magyarfutball.hu

SZEOL SC - Szekszárdi UFC 0 : 0 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: Boom576
    2018.09.18, 15:10 (szerk.: 2018.09.18, 19:16)
    Közép-csoport, 5. forduló. SZEOL SC–Szekszárdi UFC 0–0. Jv.: Káprály (Kovács, Vad).

    SZEOL: Leindler – Kéri, Rácz L., Gál, Grünwald – Lévai (Pócs, 72.), Forró, Gajág, Horváth P. (Gönczö, a szünetben), Beretka – Péter A. (Tomisic, a szünetben). Vezetőedző: Siha Zsolt.

    Szekszárd: LÉKAI – Kvanduk J., KÁROLY V., Dudás D., FÜREDI – NAGYVÁRADI (Lékó, 65.), Turi T., BUDAI, Hegedűs M. – Steinbach M. (Csigi, 14.), Fejes (Dombi, 85.). Vezetőedző: Kvanduk János.

    Parázs hangulatú mérkőzésen sikerült bravúrnak számító döntetlent elérni csapatunknak. Emiatt Kvanduk János egyik szeme mindenképpen nevethet, hiszen több alapemberére (Márton Erik, Arena Ármin, Juhász Máté) sem számíthatott a listavezető otthonában. A másik szeme viszont sírhat, ugyanis Steinbach Mátét a találkozó elején úgy szétrúgták, hogy súlyos sérülést, valószínűleg térdszalagszakadást szenvedett a szerb stílusban játszó hazaiak ellen.

    Kiállítva: Kéri (77.), illetve Kvanduk J. (88.).

    Siha Zsolt: – Borzasztóan futballoztunk, ennek a csapatnak hazai pályán ennél sokkal magabiztosabbnak kell lennie, főleg a tizenhatos környékén. Probléma van az önbizalmunkkal, ezen dolgozunk. Lehet a három győzelemmel azt gondoltuk, könnyebb lesz, de talán idejében jönnek ezek a pofonok. Gál Szabolcsot felmenteném, mert én küldtem oda, hogy rúgjon büntetőt.

    Kvanduk János: – Egyenlő erők küzdelme volt a pályán, a kapuk előtt és mezőnyben is egyenrangú partnerei voltunk a listavezetőnek. Az egy pont mindenképpen bravúr és örülni kell neki, de hogy milyen körülmények között sikerült elérni, annak már nem.

    http://szufc.hu/hirek/1426