás, de ilyen nagy különbségű előnynél ez valahol a futball íratlan törvénye, talán tudat alatt van benne ilyenkor a fejekben a biztos vezetés. A lényeg az, hogy továbbjutottunk, de ettől függetlenül a második körben a Vaduz ellen ennél már sokkal jobban rá kell lépnünk a gázra. Ma is megvoltak a lehetőségek, de ezek kimaradtak, viszont az ellenfél nem jelentett veszélyt a mi kapunkra. Az ehhez hasonló meccseken szokott még a végén beesni egy piros lap, vagy egy sérülés, szerencsére ezekre most nem került sor. Annyit még szeretnék megjegyezni, hogy nagyon jó dolog a magyar labdarúgás számára, hogy mind a négy csapat továbbjutott a második körbe.

    Dejan Roganovics: Már a sorsolás előtt sem fűztünk sok reményt a továbbjutáshoz, a sorsolás, valamint az otthoni négygólos vereség pedig nyilván eldöntötte a párharcot. A vesztesek nyugalmával léptünk pályára, sokkal felszabadultabban játszottunk, mint otthon. Elégedett vagyok a mai teljesítménnyel és a 0-0-val, helytálltak a fiatalok, de összességében a húszéves átlagéletkorral rendelkező csapatom nem tudta felvenni a versenyt a Vidivel. A klub filozófiája az, hogy fiatal játékosoknak adunk lehetőséget, de nyilván nem segített minket a párharcban, hogy meghatározó játékosaink távoztak a nyáron. Kívánom a Vidinek, hogy jól szerepeljenek Európában és nyerjék meg a bajnoki címet!

    https://www.molfehervarfc.hu/2019/07/18/marko-nikolics-a-lenyeg-a-tovabbjutas,-de-a-masodik-korben-tobb-kell-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.19, 11:16 (szerk.: 2019.07.19, 11:34)
    Lényeg a továbbjutás ezt a meccset meg rohadt gyorsan felejtsük el. Vagy mondjuk azt hogy tartalékoltunk és csak 30%-on pörögtünk.

    Vaduz keményebb dió lesz.

    Sajnos a tegnapi nem volt egy top teljesítmény ez várható is volt de nagyon rossz nézni pl. Kovács István mennyire alul marad fizikailag mindenkivel szemben. Scepovics teljesítménye meg már lassan közröhej kategória. Lesznek gondjaink a bajnokságban, jelenleg a Fradi erősebb, masszívabb nálunk.

    hova erőlködjön a Vidi 5-1-nél. Kell az energia a továbbiakra. Nekem rendkívüli öröm, hogy az összes magyar csapat továbbjutott. Mikor volt ilyen utoljára? Hajrá Magyarország!

    Egy eldőlt párharc után sajnos borítékolható volt hogy nem teszik oda magukat még a közönség kedvéért sem.Minden helyzetet elszórakoztak.
    Ezt a meccset el kell felejteni.

    Hát ez nem volt túl acélos. Legalább egy gólt rúghattak volna, csak becsületből és a koefficiens pontokért. Scsepovicsot minek erőlteti a mester? Futács 10 perc alatt veszélyesebb volt mint ő az egész meccs alatt...

    13-as szorzó volt az x-re,a többi csak melléduma.Ami mellett viszont nem lehet szó nélkül elmenni:Elek és Juhász olyan lassú helyből,mint más nekifutásból.Tragédia ez a két manusz,16 éves amatőr gyerekek nyomoztatták velük a bogyót.

    Egyelőre olyan kiesés miatt kár előre károgni, ami meg sem történt.
    Senkit nem érdekelt a fölényes idegenbeli győzelme után a Vidi hazai meccse!
    A Vaduz keményebb diö lesz, de kötelező a továbbjutás annak ellenére, hogy korábban épp egy magyar csapatot szívatott meg még svájci másodikligás csapatként,

    A tippmixen a 0-0 pontos eredménynek 90-szeres szorzója volt. Tippmixeltek egyet a fiúk. Tudták, hogy ez a gyenge NB 3 közeli tudású csapat a jövő hét keddig sem rúg nekik gólt, ők meg nem akarnak. Ilyen egyszerű ez.

    Nikolics azt mondta hazai pályát varázsolnak Felcsútra. Még ezek ellen sem támadtunk....hazai pályán! Ez a csapat nem sokra becsüli a közönségét, de ez nem ujdonság.

    jöttök itt a tippmixel, de hány ilyen meccs volt már, amikor idegenben eldöntötte a továbbjutást egy csapat, a visszavágót meg ellötyögték? akik itt fröcsögnek, azok mire számítottak? hogy felszántják a pályát a fehérváriak és nyernek 5-0ra, megrakták a hendit 1,3as szorzóval vagy mi?

    Ez a mérkőzés a közönség (akik szép számmal kilátogattak) teljes mértékű arculcsapása volt. A Honvéd és a Debrecen célfocija idegenben teljes mértékben érthető volt, kis suzerencséjük is volt az iksz-szel, de a Videoton szánalmas produkciója igencsak elgondolkodtató. Nem igaz, hogy miért ne lehetett volna Futácsot kezdetni, Scsepovics még az NB II szintjét se nagyon üti meg. Huszti játéka lassított felvételre emlékeztetetett. Amúgy hihetetlen, de igaz. Pont a Fradi nyert a visszavágón csak, akinek pedig messze a legerősebb ellenfél jutott a magyar csapatok közül. A tegnapi Vidit a Ludogorec megszórta volna 4-5 góllal. Remélem ez volt az utolsó értékelhetetlen meccse a szezonban a fehérváriaknak.

    Elkeserítő tény, hogy egy idegenbeli 5-1- es győzelem után, ráadásul a legerősebb csapattal felálló Fehérvár nem volt képes gólt lőni, és igazából jól sem játszott. Nagy szerencséje a Vidinek, hogy a következő ellenfél a Vaduz lesz...
    Én csak a Fehérvár szurkolóit sajnálom, de rettentően!!!

    Lehet, hogy majd az El-csoportkörben megbocsátanak a fehérvári szurkolók, de gyakran kiderült már, hogy nem tartalékolt a magyar csapat, egyszerűen letojja a drukkereket.
    A Vaduz! Na, azért vigyázzunk!

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177&token=51849458069ecd28c0b59d258b74e46c
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2712103
     
  3. avatar: NNS
    2019.06.28, 13:46
    Az Európa Liga 1. selejtezőköre a Pancho Arénában kerül megrendezésre
    Klubunk nem vállalhat kockázatot a mérkőzés lebonyolítása kapcsán.

    A Fehérvár F.C. Kft., mint a mérkőzésekért, és az azon résztvevőkért teljes körűen felelős rendező, a rendelkezésre álló információk alapján nem látja garantáltnak a biztonságos mérkőzésrendezés körülményeit Sóstón.

    Ahogyan azt a Székesfehérvár Önkormányzata által a mai napon kiadott közlemény is elismeri, a főépületben található öltözőblokkok nem használhatóak rendeltetésszerűen, így az üzemszerű és kockázatmentes működés nem biztosított a sportolók, a szakmai stábok, a játékvezetők és a mérkőzés szervezésében résztvevő egyéb szereplők részére sem. A közlemény továbbá úgy fogalmaz "az öltőzők használhatósága is biztosított lehet az első tervezett hazai mérkőzés időpontjáig" tehát pillanatnyilag nincsen garancia arra, hogy a probléma valóban megnyugtatóan megoldásra kerül.

    Tekintettel arra, hogy klubunkat a józan ész és a felelősségtudat mellett az UEFA szabályzatai is kötelezik, nem vállalhatunk sem a lebonyolítást veszélyeztető, sem egészségügyi kockázatot, így a felcsúti Pancho Aréna került kijelölésre az Európa Liga 1. (illetve továbbjutás esetén a 2.) selejtezőkörének otthon adó stadionként.

    Megértjük szurkolóink érzéseit, klubunk is csalódott, hogy egyelőre nem játszhatunk nemzetközi mérkőzést új otthonunkban, ugyanakkor a lehetséges rendezési és egészségügyi kockázatokat felmérve nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne átgondolt, felelős döntés szülessen. Bízunk benne, hogy a fennálló helyzet a lehető legrövidebb idő alatt rendeződik, így mielőbb újra Székesfehérváron szurkolhatunk a csapatnak! A kényelmetlenségért elnézésüket kérjük.

    A mérkőzéssel kapcsolatos jegyinformációkról hamarosan tájékoztatjuk szurkolóinkat.

    forrás: https://www.molfehervarfc.hu/2019/06/28/az-europa-liga-1-selejtezokore-a-pancho-arenaban-kerul-megrendezesre.html
    2019.06.28.