magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Kisvárda-Master Good 1 : 3 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.05, 18:44
    Jó ez a tiszta bajnokság, nem is értem, miért nincs teltház minden stadionban.

    Ez a Kisvárda technikailag sokkal jobbnak tűnik, mint a Loki. Elég szégyenteljes ez a mai teljesítmény.

    Az ajándék 11-essel silerült felhozni a várdát. Ez a Tőzsér...

    Na, akkor ez volt az utolsó meccs, amit végignéztem. Többet ér nekem az a heti két óra, mint hogy ezt a nevetséges bajnokságot kövessem. Sajnálom, amúgy szerettem szurkolni a debreceni csapatnak. Hiába van tele saját neveléssel, ha telibe leszarják a szurkolókat/nézőket. Innentől nekem nem jelent semmit az se ha nyernek, az se, ha veszítenek. :-(

    A mai meccsben nem hiszek, hogy bunda volt.Inkább a bíró nyúlt bele a meccsbe.A 11-esig úgy éreztem, hogy meddők a kisvárdai támadások.Ilyen 11-est megadni..Után nekünk is adhatott volna többször is ilyen kamu 1-est de persze a hazai csapatnak nem adja meg.Ebből gondolom, hogy ha bunda, akkor a sporik.

    Szerintem nem volt bunda.

    Akartunk, ennyit tudunk. Ha nincs az a kamu tizenegyes, akkor nem rúgnak gólt sosem. Tudták ezt a bírók is. utána szétestünk, valahol meg is értem. ha rúgunk még egyet, akkor majd befújnak egy újabb ilyen kamut. A másodiknál megint Tőzsér vesztett labdát, de utána a helyszínen lesnek tűnt. Nyilván a partjelzőnek nem. A harmadik már mindegy volt.
    De hogy az megint megér egy külön fejezetet, hogy egy elítélt valaki, akinek már játszani sem kellene, hogy mutogathat legalább egy percig a közönségnek, és a bíró még csak arra sem néz... Na ez felháborító, de az ítéletek fényében teljesen "érthető".

    Remélem kiesnek a picsába

    Nem lehet nyugodtan értékelni erről a mai szarról. Már az első félidőben sem látszott, hogy itt nagyon nyerni akarunk, csak Szécsi lőtt egy kibaszott nagy gólt. A szünetben a láthatatlan csatárunkat le kellett cserélni. Majd Tőzsér, mint a kupameccsen itt is sorsdöntő hibát vét. Nagy pech, hogy mindkettőből gólt kaptunk. A bundás Horváth meg hergeli a közönséget a gólja után. Az ellenfelünk kiáll 10 külföldivel, zseniális.

    Takarodjon a fociból a politika!

    És a kibaszott nagy gólt véletlenül rúgta? Volt még egy kapufája is, ott jobban célzott, mert nem ment be...
    És Ferenczi meg direkt szabálytalankodott, hogy lehessen büntetőt fújni? És még hitelesen reklamáltunk is.

    Lehet el volt döntve kinek kell nyerni, de szerintem minket kihagytak a megegyezésből..

    Lehet teóriákat gyártani, de én nem éreztem azt, hogy eladtuk volna a meccset. Egyszerűen bűn rosszul játszottunk....

    Ívelgettünk előre mindent szerencsétlenTakács fejére úgy, hogy közben a közelében nem volt emberünk. Még ha sikerült is elfejelnie, vagy megtartania, akkor sem volt társ a közelében, akit megjátszhatott volna. Ugyan ezt folytattuk Zsórival is, aki a maga 180 pár centijével eleve esélytelen volt erre..

    Haris és Csősz mindíg úton volt, de sehol sem voltak...És lehetne még folytatni.

    Egyszerűen amikor gyenge a középpályánk, akkor csak szerencsével tudunk potokat szerezni.

    A jogtalanul megítélt büntető után, meg fejben szétestünk, kapkodni kezdtünk.

    Szerintem csak ennyi történt.

    Én nem hiszem hogy bunda lett volna, de az várható volt ha ne adj isten mi itt kikapunk akkor kapnak majd a játékosok hideget meleget. Szóval, először is a Várda nagyon jól játszott tegnap, én láttam többször őket idén élőben is, otthon sem játszottak ennél jobban soha szerintem ebben a szezonban.

    A másik, hogy elég balszerencsésen alakult nekünk a meccs. Az első félidőben szerintem olyan 20-25 percig uraltuk a meccset, utána kiegyenlítődött, mikor Szécsi rúgta a gólt az már a semmiből jött, nem volt előzménye, abban a szakaszban a Várda nagyon feljött, talán már jobb is volt.

    A 11-es egy vicc volt minden szempontból így utólag megnézve, Janikának hozzá sem kellet volna nyúlni az emberhez aki nyilván eldobta magát ebben a szituban, de az meg főleg vicc hogy ezt képes volt befújni tizinek a bíró, egyébként az alapvonali bíró szólt rá a fülére láthatóan és utána fújta be.

    Na mindenesetre még 1-1 után is ott volt a 2-1 Zsóri fejében, de nem jött össze. A második félidő egyértelműen az Várdáé volt, azért látszott hogy ők az életükért játszanak, meg Dajka nagyon jól cserélt, Seco és Horváth Zoli is nagyon lendített rajtuk.

    Mondjuk zárójelesen megjegyzem, hogy Hugo Seco az egyik legjobb légiós a mostani NBI-ben, nem is értem soha hogy Dajkánál miért nem kezdő, több meccset eldöntött már csereként, a tegnapit is főleg ő és nem a két gólos Grozav. Jobbnak tartom pl. a most valami durva összegért elkelt Petrjaknál is. Na jó, zárójel bezárva.

    Tőzsér sajnos belehibázott megint, de azt feltételezni hogy direkt? Szóval így elbotlani a labdában nem nagyon tudsz direkt szerintem. Nekem az sem tetszett amit a végén kapott ezért, ok, hibázott, senki sem örül neki, de hogy egyesek anyázzák ezért percekig a lelátóról az túlzás. Meg most tényleg na, ha valaki ismeri, hogy is mondjam,Tőzsér anyagi helyzetét, ő majd pár millióért el fog adni egy meccset??

    Furcsa jelenetek zajlottak a meccs után, előttem lévő sorban pl. ketten majdnem összeverekedtek, egy anyázó meg egy másik fazon aki az üvöltötte neki, hogy vedd le a Loki sálad ha így beszélsz.

    Szóval elég komoly indulatokat váltott ki ez a vereség.

    Összességében szerintem mi egy átlagos, a Várda meg önmagához képest kiemelkedő teljesítményt hozott + volt pár peches eset a mi szempontunkból, a tizi, meg Tőzsér labdavesztése, ami feléjük billentette ezt a meccset.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=85f75c1e965645241f3d49cbe0b2b169